pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Post autor: ewawawa » 09 lis 2010, 02:10

Lubka pisze: Ewa uszy do gory-do liftu jeszcze ci pare ladnych lat zostalo, wiec zbieraj kochana, zbieraj do skarpety-kto wie co nam jeszcze podoliczaja...
ale uszu nie bede podnosic tylko obwisajace podbrodki i inne chomiczyska (giggle
o rety skarpety, moze lepiej jakis fundusz inwestycyjny ... (thinking
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 09 lis 2010, 10:37

szkarolina pisze:Olu no wlasnie planowalam ciachac nos u Szczyta. Bylam juz na konsultacji, mam ustalona cene za operacje (mialam nawet termin na 2010 ale bylam zmuszona go przelozyc) i teraz wlasnie sie zastanawiam jak to bedzie...czy cena mojej operacji moze sie zmienic czy jesli mam juz wpisana taka cene w karte pacjenta to taka wlasnie zostanie? Hmmm (thinking Mam nadzieje bo jesli nie to pewnie znowu bede musiala przesunac operacje w czasie...a tego bym nie chciala.
No właśnie Szkarolina ja też już miałam przekładaną operację i nie chcę znowu zmieniać terminu (shake
A teraz wszystkie pieniądzę ładujemy z potworem do nowego mieszkania, sama kuchnia kosztuje tyle, że (wow a człowiek chcę mieć w domu, to co najlepsze, a nie jakieś badziewie i teraz jeszcze ta informacja o podatku... (triste
Ja jestem pewna, że nos chcę robić u Szczyta, inny lekarz mnie nie interesuje, a Czechy to już w ogóle, oglądam czasem programy dokumentalne, w których to Niemki są operowane właśnie w Czechach i poweim tak szału ni ma (clin No mam nadzieję, że sprawa zostanie jakoś rozwiązana i nie uderzy zbyt mocno po kieszeni, bo operacje plastyczne w PL i tak mało nie kosztują zwłaszcza w stolicy (clin

Buziaki (kiss

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 09 lis 2010, 12:59

Kurde dziewczyny ja tez jestem załamana tym podatkiem ....zaraz zadzwonie do mojej pani dr. może zaplace jej za całą op. teraz a potem po ciuchu naprawi mo nochal.... (giggle ... (phone-2

Dziewczyny dzwoniłam do kliniki którą wybrałam i pani powiedziałam mi że pierwsze słyszy o jakimś opodatkowaniu ,
porozmawia z pania dr. i dowie sie o co chodzi i mam dzwonić za tydzień w poniedziałek...
ale w sumie powiedziałą że jak sie jakis artykuł w gaziecie pojawił to cos w "trawie piszczy" i znając nasz kraj nie zdziwi sie jak przyjdzie do pracy w styczniu i sie okaże że muszą opodatkować operacje...ale mam mętlik , kórde co za pech ... (headbang
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 09 lis 2010, 22:23

Umarłam ze smiechu jak przeczytałam opis na gg mojej kumpeli (rofl (rofl (rofl (rofl
Po czym poznać, że facet jest szcześliwy???????????????????????????..............A kogo, to obchodzi (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle
Bravo dla takich tekstów (clapping (clapping (clapping (clapping

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 09 lis 2010, 22:30

Olu boski tekst! (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 10 lis 2010, 16:58

Ewa
Zanim położysz się na stół,to pewnie lifting ok. 30 tys będzie kosztować. (giggle (clin

Ola
Świetny tekst,ale się uśmiałam. (sun (mdr (giggle (giggle (giggle

Mnie dzisiaj ,,powalił na kolana'' jeden mail.
Słuchajcie,ale historia. (giggle (whew
Wylicytowałam niedawno -na dobrze znanym portalu-jedną rzecz.
Super okazja -tylko 1 zł. (giggle A przedmiot wart w sklepie ok.60 zł.

Po zakończonej aukcji przelałam całą kwotę-czyli 1 zł +5 zł za wysyłkę. (giggle
Czekam sobie na paczkę,listonosz nic nie przynosi.Ok,za wcześnie-myślę sobie.Czekam dalej...

