pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Post autor: karolka69 » 30 wrz 2010, 21:59

Ale czemu zaraz wymuszenie kasy? Czy zeby cos dac to trzeba kupic? Mozna zrobic, np kolację (happy Kazdy powod jest dobry do swietowania z ukochaną osobą (clin
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 30 wrz 2010, 22:03

A po co Ci święto by coś kupić lub zrobić kolację? Lepiej samej ze swojej inicjatywy wpaść na jakiś ...nie potrzeba nam do tego jakiegoś święta
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 30 wrz 2010, 22:16

(triste
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 30 wrz 2010, 23:08

Ewaciu kochana-ja nie znam, wiec dawaj o co chodzi z ta klinika (giggle ????

Michitka jasne,ze i bez okazji mozna, ale domyslam sie, ze Karolka miala na mysli to, co ja caly czas draze, ze zarowno dla niej jak i dla mnie nie trzeba okazji, zeby sprawic przyjemnosc bliskiej osobie, ale jezeli juz taka okazja jest, to dlaczego by nie-co w tym zlego?? i tu akurat ani ja ani Karolka nie poszlysmy i nie kupilysmy w sklepie kartki z okazji dnai chlopaka i nie dolaczylysmy do tego klasycznych bokserek w slonie, maplki czy inne pierdoly czy tez krawata w podobne wzory itp, ale w najprostszy, zupelnie nieskomercjonalizowany (czy w ogole istnieje takie slowo (giggle ???) sposob dalysmy naszym ukochanym znac, ze tak, tak -dzis twoj dzien, chcialam ci sprawic z tej okazji mala radosc,pomyslalam o tobie itp...dzizas czy to tak ciezko zrozumiec??? ja mam w nosie kto obchodzi a kto nie, ale po co zaraz zarzucac jakas chora komercje i zbijanie kasy??? Alez na mnie zarobili na tych produktach do ciasta (giggle Ciekawe czy tak samo bys mowila jakby na rozne inne okazje wszyscy mieli cie gdzies i nie skladali by ci zyczen, nie dostawalabys podarunkow itp bo to przeciez tylko robienie kasy...byloby ci milo tak na walentynki jakby wokol wiele osob poddawalo sie nastrojomi, swietowalo razem itp a twoj facet mialby to po prostu gdzies ??? Albo w urodziny??? Tez bys tak pisala, ze to takie sztuczne i robienie kasy?? bo ja mysle, ze zaraz by byly posty, jak to ci smutno i zle, bo sa walentynki a facet ma to gdzies, zapomnial bo o takim dniu itp
Owszem, tez uwazam, ze wszelkiego rodzaju swieta sa w tej chwili bardzo nastawione na wyciaganie kasy z ludzi, ale to tylko od ludzi zalezy czy sie daja naciagac czy nie-bo jak juz wiele razy bylo dzis powiedziane-nie trzeba nic kupowac, by uczynic taki dzien wyjatkowym-bo to nie o drogie prezenty chodzi lecz o gest i naprawde nie chce mi sie juz o tym gadac......
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 01 paź 2010, 00:12

no i obie strony maja racje ale nie potrafia sie dogadac:
okazji nie trzeba zeby sprawiac przyjemnosci ale milo jest takze z tych okazji sprawiac przyjemnosci .. dobra, nie wtracam sie (giggle

ja uwazam ze kazda okazja jest dobra (giggle ale tez i niekonieczna
fajnie czasem jak jest okazja oficjalna bo jest mocniejszy pretekst
np pojutrze spotykam brata bo mial imieniny a bez tego pewnie tak szybko bym sie z nim nie umowila ...

Lubka dzieki (happy (giggle

poranek, Tadek czeka na wazny telefon ...

dzwoni telefon: halo? klinika?

Tadek: nie, to pomylka - i odklada sluchawke

za chwile telefon znow dzwoni: haloo? ale ja sie pytam czy klinika!

Tadek: no przeciez mowie ze to nie klinika! - odklada

znow telefon: ale czy klinika?

