Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
dona to prawda, selekcję mogliby wprowadzić ja tam byłam raz a wyglądało to tak, że poszliśmy ze znajomymi koło 21, wszystko porezerwowane i nie mieliśmy gdzie nawet półdupka oprzeć więc stwierdziliśmy, że idziemy do znajomych którzy mieszkają niedaleko i wrócimy koło 2 jak się przeludni
ja już jak mam iść na imprezę to idę do louisa, jak byłam młodsza to chodziłam do boro ale mi zamknęli w tamtym roku tak to wolę iść na domóweczkę
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc
Dzieki dzieczyny za namiary. Najbardziej podoba mi sie ten fashiontime, ale jak mowicie ze dzieciaki przychodza to od razu odpada .... Jak juz sie wybiore , to pewnie bedzie to BaseClub ... Nie wiecie jak tam wyglada z rezerwacjami ?
Dona , slonko , kiedy Ty masz termin porodu?
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)
toxic pisze:...
Dona , slonko , kiedy Ty masz termin porodu?
kochana kiedy ty bedziesz parła na impreze ja bede parła mojego synusia..hiih...termin 01,01,2011... ...
nie wiem jak jest z rezerwacja musisz tam zadzwonić..
joannessa masz racje gdybym nie była w ciąży to sylwester byłby właśnie w tym klubie bo tam ida znajomi nasi wszyscy...
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....
dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))