Dziś sprawdzam standardowo pocztę i jest wiadomość od Sprzedającej. (thinking
Długaśny,pełen ...ujów i ...urw( i innych inwektyw) tekst.
Dowiedziałam się m.in.,że jestem pazerną świnią,która nie ma nic do roboty,tylko siedzi na allegro i poluje na okazje.Dupę mam jak szafa 3-drzwiowa od siedzenia przy komputerze,że nienawidzi takich ludzi,że jestem chamską k...wą.Na koniec napisała,że wyśle mi łaskawie kupioną rzecz ,ale tylko po to,abym ja sobie mogła wsadzić w (mooning

Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. (thinking
Jakaś chora baba czy co?
Jak nie chciała sprzedawać,to trzeba było nie wystawiać na allegro,albo ustawić minimalna cenę.
Dobrze myślę?

Kurde,nie wiem czy to zostawić,czy zgłosić do administratora portalu. (dull
Nawet ,jeżeli nie wyśle mi przedmiotu,to dużej straty finansowej nie poniosę,bo zapłaciłam grosze,ale z drugiej strony chodzi o zasadę.
Ech....a tak mówią,że zakupy on-line to sama przyjemność i bezstresowe transakcje. (emo
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 10 lis 2010, 17:39

marryme pisze:Ewa
Zanim położysz się na stół,to pewnie lifting ok. 30 tys będzie kosztować. (giggle (clin

Ola

Mnie dzisiaj ,,powalił na kolana'' jeden mail.
Słuchajcie,ale historia. (giggle (whew
Wylicytowałam niedawno -na dobrze znanym portalu-jedną rzecz.
Super okazja -tylko 1 zł. (giggle A przedmiot wart w sklepie ok.60 zł.

Po zakończonej aukcji przelałam całą kwotę-czyli 1 zł +5 zł za wysyłkę. (giggle
Czekam sobie na paczkę,listonosz nic nie przynosi.Ok,za wcześnie-myślę sobie.Czekam dalej...

Dziś sprawdzam standardowo pocztę i jest wiadomość od Sprzedającej. (thinking
Długaśny,pełen ...ujów i ...urw( i innych inwektyw) tekst.
Dowiedziałam się m.in.,że jestem pazerną świnią,która nie ma nic do roboty,tylko siedzi na allegro i poluje na okazje.Dupę mam jak szafa 3-drzwiowa od siedzenia przy komputerze,że nienawidzi takich ludzi,że jestem chamską k...wą.Na koniec napisała,że wyśle mi łaskawie kupioną rzecz ,ale tylko po to,abym ja sobie mogła wsadzić w (mooning

Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. (thinking
Jakaś chora baba czy co?
Jak nie chciała sprzedawać,to trzeba było nie wystawiać na allegro,albo ustawić minimalna cenę.
Dobrze myślę?

Kurde,nie wiem czy to zostawić,czy zgłosić do administratora portalu. (dull
Nawet ,jeżeli nie wyśle mi przedmiotu,to dużej straty finansowej nie poniosę,bo zapłaciłam grosze,ale z drugiej strony chodzi o zasadę.
Ech....a tak mówią,że zakupy on-line to sama przyjemność i bezstresowe transakcje. (emo
(wow (wow (wow lo rzesz w morde, niezle (rofl (rofl jakas debilka (angry
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 10 lis 2010, 17:45

szkarolina pisze:Olu boski tekst! (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl
marryme pisze:Ewa

Ola
Ba (wait a jak ja się uśmiałam i nawet mój Potwór kochany parsknął śmiechem.
Moja znajoma jest mistrzynią powalających tekstów, jest mistrzem ciętej riposty etc.
Jestem pewna, że rozmawiając z nią wyłybyście niesamowicie. Wcześniej przed tym tekstem o facetach miała tekst: Faceci są z Marsa więc niech tam spierd... (rofl (rofl (rofl (rofl i piszę do niej, no co Ty jesteś niunia taka cięta na tą płeć męską, a ona mi na to. No wyobraż sobie, że jestem chora, mam zapalenie płuc i mój rano wstaję i pyta, czy idę do pracy (wow (mdr A ja na to: Nie kur...bo jestem chora (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl No faceci!!!!!!!!!!!!!!! (giggle (giggle (giggle (giggle

Marryme Ty chyba przyciągasz jakieś takie historię normalnie (giggle (giggle (giggle (giggle

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 10 lis 2010, 17:49

marryme nie przejmuj sie to jakaś kretynka , pewnie chciała sprawdzić jak sie sprzedaje na allegro a tu bach ty kupiłaś i ona musi ci sprzedać... (giggle ale wariatka...)))
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 10 lis 2010, 18:04

marryme co za wariatka (headbang najpierw niech się nauczy posługiwać allegro i dotycza że można cenę minimalną ustawić, a nie ma pretensje nie wiadomo o co
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”