pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Post autor: bluebeleczka » 30 wrz 2010, 20:30

ja swieta nasze rodzinno-wyznaniowe obchodze ale tylko jako wyjadacz i prawdopodobnie w tym roku nie bede z racji tego ze moj nie doszly ex nie bedzie mial okazji tego zorganizowac. w sumie lepiej dla mnie ja sie wylegne na kanapie a dzieciaczki spakuje na kolacyjke do tatusia. nie znaczy to ze nie lubie swiat, raczej poprostu denerwuje mnie goraczka przedswiateczna.
inszych swiatek nie obchodze a juz napewno nie taki co bym musiala wieksza energie zuzyc na zadowolenie samca. (giggle

ola ja zaczelam dogrzewanie juz w sierpniu. (giggle (whew
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 30 wrz 2010, 20:33

ewawawa pisze:
Ola , nie dla wszystkich z wiara, dla niektorych "jedynie" z tradycja rodzinna
Ewa no, ba oczywiście, że tak, ale ja napisałam, że każdy ma inny stosunek świąt!
Mnie kojarzą się z wieloma pozytywnymi aspektami, a Tobie mogą się kojarzyć jedynie z tradycją rodzinną, tak jak napisałam każdy lubi coś innego i każdy ma inne zdanie, tak już ten świat jest zbudowany i chyba nie ma nad czym debatować (angel

Blue w sierpniu (mdr (mdr (mdr (mdr (mdr To Ty to dopiero jesteś ciepłolubne stworzenie (sun (sun (sun

Tekst z wykorzystaniem energii na zadowolenie samca (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 30 wrz 2010, 20:35

Ola, slusznie prawisz (wait , wodki jej dajcie (clin (kiss wzglednie grzanego wina (angel

a znacie kawal o klinice?
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 30 wrz 2010, 20:42

ewawawa pisze:Ola, slusznie prawisz (wait , wodki jej dajcie (clin (kiss wzglednie grzanego wina (angel

a znacie kawal o klinice?
Ty se nie rób jaj (wait (sun ja alkoholu pić nie mogę (giggle (angel Jestem nerwowa zbliżają się ciężkie dni, a jakby tego mało zmiany pracy mi się zachciało i trzeba mieć na mnie poprawkę przez najbliższe dni, bo jestem nerwowa jak diabli (devil Indianie, gdy kobiety miałe cięzkie dni były wysyłane po za obóz, więc mój też powinien mnie gdzieś wysłyć (happy

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 30 wrz 2010, 20:49

Ola bo napisalas, ze zle na ciebie dziala takie swietowanie wymuszonych dat, ze wolisz bez okazji itp dlatego podalam m.in swieta bo tez sa przeciez "wymuszone data" itp-nie celebrujemy tego od tak sobie, kiedy kto chce itp, tylko tez jest to jakos z gory "narzucone" stad moj przyklad z tymi swietami-i nie chodzi mi o to kto i jak je swietuje-czy pod katem religijnym, czy tradycji rodzinnej czy po prostu bo takie swieto w kalendarzu jest i juz, ale ogolnie, ze to tez takie komercyjne sie zrobilo i narzucone data itp, itd....AMEN

Karolka i o to chodzi-"glupia" czekolada a liczy sie gest i tyle (yes)
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 30 wrz 2010, 20:54

Ja,jestem wybitnie anty-świąteczna. (angel
Nie toleruję niczego,poza urodzinami(i to najchętniej własnymi) (giggle (giggle (giggle
To coś ,co warto naprawdę celebrować,bo jest nasze i tylko nasze,i każdy ma takie swoje własne ,prywatne święto raz w roku. (dance Imieniny to już głupie wymysły,jak dla mnie.
Żadnych religijnych obrzędów nie trawię,jestem absolutnie antyklerykalna.Nie cierpię KK(bez obrazy nikogo).
Niestety,jak na razie(czyt.dopóki mieszkam w tym samym mieście,co moja rodzina)muszę się stawiać na Boże Narodzenie i Wielkanoc.Najchętniej wywaliłabym kości na kanapie i obżerała się ciasteczkami.Albo wybrała na jakiś szalony wyjazd,w celu ,,wyganiania'' zimy,typu Majorka,Ibiza. (giggle Ale rodzice,zawsze wykopują moje szanowne cztery litery na rodzinne zloty.Brrrrr..........

Ogólnie do innych nic nie mam,jak ktoś chce to może celebrować nawet Dzień Drzewa. (giggle
A,tak przy okazji,czy wiecie,że dzisiaj,poza dniem Chłopaka,jest Dzień Pani z Dziekanatu? (clin (clin (clin
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 30 wrz 2010, 21:00

marryme pisze:A,tak przy okazji,czy wiecie,że dzisiaj,poza dniem Chłopaka,jest Dzień Pani z Dziekanatu? (clin (clin (clin
(rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl

Lubka a mnie chodziło, o to że święta BN, a dzień chłopaka to inna liga, inny wymiar, niech Ci będzie, że widnieją w kalendarzu i są wymuszone,ale tak, czy siak, to dla mnie nie można ich porównać. Amen (angel

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 30 wrz 2010, 21:05

Pierwszy raz usłyszałam o dniu Pani z Dziekanatu.I to w jakich okolicznościach. (giggle (giggle (giggle
Byłam w moim dziekanacie(bronię niedługo drugi kierunek)załatwić parę spraw,a tu nagle wparowała ekipa tv-i pyta,która pani może udzielić wywiadu?Wszyscy zdziwieni-ale jaka pani?Na,to reporterka-no pani z dziekanatu,bo dziś jest wasze święto,hihi.Akurat moja ,,pani'' była najodważniejsza i stanęła przed kamerą,reszta pracowników schowała się za szafę. (clin (giggle Jacyś nieśmiali chyba. (bronze (mdr
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 30 wrz 2010, 21:07

jak bylam mala to najglupsze bylo dla mnie obchodzenie swieta nauczyciela przez uczniow.
to dopiero bylo wymuszone!
jakby wiezniowi przyszlo celebrowac dzien klawisza ...

Ola, czemu Ty pic nie mozesz?

a kawal o klinice? znacie? (happy
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 30 wrz 2010, 21:52

Ja uważam, że te święta to tylko wymuszanie i robienie kasy...bo tak naprawdę moim zdaniem, bardzie liczy się okazanie uczuć itp bez okazji...ma to jakieś większe znaczenie i robi większy efekt i satysfakcję na osobie (rofl

a ja jutro zaczynam studia...a co pochwalę się (giggle
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”