chorobliwa zazdrosc

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 20 paź 2005, 10:43

Dlaczego poprostu nie powiesz ze nie zyczysz sobie tego tematu?Rozumiem jak ktos sie dopytuje o eks ale jesli ktos porusza ten temat bez zachety?Krotko utknij i powiedz ze cie to nie interesuje.A chlopak powinien zrozumiec.
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 20 paź 2005, 11:05

wiesz ja mysle ze to facet powinien uciac i powiedziec sorki dla mnie to juz skonczony rozdzial..a ta lezanka to nie tyle glupia co zlosliwa...
zal mi takich ludzi....
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 20 paź 2005, 11:54

...a ja od zawsze miałam wywalone na kobiety (piszę w liczbie mnogiej, bo nie była jedna... był starszy, więc jak ja bawiłam się jeszcze w piaskownicy, to on już wchodził w dorosłe życie :wink: ), które pojawiły się w życiu mojego faceta...
...śmiać mi się chciało, jak kiedyś na jakiejś dyskotece, jedna go zaczepiła... i rozmawia z nim i patrzy na mnie czy ja to widzę i co zrobię... :lol:
...starsza ode mnie gdzieś z 8-10 lat, a taka głupiutka... :roll: :lol: ...a ja, jak to ja... :wink: ...trzymam fason i mam jedynie z tego ubaw...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif ...więc, gdy zobaczyła brak reakcji plus moją pogodną twarz ze spojrzeniem mówiącym ...jesteś za słaba do mnie... :twisted: ...to zaraz pannie uszy opadły i myk myk już jej nie było... :lol: ...mój facet zawsze się śmiał, że ja tym swoim wzrokiem sprowadzam do parteru...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif ...jeszcze miałabym sie przejmować jakimiś niedorobionymi pannicami, z totalnym brakiem klasy, które myślą, że mnie sprowokują swoim żenującym zachowaniem... :roll: ...niedoczekanie... 8) ...złość urodzie szkodzi...
...w towarzystwie nigdy przez wszystkie lata gdy byliśmy ze sobą nikt nie poruszył tematu jakiejś kobiety z jego życia, chyba, że ja sama zaczęłam, to wtedy temat był, ale to na moje własne życzenie... 8) ...po prostu to ludzie, którzy potrafią się zachować... :wink: ...no i co tu dużo kryć... z tych wszystkich towarzyszek życia mojego mężczyzny lubili mnie najbardziej... :D ...bo ja w sumie to równa baba jestem... :lol: :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 20 paź 2005, 12:48

bbrawa bbrawa bbrawa Valentina i tak ma być tak trzymać :gg: :gg2:
...ee nauczysz mnie tego??? :wink:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
gosia29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: gosia29 » 20 paź 2005, 16:04

ŁO jesooo jak się czyta Wasze przygody to normalnie włos się na głowie jeży brrr....
a swoja drogą jakie my kobiety potrafimy byc perfidne prawda?
odnoszac się do tematu byłych to pewnie zawsze jakas tam nutka zadrości się pojawia, ale przeciez "była" to tak jak zamknięta zakurzona odłozona na najwyższą półke książka... :) i niech tak zostanie, w końcu moja treść jest wspanialsza skoro jest w czytaniu ;)

