pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Post autor: ola banderola » 16 wrz 2010, 09:58

Jejku dziewczynki strasznie Wam dziękuję, tych księgarni jest cała masa, a mnie właśnie chodziło, o sprawdzone !!!!!!!!!!!!! Dziękuję pięknie (kiss (flower)

Karolka koleżanka złuszczała naskórek kwasami owocowymi, schodziła jej skóra i ma jakieś kremy i maści, które stosuje w domu i będzie też laserowe leczenie. Na tą chwilę skóra jest zaczerwieniona, ja uważam, że i tak te jej blizny po trądziku nie były głębokie, ale skoro ma kompleks i źle się z nimi czuje, to db, że coś tam z nimi robi. Dam Ci znać, co i jak jak skończy leczenie, bo teraz, to jest chyba trochę za wcześnie na opinie (clin

Lil bo ja umrę ze śmiechu, nie zniesę tego (rofl (rofl (rofl (rofl (music (music (music

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 16 wrz 2010, 12:21

Herbatnik tylko się nie pokrusz jak będziesz umierać (giggle Masz na dobicie: http://www.youtube.com/watch?v=zmHVtVYPC7E" onclick="window.open(this.href);return false; (dance (dance (dance (dance (dance (dance (dance
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 16 wrz 2010, 13:17

[smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]
Ratunku!!!!!!!!!!!! Boys i do tego figo fago (dance (dance (dance jestem w żywiole normalnie (mdr (mdr
Co za układ taneczny, dla mnie nie do powtórzenia (rofl (rofl (rofl
Lil a tak na marginesie, to znajomi na moim własnym weselu, wiesz jaką piosenkę mi zadedykowali: Jesteś szalona, bo podobno pasuje do mnie (giggle (giggle (giggle

Szkarolina napiszę teraz straszliwy banał, ale nie bój żaby, żaba w wodzie nie ubodzie, tzn. rozłąka z ukochanym czasami db robi, bo stęsknicie się za sobą strasznie i nie będziesz się mogła potem Słońce od potwora opędzić no (wait Słuchaj Herbatnika, bo wie, co mówi (sun

(hi

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 16 wrz 2010, 13:40

Olu dzieki za ten banal (kiss Ja oczywiscie o tym wiem, ale dobija mnie ta zapetlona sytuacja w ktorej mam ochote jak najczesciej latac zeby sie z G zobaczyc, a tym samym wiem, ze im czesciej latam tym wiecej czasu zajmie mi uporzadkowanie tu swoich spraw i tym bardziej w czasie odklada sie moja przeprowadzka blizej niego. Jest to tez strasznie meczace, ze to wiecznie ja musze latac do niego, a nie on przylatuje do mnie...ehh nic tylko walic glowa w sciane (headbang
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 16 wrz 2010, 18:20

lil sexy pisze:Herbatnik tylko się nie pokrusz jak będziesz umierać (giggle Masz na dobicie: http://www.youtube.com/watch?v=zmHVtVYPC7E" onclick="window.open(this.href);return false; (dance (dance (dance (dance (dance (dance (dance
ja to tu slysze tylko to "WOGLE" (headbang (rofl

jesli chodzi o ksiazki to ja nie kupuje - zawsze mialam ich za duzo (moi rodzice tez) i byl taki moment ze zalaly mnie, zarosly, oblazly, malo mnie z mieszkania nie wyparly, jak grzyb normalnie ... w zwiazku z tym od jakiegos czasu ksiazki POZYCZAM albo kupuje za grosze na allegro a potem sprzedaje dalej.
zostawilam sobie tylko ksiazki "zawodowe" niejako, muzyczne, dzwiekowe, no moze ze 100 ulubionych ...
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 16 wrz 2010, 19:05

ola banderola pisze:[smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]
Ratunku!!!!!!!!!!!! Boys i do tego figo fago (dance (dance (dance jestem w żywiole normalnie (mdr (mdr
Co za układ taneczny, dla mnie nie do powtórzenia (rofl (rofl (rofl
Wiedziałam, że trafię w Twój gust! Teraz pracuj nad układem choreograficznym (dance (dance (dance (dance
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 16 wrz 2010, 19:35

a ja leżę w szpitalu...choć obolała to chciałabym już wyjsc
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 16 wrz 2010, 20:16

Michitka ?
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 16 wrz 2010, 20:17

Michitka co się stało??

a ja dziś miałam drugą jazdę i normalnie KOCHAM TO!!!!! (heart (heart instruktora miałam super i już przy nim zostanę
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 16 wrz 2010, 20:25

Ej, normalnie ja sie tu doksztalcam muzycznie (thinking
I od razu az nogi sie rwa do tanca! od razu lepszy humor, czuje sie dowartosciowana, w przeciwienstwie do tych "plaskich jak decha" no i jeszcze przede mna kolejne tytuly:
Przelec mnie
chce z toba robic ajajaj
Juz nie bede narzekala na nude!
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”