wedlug mnie jest przesliczna kobieta...zazdoszcze jej twarzy:( fenomenalna...chcialabym taki nosek,usta,policzki,oczy i g...no mnie obchodzi czy sztuczne,czy robila czy nie,ja tez chce tak wygladac:(i choc bym namalowala sobie "maske" to na prozno,hehe.Zgadzam sie z tym,ze moze komus nie podobac sie jej pelna figura,bo jedni wola szczuplutkie ,inni "pelniejsze" . Kim, najbardziej z siostr ,przypomina swoja mame,swoja droga ,tez piekna kobieta (pomimo,ze narodzila sie tych dzieci...).Z reszta jak zauwazylam ,biale babki nie maja szans do pieknych latynosek,arabek czy "cyganek",ale to tez kwestia gustu.Kim to samo piekno,seksapil,klasa.Zawsze wyglada pieknie.A krytyka "nieudanych"fotek to jakas masakra...,ciekawa jestem ,ktora z nas wyglada zawsze olsniewajaco :/a przeciez paparazzi zyja z tego ,ze zrobia jakies "cudowne" fotki slawnym ,pieknym kobietom,aby pokazac nam przecietniakom,ze one tez sa tylko ludzmi i maja wady tak jak my

i mozemy sobie tak toszke "pojezdzic" po tych lalach

o jej osobowosci i charakterze nie bede sie wypowiadala ,bo jej nie znam osobiscie,a te wszytskie programy to jedna sciema i aktorstwo.Jaka jest naprawde Kim ,wie to tylko jej rodzina i przyjaciele;)pozdrawiam