Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Post autor: Sabrina » 28 paź 2010, 11:10

Kwiatuszku żyjesz? Jak tam odchudzanie.nie wymiotujesz juz tymi ędlinami (giggle
Ja odpukać czuje sie chyba co raz lepiej.aż boje sie o tym głosno mówić (giggle
Pogoda u nas cudna,świeci słoneczko i stwierdzam,ze zycie jest nawet ok (rofl
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 28 paź 2010, 15:56

Sabrina, o dziwo nie wymiotuje. W ogole tych wedlin nie jem tak duzo. Jedynie taka szynke z piersi kurcząt pod nazwa "Delikatesowa". Jest pyszna. Jem gotowana watrobę, wołowine gotowaną, rybe smaże na suchej patelni, makrele, no i duzo chudego twarogu i jogurtu. I tak dobrnełam do 10 dnia. 4 kg schudłam. Dzis kibelek zaliczyłam. Acha codziennie placuszki otrebowe z chudym twarogiem i 1 jajko, troche cynamonu, 1 słodzik. Pychotka. Niepotrzebie tylko tą cole o% 3 butleki wypiłam, ale ona mi zastepuje słodycze. Dzis juz kupiłam troche warzywek i jutro juz z warzywkami bedzie. Tym razem bardzo to mi przeszło łagodnie.

Sabrina a Ty mało schudłas bo masz mało tłuszczu. W ksziażce wyraznie o tym Ducan pisze. Im masz wiecej tłuszczu tym wiecej chudniesz. Widocznie nie masz z czego schudnac kobieto (giggle (giggle (giggle

Niby 4 kilo schudłam ale nadal widzę,że jestem gruba, tylko ciuchy luzniejsze. Ciasto mi lata (giggle (giggle . No nie pewnie jakbym zaczęło to bym zaskoczyła napewno.

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 28 paź 2010, 16:11

Brawo Kwiatuszku (yes)

Ja zrobiłam badania przed zabiegiem, rozszerzone - utoczyli mi duzo krwi (giggle odebrałam wyniki i wszystkie ksiązkowe (kurcze nawet tarczycowe, a jestem po operacji i nie biorę zadnych leków ...)
babina kiedys pisała o jakichs tabletach przed operacja (na siniaki) czy pamieta ktos co to było?

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 28 paź 2010, 21:17

Nooo Kwiatuszku,super 4 kg!!! Juz jak warzywa zacznie sie jesć,to jest jakieś urozmaicenie.Czytasz ksiązkę,wiec wiesz,ze teraz moze waga stanać,ale potem znów drgnie.
Ja jak byłam na Dukanie to udzielalam sie troche na takim fajnym forum. Dziewczyny wspierały sie nawzajem,wymyslały dania,klęły jak któraś nie wytrzymała i zjadła kawałek tortu haha. Wszystkie sie skarżyły ze w naprzemiennej zaczeły tyć,ale to tylko woda z warzyw,potem wszytko wysikały.
Trzymam kciuki. (yes)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 29 paź 2010, 00:07

Re: Lifting twarzy cz.3
Zamów sobie w aptece {nie zawsze mają} Phosphoricum acidum 15 h. To jest lek homeopatyczny. Dzień przed zabiegiem bierzesz 5 granulek i rano, w dniu zabiegu 5.Kosztuje ok. 10 zl. Brałam przed plastyką powiek {robiłam góre i dół} a sińce miałam tylko 5 dni, mimo, iz na drugi dzień byłam masakrycznie ...
A jaki zabieg planujesz, bo juz sie pogubiłam (giggle
zadowolona

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 29 paź 2010, 10:42

Dziękuje Babina (arnica montana), zostanę jednak przy rutinoscorbinie.
Będe operowała czoło/brwi i chyba skronie, zobaczymy jaka wizję ma profesor (giggle i to juz 11/12 (jeden z tych dni)

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 29 paź 2010, 20:47

znaczy?
skronie to wiem. Coś jak lift skroniowy, podniesienie kącików oczu i końce brwi do góry. A reszta brwi? Rozumiem, że też podniesienie, tylko "na całej długości" i to oko otworzy oraz całe brwi podniesie tak? A czoło to osobne zaczepy będą tylko na okoliczność podniesienia w górę? i napisz które zmarchy znikną przy okazji. Może się warto zastanowić...
noi trzymaj sie. Niech Ci się szybko goi

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 30 paź 2010, 10:47

Napisałam post i go wcielo!!! Dana jak będziesz pisala to pisz temacie lift,łatwiej potem bedzie sie doszukać.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 30 paź 2010, 16:06

No Dana będziemy myslami z Tobą. Jestes prekursorką w tym temacie. Kurcze ja to raczej o podbrodek swój sie martwie. Jakos mi tak zaczyna coś wisieć. Ostatnio jak syn mi zrobil zdecie, okropnie jakaś druga broda mi wyszła, Ale jak on mi robi zdjecia to zawsze sa okropne. No i nie wiem, czy to skora mi wisi czy tłuszcz, czy tez zwyczajnie starość.

No kolejny kilogram w doł to juz 5 kg, nawet za duzo. Napisalam o tym w temacie. Nie potrafie schudnąć. Ciekawe co powie rodzina przy spotkaniu na Wszystkich świetych (giggle Strasznie jestem ciekawa, bo chyba twarz też mi poleciała trochę (wait

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 30 paź 2010, 21:01

Własnie miałam Ci napisać,ze moze Ci troche broda wisi bo schudłaś!! Ale ja wiem po sobie,ze jak schudne to pierwsze twarz,ale po jakimś czasie juz nie jest taka chuda jak na poczatku. Moze potem znów wodą podchodzi?
Jak bys schudla 20 kg to pewnie na stałe by Ci twarz opadła,a teraz to pewnie sama woda z niej zeszła.
Super Ci idzie (yes)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”