pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Post autor: ewawawa » 21 wrz 2010, 17:53

Szkarolina, ja tez mam dzis babski (heart az sie boje (giggle
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 22 wrz 2010, 09:46

Dzieki Olciu, kochana jestes (kiss To prawda, brakuje mi tego cholernego Potwora niestety, a fakt ze zaczal nowa sztuke i nie ma go w domu calymi wieczorami wcale nie pomaga...nawet nie mamy czasu zeby pogadac przez telefon bo jak on konczy prace to ja juz dawno spie (headbang

Ewcia i jak sie skonczyl babski? (happy Moj calkiem kulturalnie, wypilam tylko 2 kieliszki wina co i tak wystarczylo w zupelnosci biorac pod uwage, ze opieralam sie przed jakimkolwiek jedzeniem (rofl

Dziewczyny, poprawil mi sie dzisiaj rano humor. W drodze do pracy wstapilam do warzywniaka kupic owoce na lunch. Czekalam az Pani obsluzy osobe stojace przede mna i w tak zwanym miedzyczasie zaczelam wybierac sobie ze skrzynki jablko. Zobaczywszy to, Pani zza lady ryknela na mnie..."PROSZE NIE MACAĆ OWOCÓW!!!", a ja zamiast sie poirytowac, zaczelam sie na glos smiac (rofl (rofl (rofl Nie wiedzialam, ze owoce mozna macać... (tongueout (happy
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 22 wrz 2010, 09:57

szkarolina jesteś frutofilem (giggle (giggle

marryme ja kiedyś miałam taką sytuację na allegro: zamówiłam perfumy dla siebie, siostry i Potwora, paczka przyszła, ja wącham perfumy a zapach zupełnie inny niż być powinien, a opakowanie perfum Potwora (hugo boss ten okrągły) całe poobijane (dull no więc ja szybko napisałam do sprzedawcy co za kit mi wciska i że chcę zwrócić i niech mi kasę oddaje (angry no to on że oczywiście blabla i potem przez miesiąc nie mogłam się z nim skontakować, napisałam do allegro ale tam trzeba ileś dni czekać, w końcu załatwiłam sobie do niego nr i nękałam telefonami, w końcu skończyło się tak, że on mi przelał kase za 2 perfumy, ja mu odesłałam (co tam, że pierwszy raz wysyłałam paczkę i wysłałam do siebie (rofl ) i potem miał mi przelać resztę kasy czego oczywiście nie zrobił ale ja się już nie chciałam denerwować i odpuściłam, cała sprawa toczyła się chyba ze 3 miesiące (angry

w ogóle od poniedziałku mam humor do (mooning , nienawidzę mojej pracy i muszę jak najszybciej zmienić bo zwariuje (headbang
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 22 wrz 2010, 18:56

Szkarolina, Ty Frutofilko (giggle (giggle (giggle
moj babski tez kulturalnie - 3 piwka 0,4 (happy

dzis znow nie mialam czasu zeby sie wyszykowac i pojsc zjesc na miasto ... (thinking
gazuuu!!!

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 22 wrz 2010, 19:08

ewawawa pisze: gazuuu!!!

Ewa, przerazasz mnie...... (giggle

Szkarolina no i masz juz nowa ksywe Frutofilko -proponuje poszukac odpowiedniego avatarka (giggle

K_asiaczek no zes sie udala z ta wysylka do samej siebie (giggle
a co takiego w pracy, ze tak cie wkurza????????
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 22 wrz 2010, 19:17

Lubka pisze:
ewawawa pisze: gazuuu!!!
Ewa, przerazasz mnie...... (giggle
jutro maja juz wpuszczac gaz ... nienawidze pikniku w domu jesienia, zeby to jeszcze dzikie upaly byly - to bym sie obeszla chlodnikami a tak, nawet na herbate trzeba gdzies isc a ja tak lubie rano i wieczorem cieplej zielonej herbatki, ze nie wspomne juz o omlecie na sniadanie ...

jeszcze akurat poczatek tygodnia wiec multum pracy w domu i nawet "po drodze" nie ma gdzie wpasc, trzeba sie specjalnie malowac, czesac, ubierac, umawiac najlepiej, isc gdzies - czasu brak ...

no dobrze, ciesze sie ze to nie zima i trzaskajace mrozy, bo chyba bym 4 dni w knajpie na rogu przy cieplych napojach przesiedziala ... herbacie, herbacie z rumem, kawie z krupnikem, winie grzanym ... ooo ... winie z wkladka ... (giggle

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 22 wrz 2010, 20:16

Lubka a jaka byłam zaskoczona jak zobaczyłam kolesia z tą paczką i z ryjem do niego "dlaczego zwrot" (rofl (rofl
a o co może chodzić jak nie o kasę, mam już dość harówy za grosze, poza tym znieść nie mogę drugiej laski która ze mną pracuje no i stres wcale nie jest mały, już po prostu wysiadam (trans
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 22 wrz 2010, 20:42

ja tez mamdosc mojej pracy, a zwlaszcza bossa. totalny s*******n. dzis juz o malo nie ryknelam, ale wyszlam nawet sie nie zaegnajac z nim i trzasnelam drzwiami. czuje ze bede w karcerze przez nastepne 2 tygodnia. zazwyczaj tak dlugo moj szef ma okres.
chcialabym zmienic prace ale w uk teraz ciezko o dobra posade a ja mam na utrzymaniu dwoje dzieci i zadnego wsparcia od ich ojca.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 23 wrz 2010, 10:13

Frutofilka...no niezle mnie dziewczyny ochrzcilyscie (clapping (rofl (clapping (rofl

bluebeleczka pisze:ja tez mamdosc mojej pracy, a zwlaszcza bossa. totalny s*******n. dzis juz o malo nie ryknelam, ale wyszlam nawet sie nie zaegnajac z nim i trzasnelam drzwiami. czuje ze bede w karcerze przez nastepne 2 tygodnia. zazwyczaj tak dlugo moj szef ma okres.
chcialabym zmienic prace ale w uk teraz ciezko o dobra posade a ja mam na utrzymaniu dwoje dzieci i zadnego wsparcia od ich ojca.
Blue, nawet mnie nie strasz...mowisz, ze w UK teraz ciezko o dobra posade, a ja planuje sie tam przeprowadzic (headbang
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
missP
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: missP » 23 wrz 2010, 12:47

Jestem już po zdjęciu opatrunku z kinola (sun Nadal nie mogę w to uwierzyć, w końcu mam ładny nosek (heart Nadal jest bardzo spuchnięty,ale już go kocham (heart
wrzesień 2010->nosek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”