i ja zostałam sama:(

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 paź 2005, 13:29

angelika pisze:na cholere ja dalam sie przekonac do powrotu :cry: nic sie nie zmienilo..i z dnia na dzien widze ze bedzie jeszcze gorzej....nie wiem..chyba w strachu przed samotnoscia tak to ciagne dalej :cry: :cry: dziewczyny nakopcie mi pliss..zebym sie opamietala :cry:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1275.gif
Ahhhhh, Ci faceci...( :twisted: )
Jak Ci smutno, to wpadaj do mnie :D - ja tez tak sie ostatnio czuje (samotna :( ),bo moj mezus zawsze zapracowany... ...a za tydzien wyjezdza znowu sobie (dwa tygodnie :evil: ) ,bo taka praca............... beska A ja???
To forum mnie ratuje........... :)

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 19 paź 2005, 13:31

Samanthii pisze:
angelika pisze:na cholere ja dalam sie przekonac do powrotu :cry: nic sie nie zmienilo..i z dnia na dzien widze ze bedzie jeszcze gorzej....nie wiem..chyba w strachu przed samotnoscia tak to ciagne dalej :cry: :cry: dziewczyny nakopcie mi pliss..zebym sie opamietala :cry:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1275.gif
Ahhhhh, Ci faceci...( :twisted: )
Jak Ci smutno, to wpadaj do mnie :D - ja tez tak sie ostatnio czuje (samotna :( ),bo moj mezus zawsze zapracowany... ...a za tydzien wyjezdza znowu sobie (dwa tygodnie :evil: ) ,bo taka praca............... beska A ja???
To forum mnie ratuje........... :)
Sam to moze wszystkie fajne samotnice wpada do Ciebe(ja rowniez)? :(

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 19 paź 2005, 13:33

...kurczę... Samanthii :wink: ...trochę za daleko mieszkasz, bo tak byśmy coś zorganizowały na poprawę humoru... :D :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 paź 2005, 13:36

Valentina pisze:...kurczę... Samanthii :wink: ...trochę za daleko mieszkasz, bo tak byśmy coś zorganizowały na poprawę humoru... :D :wink:
no, wlasnie.......!!! :( (kurde...! :twisted: )

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 19 paź 2005, 19:13

no wlasnie ja to ciagle slysze praca praca praca..juz mi niedobrze od tego.... :evil: i mam dosc bycia gadaczem telefonicznym :cry:
ooj jakby bylo blizej Samanti to z mila checia:)
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 paź 2005, 19:27

Ja mojego widze czasami wieczorami, jak wraca z pracy... :? ...w lozku sie spotykamy dosc rzadko( :evil: ), bo on zasypia szybciej ode mnie...
Ale weekend w Mediolanie byl cuuuuudowny- :D (odbilam sobie te stracone nocki :oops: )
Czasami brakuje mi go baaardzo :( ..... ...a czasami jestem szczesliwa, bo mi nie przeszkadza... :oops: Jestem wolna i robie, co mi sie podoba(!) :D (oczywiscie, nie przesadzam :oops: )
Nie wiem ,jak bedzie za rok-ja w Szwajcarii a on w Polsce... :? Nie chce nawet o tym myslec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 19 paź 2005, 19:32

Samanthii pisze:-ja w Szwajcarii a on w Polsce..
Sam a czemu tak? :?

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 paź 2005, 20:00

i juz wszystko wiesz... 8) Takie zycie,niestety... :(

Awatar użytkownika
Alma
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Alma » 20 paź 2005, 11:52

Szyszunia, głowa do góry nie martw się (choć wiem, że dobrze się pisze). Sama też przez to przeszłam. Jesteś jeszcze młodziutka i spotkasz swoją połówkę. Nic nie dzieje się bez przyczyny.
Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 20 paź 2005, 14:32

dziekuje :(
cieszy mnie sam fakt ze jestesmy nadal kolo siebie i przyjaciolmi,dzwonił nawet wczoraj wieczorem powiedziac mi dobranoc :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”