Tadek: NIE! KU**A! TO NIE KLINIKA! ile razy mozna?!! - odklada z trzaskiem klnac pod nosem

telefon dzwoni, Tadek nie odbiera, telefon dzwoni, dzwoni i przestaje

za 2 minuty znow dzwoni: ale ja tylko chcialem zapytac czy klinika?

Tadek: ZADNA K***A KLINIKA! NIE KLINIKA! ODCZEP SIE PAN! ŚWIRUS JE**** JAKIŚ! - rzuca sluchawka

za 3 minuty przestraszony telefon znow dzwoni: Tadziu, Tadziu, tu Marek, chcialem sie tylko zapytac czy klinika strzelimy po wczorajszym ...
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 01 paź 2010, 00:16

Lubka, tak innych świąt również nie obchodzę. Moja rodzinka nie potrafi w pełnym składzie wytrzymać ze sobą dłużej niż pół godziny, więc dzielimy się na mniejsze podgrupy. W wigilię czy wielkanoc przede wszystkim dbam o dziadków i z nimi spędzam czas, bo wiem że to dla nich bardzo ważne i daje im to dużo szczęścia. Imienin nie uznaję, a moje urodziny bardziej obchodzi moja rodzina niż ja sama. Wychodzę z założenia że to taki tylko mój dzień w roku i idę do fryzjera, kosmetyczki, na masaz itp. czyli totalne rozpieszczenie. Wieczorem wrzucam na siebie wystrzałową kieckę i spędzam wieczór z "moimi ludźmi", a na koniec imprezka (dance

Jestem zwolenniczką niespodzianek, prezentów i świętowania bez okazji, ale jak ktoś potrzebuje usystematyzowania pewnych rzeczy w postaci konkretnych dat to niech je świętuje. Grunt żeby wszyscy byli happy.

Michi pochwal się co będziesz studiować.

Marryme o nie, nie wiedziałam o dniu pani z dziekanatu i nie wycałowałam mojej pani Urszulki. Jak mogłam (headbang
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 01 paź 2010, 18:00

A ja się dzisiaj wkurzyłam z lekka, idę do dziekanatu, po odbiór indeksu, legitymacji itp...a kobieta "Pani legitymacji jeszcze nie zdążyli zrobić, bo są opóźnienia"....akurat mojej.
Wnerwiło mnie to, bo babce koło 50tki mogli dać...jak i tak jej na nic, po tej legitymacji...

a ja specjalnie bilet chciałam ulgowy kupić, no i mam pytanko...kupiła bilet ulgowy, a co, niby mnie się należy...ale co przy kontroli? Wlepią karę, co??
Nawet jak to nie moja wina?

Jedyny pozytyw, że ładnych ludzi się naooglądałm, bo pełno jest na uczelni (giggle
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 01 paź 2010, 18:28

Michitka jak jeździsz to miej przy sobie takie zaświadczenie z uczelni, że Cię przyjęli, akurat w październiku pełno jest studentów którzy jeszcze nie mają legitki (dull
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

Awatar użytkownika
missP
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: missP » 01 paź 2010, 18:33

Michitka no niestety karę wlepią, bo nie masz dokumentu który uprawnia do znizki. U mnie w mieście przynajmniej tak robią. Nie pomagają nawet zaświadczenia z dziekanatu że się studiuje. Ja na szczęście nie jeżdżżę komunikacją miejską.

Nie wiem ile masz lat, ale zorientuj się czy mozesz jeździć na ulgowych, bo one przysługują studentom ale chyba tylko do 25 czy 26 roku życia.

Ja też od poniedziałku zaczynam zajęcia i już mi niedobrze na samą myśl (angry ale już bliżej niż dalej do końca (giggle
wrzesień 2010->nosek

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 01 paź 2010, 19:18

hmmm niby legitymacja jest dokumentem uprawniającym do zniżki ale jeśli z winy dziekanatu nie wydali jej na czas to u nas większość osób to olewa i tak jeździ na ulgowych (giggle i nie ma granicy wiekowej na ulgowe bilety, trzeba być po prostu studentem-tak przynajmniej jest w krakowie (clin
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”