Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
toxic sądząc po powyższych wypowiedziach forumowiczek nie będę oryginalna pisząc, iż w blondzie było lepiej, co oczywiście nie oznacza, że w ciemniejszych jest źle, jest po prostu inaczej. Ja osobiście uważam, że kobieta powinna czasami coś zmienić, bo ile można nosić tą samą fryzurę
Zdjęcie nr 1
aaa zapomnialam dodac Olu wygladasz jak ANIOL zmyslowo i naturalnie uwielbiam takie kobiety
toxic sama to przeszlam w zeszlym roku cos mnie trzeplo i sie przewarbowalam mowie sobie raz grozi smiec tak mi sie jakos brazy zaczely podobac-efekt?-przez 5 miesicy nie moglam sie przyzwyczaic do nowego koloru (codziennie mylam glowe)w koncu dobry fryzjer sciagnal mi ten braz i znowu jestem blondynka-efekt?
po 5 miesiacach duzo osob stwierdzilo ,ze w brazie nawet bylo mi do twarzy maz nawet mowil ze sie przyzwyczail
a ja??-duzo lepiej czuje sie w blondzie nigdy wiecej juz takich eksperymentow nie bede robic choc kusi mnie czasami na rudyyyyyyyyyyyyyyy
Allergan-410FX-410g Dr.Katarzyna Ostrowska -Clark Medimel
Allergan-365TSF-Okragle inspira -poprawka Dr.Artur Broma Warszawa .Ale nas kusi to co nieświadome, Kochamy : wino miłośc i krew" Ernst Junger
Większość żyje w szarych regułach i oczekiwaniach nadanych przez innych. a pozostali?...tańczą w rytmie własnych emocji i bicia serca.....
headie jestes niesamowicie fotogeniczna ale to nie dziwnego posiadajac taka urode. fotki sliczne. toxic mi sie podobasz w obu wersjach. w brazie poprostu wygladasz powazniej, ale jak ola wspomniala zmiany sa dobre co jakis czas.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"
ewelcia109 za mna zawsze chodzily brazowe wlosy - no i teraz mam, jak chcialam :) Szybciej czy pozniej napewno wroce do blondu :) Mam chyba za jasna karnacje do takich wlosow.
bluebeleczka dzieki :) Tez uwazam ze po 10 latach z blond wlosami warto sprobowac czegos innego :D
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)
toxic kochana a ja uważam że w tym brązie wyglądasz lepiej , super ...tak bardziej elegancko ...kurde nie wiem jak to opisać ale dla mnie osobiście lepiej....super ten brąz.... .....
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....
dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))
Toxic, w avie wyglada jakbys byla herszt babka, a Ty taka kruszynka jestes
Sliczna z Ciebie dziewczyna,a wlosy to..przychyle sie do poprzednich wypowiedzi,ze w blondzie lepiej..ale ja tez cale zycie blondina i nie raz przy nich majstrowalam Po prostu wygladasz powazniej w tym brazie
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(
Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski
dona7
Dziekuje . Dzisiaj umylam wlosy i sie troche zmyl ten najciemniejszy odcien ... no i powiem, ze zaczynam mi sie podobac :) Troszke w nim pochodze pewnie :)
shandapanda
Z ta kruszynka to troszke przesada , ale dziekuje za mile slowa :)
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)