Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Headie, i ja przyłączę się, jesteś piękna, chciałabym tak wyglądać, a fotki boskie, jestem pod mega wrażeniem
6 lipca 2010 całkowita korekta nosa dr Stępniewski, poprawka po innym
nowe cycki Mentor 350cc bardzo wysoki profil u dr Stępniewskiego
boli jak .......!!!
styczeń 2012 wycięcie nadmiaru skóry z cięć wokół otoczki w znieczuleniu miejscowym
headie, zakochałam się w tych zdjęciach cudo! toxic, no ja nie ukrywam, że bardziej podoba mi się blond .. chociaż w brązie też fajnie, jakoś tak poważniej, naprawdę ładna kobitka z Ciebie i figura robi wrażenie
headie jesteś piękną dziewczyną piękne zdjęcia -skopiowalam AGUSI wypowiedz
toxic ja uważam dokladnie jak nasza Agusia że w blondzie wyglądałaś lepiej Jestes piekna dziewczyna wiec pewnie nie jednemu bedziesz sie rowniez w brazie podobac ,ale w bladzie jakos mlodziej i sexiiii dla mnie
Allergan-410FX-410g Dr.Katarzyna Ostrowska -Clark Medimel
Allergan-365TSF-Okragle inspira -poprawka Dr.Artur Broma Warszawa .Ale nas kusi to co nieświadome, Kochamy : wino miłośc i krew" Ernst Junger
Większość żyje w szarych regułach i oczekiwaniach nadanych przez innych. a pozostali?...tańczą w rytmie własnych emocji i bicia serca.....