beata29
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

jak walczyć z zazdrością

Post autor: beata29 » 26 lut 2006, 17:48

cześc wam dziewczyny jestem w związku małżeńskim osiem lat .Od jakiegoś czasu ciągle się kłóciliśmy zaczeło się od tego że przychodził z pracy i był zamyślony nie rozmawiał ze mną zaczęłam go pytać co mu jest twierdził że nic zaczełam go podejrzewać o najgorsze.Po jakimś czasie pogodził sie z Bratem po dwunastu latach który zrobił nam dużo krzywdy w życiu zaczą się spotykac z nim bezemnie i przychodzić po nocach nad ranem nie przychodził na czas.Zaczeły się znów kółynie nie mówił mi nic nie opowiadał o czym rozmawiali bo powiedział że nie powinno mnie to interesowac jeżeli ja go nienawidze .Owszem nienawidzę go ale chciałam jakoś to uporządkować pogodzić się z tym że to jego brat ale on się nie stara do dzisiejszego dnia o to żeby było ok i znów miałam filmy .rozmawiałam z nim dużo razy o tym że wydaje mi się że mnie zdradza on twierdzi że nie pytałam koleżanek jak to jest przychodzi do domu po pracy w pracy wiem że jest nie ma komórki a ja ciągle go podejrzewam i nie wieże mu .Mówił mi że zdrada dla niego wiąże się z rozwodem i niczego mi nie brakuje iże ja mam filmy ale to on mnie doprowadził do tego że mu nie wieże i nie mogę sobie z tym poradzić szpieguje go na każdym kroku wszystko co on robi a nie chcem tego.Kiedyś mnie by nie póścił na dyskotekę a teraz mówi ze jak chcem to mam iśc z koleżankami i jestem dziwna że nie chcem nigdzie wychodzić ale jak gdzieś ppójdę to mam wyrzuty i że mi jest bez niegozawsze chodziliśmy wszędzie razem a teraz on chce to zmienić .Czuje że nie zależy mu na mnie chociaż on twierdzi inaczej .Teraz kiedy mi pozwala na wszystko czuje że mnie już nie kocha bo kiedyś chociaż czułam że jest o mnie zazdrosny a teraz nie.Od jakiegoś czasu tzn,od miesiąca jest ok jest wesoły jak był kiedyś rozmawia ze mna a ja w głowie mam jedno i nie mogę sobie tego wybić i jest mi z tym żle .Zobaczyłam dzis w internecie że wcodził na pocztę która nie jest nasza i się popłakałam że ma pocztę i ja o niczym nie wiem to powiedział że tylko chciał coś spróbować zrobić i nie ma poczt i od dziś nie będzie wchodził na int w domu tylko w pracy żebym nie miała domyśleń głupich i się nie filmowała i to mnie zabolało .Nie wiem ale zrobiłam się chorobliwie zazdrosna co mam robić strasznie go kocham i naszą córkę .Nie pomyście sobie tylko że jestem jakaś głupia .Chciałam już iść do psychologa nawet mój mąż chciał iśc ze mną zobaczyć w kim leży wina ale ja chyba się boję. Czy możecie mi pomóc??????? czy któraś z was miała takie odczucia? czy jest coś ze ną nie tak/Beata29

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 26 lut 2006, 18:03

tak się zachowują mężczyźni którzy nie mają odwagi powiedzieć prawdy, że coś w ich życiu się zmieniło... :roll: pewnie niedługo sie dowiesz co...
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

basiq
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: basiq » 26 lut 2006, 18:12

Ja tak miałam, wsppłczuje ci bardzo, bo to było PIEKŁO! trwało ponad rok-nie wiem skad sie wzieło i dlaczego, moze zmiana pracy meza, moze cos ze mna było nie tak, nie wiem.. wiem, ze to co sie wtedy przezywa jest straszne, ze dreczy sie i siebie i partnera. Z perspektywy czasu widze, ze to było chore-nie miałam ŻADNYCH powodow do zazdrosci, to wszystko działo sie w mojej głowie...Poszłam do psychologa, ale po trzech spotkaniach pan zaproponował mi...romans. Teraz smiac mi sie chce, moze i taka kuracja byłaby skuteczna:)
Co moge poradzic-zajmij sie czyms co zajmie Ci jak najwiecej czasu i mysli, mecz sie fizycznie, rob wiele rzeczy, nie rozmyslaj i nie przeszukuj rzeczy meza(chocby cie miało pokrecic!). To na poczatek. Jesli masz stany lekowe(ja miałam) łykaj cos ziołowego, np Kalms. Wychodx z domu, z kolezankami, z kolegami, wygadaj sie i wypłacz jakiejs przyjaciólce. I pomysl, ze to minie i przejdzie bez sladu.
Na pocieszenie moge Ci napisac , ze po 7 latach od tego mojego napadu zazdrosci cos podobnego przezywał moj maz- to było okropne! wtedy zrozumiałam naprawde jak zatruwałam nam zycie i ze mozna miec kogos takiego dosyc!

