Moderator: Zespół I

Znam ten ból...C u Madzi? Ooo, spadła z konia, biedactwo.Tak, ale toczek miała, bo jej kupiłek. Halo, ja tu jestem. No i do tego wszystkiego trzeba się uśmiechać, przecież nie złapię focha, że o niej gadają. Ale najlepiej gdy zwracają się do mnie imieniem "tamtej". Żeby to raz, ale zdarzało się notorycznie. Po jakimś czasie żartowałam, że jak ktoś zwraca się do mnie to nie reaguję. "ojej, ach ta, zapomniałam, że to ja Dagmara..."Aneta1981 pisze:szlag mnie trafia kiedy temat schodzi na nią np w toważystwie.
dobre to :lol:Słodkaxxx pisze:Znam ten ból...C u Madzi? Ooo, spadła z konia, biedactwo.Tak, ale toczek miała, bo jej kupiłek. Halo, ja tu jestem. No i do tego wszystkiego trzeba się uśmiechać, przecież nie złapię focha, że o niej gadają. Ale najlepiej gdy zwracają się do mnie imieniem "tamtej". Żeby to raz, ale zdarzało się notorycznie. Po jakimś czasie żartowałam, że jak ktoś zwraca się do mnie to nie reaguję. "ojej, ach ta, zapomniałam, że to ja Dagmara..."Aneta1981 pisze:szlag mnie trafia kiedy temat schodzi na nią np w toważystwie.