jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

migotka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: migotka » 19 paź 2005, 22:29

ja mam operacje za 30 dni i tez robie wszystko zeby sie nie rozchorowac. Niestety na grype nie zdazylam sie zasczepic :cry: szczepionek zabraklo :evil: ach ta Polska

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 19 paź 2005, 22:36

tez sie nie szczepiłam , bo ogolnie to nie choruje ... :roll:
mam nadzieje ze to nie jest znak ...

Awatar użytkownika
Libby
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Libby » 19 paź 2005, 22:44

podobno juz ma byc dostawa szczepionek.. moze jeszcze zdążycie. ja w zesżłym roku czułam się fatalnie po szczepionce ale po jednym dniu mi przeszło. w tym roku było ok, ale niektózy chorują po otrzymaniu zastrzyku

Dodano po 4 minutach:
Słodkaxxx pisze:Ja tez poszłam sama, przyjmując wersje, że nie mam godnego partnera i wole byc pania samej siebie. A żal dupe ściskał, łzy połykałam.Więc sama nie idx, idx z przyjaciółka
wczoraj zjechała sie do mnie rodzina. kuzynki żonate, dzieciate i ja taka samotna. ale się nałuchałam, ale musiałam na pytania odpowiadać, a czemu, a czy wogóle kiedyś, a czy mam coś przeciwko małżeństwu, a ile mam lat? Ja: 26, kuzynka: hhhyyyyyyy to już czas...
ha ha ha czułam sie jak Bridgett Jones na imieninach gdzie same parki terroryzują Cię wzrokiem

...umrę samotnie w domu pożarta przez owczarka alzackiego.... :shock: :D

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 19 paź 2005, 22:44

Tez tak słyszałam , dlatego wole sie nie szczepic ,

Awatar użytkownika
Alma
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Alma » 20 paź 2005, 13:26

Libby, nie przejmuj się - na pewno nie umrzesz samotnie pożarta przez owczarka. 26 latek to nie jest dużo :) Przecież nie żyjemy w średniowieczu, gdzie kobitki w wieku 20 lat były starymi pannami - ciesz się wolnością i życiem póki możesz - na wszystko przyjdzie pora :)

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 20 paź 2005, 13:38

oj Libby młoda laseczka z Ciebie jest - i nie daj sobie wmowic ze jest inaczej :lol:

A tych jedz nie słuchaj ... wredne baby :lol:

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 20 paź 2005, 13:49

moze m czarownice z forum zlot zrobimy i wspolnie z libby sie podbudujemy..bedziemy mowic jakie jestesmy piekne i jak kazdy nas bedzie chcial itd itp... :wink: :lol: i samoocena nam do gory skoczy:)
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
DorAga
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: DorAga » 20 paź 2005, 14:06

Słodkaxxx pisze:Ja tez poszłam sama, przyjmując wersje, że nie mam godnego partnera i wole byc pania samej siebie. A żal dupe ściskał, łzy połykałam.Więc sama nie idx, idx z przyjaciółka
ale przeciez poloneza nie zatancze z kolezanka, na plycie maja byc przedstawienia par i co mam stanac przyjaciolka? pomysla ze jestem jakas nie tego... :wink: Poza tym moja najlepsza kolezanka chodzi ze mna do klasy i idzie ze swoim chlopakiem :(

actress
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: actress » 20 paź 2005, 15:46

co do twojej studniowki
u mnie bylo tak, ze dziewczyny tanczyly z kolegami z klasy a nie ze swoimi partnerami i nie bylo zadnego przedstawiainia par - co to ma byc? jakas rewia kto z kim przyszedl i w co sie ubral? :/ dziwne

Awatar użytkownika
DorAga
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: DorAga » 20 paź 2005, 16:03

Pozniej wszyscy bawia sie razem, choc tez nie zawsze, ale na poczatku niestety jest polonez, ktory tanczy sie przeciez w parach.Jeszcze nie widzialam, zeby ktos przyszedl bez partnera. ciezko by bylo tez zeby bawic sie tylko z kolegami z klasy , bo w koncu jest ich tylko 5, wiez sie nie rozerwa :lol: No i problem pozostaje...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”