chorobliwa zazdrosc

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 19 paź 2005, 09:13

dziewczyny z 3-miasta jestem z WAMI

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 19 paź 2005, 10:01

nienawidze tych wariatek tak jak one nienawidza mnie. jedna jak pracowala w pizzerii i jak ja zamowilam pizze do domu to dodala mi do salatki pokruszone szklo. nie napisze co o niej mysle bo byscie musieli wszystko wykropkowac o tej interesownej idiotce. a druga- hmm... potrafi zadzwonic do mojego faceta mimo, ze 5,5 roku nie sa razem, i powiedziec mu, ze schudla 12 kilo ale niech sobie nadzieji nie robi... wariatka to malo powiedziane...grrrrr....
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 19 paź 2005, 11:06

Mara powiem tylko tyle.... siuram.......to zaraźliwe.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 19 paź 2005, 11:18

Ja jestem "byla" dla zony mojego eks i ona ma na moim punkcie ogromne cisnienie (krotko mowiac boi sie mnie).Jakies poltora roku temu moj byly odszedl do niej.Bog zaplac-wyreczyl mnie z nieprzyjemnego obowiazku.Smieszne uczucie bo jak mnie widzi to patrzy w buty.
Natomiast moj obecny bubu byl 6 lat z laska i ona go zostawila dla drugiego.Tez mi o niej opowiadal i nie mogl zapomniec....Mialam takie cisnienie ze cos strasznego..W koncu mowie "jak sie nie podoba to wypier....i tak wiem ze jestem lepsza" Nom i sie skonczylo robienie oltarza wokol bylej.Jak go teraz pytam to wiem ze juz mu wywietrzalo.Zreszte teraz tworze NASZA RZECZYWISTOSC,ktora ma kolory teczy a tamta sie do tego umywala.HA.,A na wypadek dawnych wspominek zawsze mowie "Ze nikt nie jest niezastopiony i mozna zawsze wymienic na lepszy model. :twisted: Rownowaga musi byc,tak wiec tematy bylych zostaly przetrawione
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

SÂłodkaxxx
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: SÂłodkaxxx » 19 paź 2005, 11:21

"Każda kobieta myśli o sobie, że jest niezastapiona, a jednocześnie wie, że byłaby w stanie zastąpić każda inną..." No, szczególnie byłą. Ale prawda, tez tak myślę

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 19 paź 2005, 11:51

:lol: :lol: :lol: Mara biedaczko nic ci sie nie stalo? Byla mojego tez pracowala w pizzeri i dala mi fete z plesnia... myslala ze sie nie wykminie i zjem jak gorgonzole :P

A ta teraz jest gorsza... ale tez nie bede pisala bo jest prostaczka i mysli ze stanowi dla mnie godna konkurencje, malomiasteczkowa kretynka, nowobogackie dziwadlo bez klasy!

Fajny cytat! :)

SÂłodkaxxx
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: SÂłodkaxxx » 19 paź 2005, 12:18

Pewna "była" podała mnie do animalsów, że znęcam się nad psem, który wczesniej był "ich" psem. A pies rozwalił sobie łapę, miał szytą. A że było strasznie gorąco, zal mi było trzymac go w domu, chociaż miał zakaz biegania, bo duża masa i ciągle coś mu się tam paprało. Więc zawiązałam go na psaku na trawniku do takiego słupka, rozłozyłam parasol i z nim siedziałam na tym podwórku, lepiej tak niż w domu. Jak tylko wstawał to krzyczałam, żeby leżał. I tak sobie siadaliśmy przez kilka dni wakcji, nota bene mojego urlopu, specjalnie na te okazję. Ktoś albo jej doniósł, albo sama się zaczaiła zza krzaka, że widziała. No i przyjechali wywiad "srodowiskowy" robić. Musiałąm pokazywać książeczkę zdrowia, jakie żarcie. Normalnie parodia. A że faja babka przyjechała to pogadałyśmy i powiedziałą kto mnie "podj...."

Dodano po 1 minutach:
Byla mojego tez pracowala w pizzeri i dala mi fete z plesnia... myslala ze sie nie wykminie i zjem jak gorgonzole :P

Jezu, ja bym zjadła mysląć, że to cos nowego...

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 19 paź 2005, 12:28

Słodkaxxx pisze:"Każda kobieta myśli o sobie, że jest niezastapiona, a jednocześnie wie, że byłaby w stanie zastąpić każda inną..." No, szczególnie byłą.
Ja nikogo nie zastapilam bo "przyszlam" dawno po.Mnie zastapiono po chamsku wiec mam nadzieje ze bedzie sie jej to caly czas odbijac ale nie mam zamiaru pomagac w tym przyslowiowemu losowi-szkoda mi czasu.
Jednoczesnie drugi raz sobie nie dam wejsc na glowe i napewno gdyby byla mojego obecnego chciala by sobie o nim przypomniec to skutecznie wybije jej to z glowy. :twisted: W kazdym razie na pewno z klasa bo uwazam ze facet musi miec jaja i tyle.Jest ze mna ma byc mi wierny :D A jak nie to na drzewo.Nom Jerrego Springera i walk w jego programie na pewno nie bede odgrywac.Wole jak sie ktos bije o mnie :twisted: :twisted:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 19 paź 2005, 12:59

ja jakos nie mialam takich jazd, a czasami to parskam smiechem jak czytam jakie dziewczyny moga byc glupie i naiwne.....

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 19 paź 2005, 13:04

gina111 pisze:ja jakos nie mialam takich jazd, a czasami to parskam smiechem jak czytam jakie dziewczyny moga byc glupie i naiwne.....
ja tez nie mialam zadnych takich dziwnych akcji,a musze nawet przyznac ze kolegowalam sie z "bylymi" i bylo ok!!! :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”