pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Post autor: dona7 » 11 paź 2010, 13:56

lubka trzymaj sie dzielnie i nie przejmuj sie tak bardzo bo sama bedziesz zła chodziła od rana do wieczora ...
a tu szkoda życia ...a może powiedz im że od 17 macie już nowe osoby na pokój i oni musza sie 15 wyprowadzić ... (whew
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 11 paź 2010, 15:37

ewawawa pisze:kocham zel pod prysznic winter warmth (heart
Ewcia z jakiej serii jest ten zel? Wstyd sie przyznac, ale nie wiem - przekopalam pol szafy, ale nie moge znalezc, a nie chce mi sie do COKU schodzic tylko zeby powachac (clin
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 11 paź 2010, 20:19

Dziewczynki mam pytanie. Zamierzam zrobić babski wieczór i zaprosić kilka fajnych babeczek, ale będzie to totalne multi-kulti (makeup A mianowicie będzie Marokanka, Brazylijka, Turczynka, Polka i Japonka i co powinnam Waszym zdaniem zaserować (thinking Będę wdzięczna za wszelkie sugestie (sun (flower)

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 11 paź 2010, 20:52

ola ja bym podała brazylijską kawę po turecku, sushi z kuskusem zamiast ryżu i bigosem (giggle (clin
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 11 paź 2010, 21:06

Ola Moze kazda dziewczyna ma chec przyniesc cos do jedzenia, ja to bym sie chetnie dolaczyla (angel
A tak w ogole w zeszlym tygodniu bylam w Twoich okolicach, tak mi sie wydaje... Szkoda, ze w zeszlym tygodniu nie robilas imprezy!
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 11 paź 2010, 21:21

kasiaczek db (mdr

Maju nic straconego, bo jeszcze na pewno zrobię jakąs imprezkę, kiedy Ty akurat będziesz w okolicy (clin
A i pewnie się dogadamy, bo Ty chyba Wodnik jesteś (giggle (happy i świetny masz pomysł, może każda coś przyniesie, co jest tradycyjną potrawą w jej kraju, że ja na to nie wpadłam (kiss

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 11 paź 2010, 23:11

szkarolina pisze:
ewawawa pisze:kocham zel pod prysznic winter warmth (heart
Ewcia z jakiej serii jest ten zel? Wstyd sie przyznac, ale nie wiem - przekopalam pol szafy, ale nie moge znalezc, a nie chce mi sie do COKU schodzic tylko zeby powachac (clin
moze go nie byc w coku, bo wykopalam go w ofercie netto, seria senses, zel pod prysznic winter warmth 500 ml przeceniony z 17,00 na 7,90 number 0002 6 (kiss
chyba wezme jeszcz jeden normalnie na ta zime stulecia (giggle

Ola, dokladnie, niech kazda cos swojego przyniesie typowego jak chcesz zeby bylo multi kulti i zeby podkreslic narodowosc kazdej - a Ty bierz sie za pierogi (clin
jak sama mieszkalam w berlinie to tez mialam sehr multi kulti towarzystwo i nigdy nie robilam niczego pod tym katem tylko pod katem dobrego jedzenia po prostu. moim popisowym daniem byla wtedy piers kurczaka duszona w winie ze smietana i pomidorami ( + bagietka czosnkowa) lub smazony pstrag (+ pieczone w czosnkowym masle ziemniaki) i do obydwu masa salatki z lodowej + pomidor + oliwki + vinegrette + ew. inne skladniki
do popicia wino. moi przyjaciele tez zbytnio nie dbali o narodowosc potraw i tak tajka byla mistrzynia tiramisu a niemiec sushi, czeszka gazpacho a inny niemiec tajskiej kuchni ... co za roznica w koncu ...
udanego przyjatka!
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 12 paź 2010, 08:14

Ewcia dzięki Kochana, na Ciebie zawsze można liczyć (kiss

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 12 paź 2010, 08:22

szkarolina ten żel się tylko pojawia w okresie świąteczno-zimowym w katalogu

ola niech każda przyniesie jakiś rarytas ze swojej kuchni, tylko ustalcie kto zajmuje się przystawkami, kto daniem głównym, a kto deserami. Ty jako gospodyni powinnaś się zająć daniem głównym i np. pierogów nalepić, a dziewczyny resztą.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 12 paź 2010, 17:09

Dzisiaj nasza koleżanka wychodzi za mąż. (rofl (rofl (rofl
Może mały toaścik z tej okazji?
(drink (drink (drink
Wszystkiego naj,naj,naj Karolka,
wracaj cała i zdrowa z Jamajki,no i nie zapomnij o mężusiu. (giggle (sun