pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Post autor: lil sexy » 07 paź 2010, 08:02

Lubka pełna powaga. To wszystko działo się akurat jak wracałam do domu to myślę sobie: "trzeba zobaczyć co to za szopka", stanęłam sobie na chwilę, a tu znajomy głos za moimi plecami "herbatka od restauracji Manekin" (rofl

Marryme nikt na niego nie musiał specjalnie czekać, bo on zapowiedział o której będzie (giggle Jak wychodziłam do szkoły ok. 10 to był tylko jeden radiowóz, który cały czas tam stoi.

Ten cały "król" wcale nie jest taki bystry. To po prostu niegłupi pajac podstawiony przez grupy przestępcze. Nie wiem jak jest z innymi sieciami, ale w jego przypadku właśnie tak jest.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 07 paź 2010, 14:45

Lil
Nie twierdzę,że ,,król'' jest super bystry i inteligenty.Ale jeśli ten interes,to jego pomysł i jeśli tylko sam doszedł do jego realizacji,to szacuneczek.Kto w dzisiejszych czasach jest w stanie w 2 lata rozkręcić taki biznes?Ok.130 sklepów w całej Polsce,to jest coś.
Całkiem możliwe,że tym rynkiem rządzi mafia,to niezły kawałek tortu w końcu.Legalnie sprzedawać mocne środki narkotyczne,w samym środku Europy,to musi być prawdziwa kura znosząca złote jajka.
Ale to wina państwa,powinni wcześniej się tym zająć,a pozwolili na rozkręcenie mega branży,praktycznie od swoimi skrzydełkami.Te sklepy działały zgodnie z zasadami działalności gospodarczej,zatrudniali pracowników,płacili podatki.A teraz w jeden dzień zrobili z nich bandytów i morderców.Sądzę,że to akcja PO,w końcu niedługo wybory,jakieś sukcesy trzeba mieć. (emo
Szczerze mówiąc, to w tym państwie strach otwierać jakąkolwiek firmę,bo nie wiadomo czy za jakiś czas nie zrobią z ciebie przestępcy. (middlefinger Nie wiem do czego rząd dąży,żeby zrobić z nas bezkształtną,identyczną masę?Jak za komuny,że każdy miał tyle samo i z niczym się nie wychalał?A ktoś i tak robił niezłe interesiki na ,,bezmyślnym ludzie''.

Dlaczego nie zabrali się za to wcześniej?Można to było zrobić ,,bardziej cicho'',ale taka szopka medialna jest komuś bardzo potrzebna i korzystna.
Ten kraj jest chory...coraz bardziej chory.
Staram się już nawet nie czytać gazet ani nie oglądać tv,bo po co się denerwować?!
Najpierw cyrk z krzyżem,teraz cyrk z dopalaczami,za jakiś czas kolejny cyrk. (whew
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 07 paź 2010, 21:24

Lubka pisze:Lil no ty chyba sobie jaja robisz z ta herbata... (giggle ????????
ja bym zrobila to samo gdyby to byla moja nalesnikarnia (giggle
jak festyn to festyn (giggle

Marryme ja stosowalam w swoim zyciu cepan i tointex po kilkanascie zl, contratubex za 40 oraz dermatix za 200 zl
i szczerze mowiac nie wiem czy w dzialaniu byla jakas roznica.
moze zapytaj lekarza jaki konkretnie krem/masc by polecil na takie blizny jak Twoje.
kciuki zeby sie ladnie goilo, buziaki, trzymaj sie! (flower) (kiss

bylam na miescie i nawet udalo kupic mi sie dzinsy (zara again, jednak te najtansze najlepiej leza i kropka (giggle )
przy okazji mierzylam plaszczyk w zarze i nie wiem ... ma super kaptur, taki wielki i fajny pasek ale jest krotki a ja bym chciala dlugi i zastanawiam sie czy wydawac 400 a potem jeszcze szukac dlugiego czy w ogole nie zawracac sobie glowy tym krotkim bo mam kilka i po co mi jeszcze jeden?

zaobserwowalam, ze juz pierwsze kozakokapcie wyszly na ulice (giggle
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 07 paź 2010, 21:31

ewawawa pisze:
Lubka pisze:Lil no ty chyba sobie jaja robisz z ta herbata... (giggle ????????
ja bym zrobila to samo gdyby to byla moja nalesnikarnia (giggle
jak festyn to festyn (giggle
Też bym tak zrobiła, ale jakby nie patrzeć to dołożyli się do tej szopki (rofl
ewawawa pisze:zaobserwowalam, ze juz pierwsze kozakokapcie wyszly na ulice (giggle
Masz na myśli emu/ugg? Też już dzisiaj trochę dziewczyn w nich widziałam. Nawet na uczelni rzucił mi się w oczy iście gwiazdorski zestaw, czyli torebka LV + piaskowe uggi (giggle
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 07 paź 2010, 21:51

emugi (giggle kojarza mi sie z kreskowka o eskimosach
albo nie wiedziec czemu z babcia na fotelu bujanym i takim wielkim elektrycznym buto-kapciu do rozgrzewania stop (giggle

a w lumpeksie na ordynackiej ... moze ja powinnam do naszego stylu pojsc sie wygadac ... (giggle (thinking

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 07 paź 2010, 23:26

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 08 paź 2010, 20:08

ewawawa pisze:a znacie juz to:
http://www.youtube.com/watch?v=5cP0cuQUJ7I
? (happy (giggle

Prawie umarłam ze śmiechu. (rofl (rofl (rofl (giggle (giggle (mdr (mdr

Chcecie poznać receptę na długowieczność? (giggle (clin
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,tit ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Life is a journey,not a destination.

żuczek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: żuczek » 08 paź 2010, 20:21

Co do zasady nie zwraca się sprawcy podatku od działalności sprzecznej z prawem. Majątek z pewnością zabezpieczony na poczet ewentualnego poręczenia majątkowego. Powiązania z zorganizowaną przestępczością też raczej pewne, co jednak prok musi udowodnić, a z tego co slychac nie dostał zarzutu z 258kk.
Przewiduję miesięczny tymczas,poręczenie oraz poczatek procesu za rok (giggle

Awatar użytkownika
missP
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: missP » 08 paź 2010, 20:54

Marryme jak się czujesz? Co do blizn, to ja polecam krem no-scar. Jest bardzo dobra na świeże blizny. Pomaga podobno również na rozstępy. Ja smarowałam bliznę którą miałam po rozcięciu ręki i jest teraz niewidoczna (nod
wrzesień 2010->nosek

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 08 paź 2010, 22:51

kocham zel pod prysznic winter warmth (heart
jak kompot z suszu z gozdzikami (heart

marryme pisze:Chcecie poznać receptę na długowieczność? (giggle (clin
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,tit ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
(thinking dla mnie juz za pozno .. ale moze to tylko takie gadanie starej baby (clin (giggle
niezly wiek! uklony w strone starszej pani - powyzsze to zart glupi niewybredny co slina na jezyk ...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”