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 26 lut 2006, 19:30

Beata powiem ci coś!
Może on cię kocha i to bardzo ,ale ma cię juz dość- zwłaszcza twojego zachowania,tego jaka teraz jesteś, jesli nie chcesz go stracić to sie zmien, ja kiedys zniszczyłam tak związek- bardzo koichałam -to była chora miłość - i co zostawił mnie - znudziło mu sie to szpiegowanie i trucie na kazdym kroku- płakałam i cierpiałam - a on bawił sie w najlepsze,
mCo sie okazało po roku kiedy mi minęło i ja szalałam,bawiłam sie - On robił wszystko by wrócić- nawet płakał ,nosił kwiaty itp, ale ja JUZ GO NIE CHCIAŁAM!

Wiec moja rada jest taka zrób wszystko zeby to on sie zastanawiał gdzie ty jestes i pamietaj męzczyzna zdobywa kobietę, ale jesli juz ja zdobędzie - nudzi sie- nigdy do konca nie daj sie zdobyć ,niech wie ze kryjesz w sobie duzo i nigdy do konca nie odkrywaj Kart
Mi to pomogło i po tym incydencie to ja ma władzę - duzo sie nauczyłam- CIERPIAŁAM- ALE TO BYŁA DLA MNIE NAUKA NA PRZYSZŁOSC!
Powodzenia trzymam kciuki.
A jeśli narazie nie umiesz to chociaz udawaj, ze on cie nie obchodzi tz. to co on robi, zobaczysz ze powinno sie to zmienić.
Ju¿ po :) 16.02.06 operowa³ dr Kasprzyk z Krakowa (wk³adki okr±g³e 310 cc McGhan)

beata29
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: beata29 » 27 lut 2006, 15:33

Cześc wam dziewczyny.Bardzo wam dziekuje za to co napisałyście jak to czytałam aż łzy mi pociekły.Tylko jak ja mam to zrobić nie mogę wyjść z domu na długo bo mam małe dziecko nie umiem sie bawić kiedy jego nie ma przy mnie a poza tym nie mam takich koleżanek które mnie by zrozumiały bo mają chore zwjązki robią co chcą osobno a u mnie tak nie było.Chcem iśc na siłownię a nie mogę się odważyć iść sama a poza tym jak mam iśc to już wyrzuty że wychodze z domu .Chciałabym coś zrobić żeby on się pozastanawiał i pokazał że jest zazdrosny ale nie wiem co jak ja jestem taka głupia że nie chcem wyjśc z domu .Czuje się taka niepotrzebna wszystko mi się wali na łeb nawet ostatnio miałam wypadek samochodowy i całe szczęście że wyszłam cało a myślałam nawet wcześniej że może jak bym miała wpadek to coś by to zmieniło że by zrozumiał co by stracił i wygadałam i boję się że to co myślę to jest prawdą .Wiem że mogę zepsuć małżeństwo które kiedyś było udane i zazdrościli nam wszyscy że dogadujemy się ze wszystkim.Jesteście kochane że napisałyście mi coś co przeżyłyście .Spróbuje się nie interesować chociaż już tak próbowałam i nic z tego nie wyszło bo to było silniejsze odemnie .Nawet niektórych wypytywałam jak się facet zachowuje który zdradza i wyciągałam wnioski ale same wiecie napewno jakie.Jest mi z tym bardzo żle .........

jeszcze wam coś powiem nawet boję się iść z nim na dyskotekę i z znajomymi bo tylko patrzę gdzie są jakieś laski i czy on się ślini na ich widok i szlak mnie trafia co może wtedy mysleć nawet gdy jest ze mna w łóżku to mam w głowie że myśli o kimś innym. : beska czuje się brzydka i stara przez to wszystko i jeszcze nie mogę zrobić sobie cycków wymarzonych bo mie nie stać .Beata29

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”