pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Post autor: Lubka » 14 wrz 2010, 22:01

owszem Ryśku-pracuje nadal tyle boj terminator jestem (muscle i jak sie zawezme to zawsze daje rade (clin
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 14 wrz 2010, 22:18

No to pięknie pani Terminator, ale proszę dbać o siebie i nie przesadzać (wait (shake (kiss

Ja siedzę przed kompem, a mój potwór kręci dupką i ściąga nauke tańca, no ja to mam jak w cyrku normalnie i densi mi tu pieknie, normalnie you can dance mam w domu (giggle

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 14 wrz 2010, 22:22

majamajamaja pisze:Alez Karolka, nie zaskakuj mnie dziewczyno! Ja cztery l
ata mezatka i obraczke nosze na prawej rece i opowiadam wszystkim, ze tak jest po polsku! Ze na lewej nosza wdowy...
No wlasnie wiem, ale tu jest na odwrót...nie chce zeby mnie co chwile ktos zaczepial, czy ja wdowa jestem (giggle Jeszcze wspolczuc mi z daleka beda, ze taka mloda, a juz bez meza zostala (wondering

A co do wychowania dzieci..niestety Anglicy tez są daleko w tyle. Wydaje mi sie, ze w PL jakos bardziej zdyscyplinowane i nie tak rozpuszczone.

Ola ja tez myslalam tylko nad data i ew miejscem. NIe chce zadnych wierszykow, jeszcze by mi z błedem zrobili (wow

Moze powinnas nagrac swojego męża i wrzucic na yotubue'a, a nóż kariere zrobi (giggle
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 14 wrz 2010, 22:28

Karolka póki, co to potwór jej w posiadaniu mojego nagrania, kiedy to wypiłam za dużo Carlo Rossi i śpiewałam pszczółkę Maje i miałam nawet czułki zrobione, więc ja muszę uważać (angel (blush (tongueout

Karolka no to datę Kochana śmignij i koniecznie miejsce (heart

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 15 wrz 2010, 08:23

Ola ja chcę zobaczyć pszczółkę Maję z czółkami [smilie=to funny.gif] a czemu Rysiek?
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 15 wrz 2010, 08:33

lil sexy pisze:Ola ja chcę zobaczyć pszczółkę Maję z czółkami [smilie=to funny.gif] a czemu Rysiek?
Lil czółki to jescze nic, musisz zobaczyć, jakie mam skrzydełka zrobione z ręcznika, na moim teledysku (music (angel Jak się kiedyś spotkamy na jakimś różowym meetingu, to obiecuję udostepnić nagranie szerszej publiczności tzn. różowej bandzie (giggle (heart (sun
Pytasz czemu Rysiek, no to sprawa rysuje się tak. Ja jak ktoś jest męczący i upierdliwy to wówczas określam go mianem: Rysiek Męczydupa, a że ja jestem teraz strasznie upierdliwa i męczę swojego potwora o to i owo, to nazywa mnie Rysiek, no co chcesz znowu Rysiek - tak do mnie mówi (angel (rofl (rofl (rofl (rofl

P.S Miłego dnia Dzeiwczynki (sun

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 15 wrz 2010, 08:39

To ja uroczyście zapowiadam, że jak będę kiedyś w DE w Twoich okolicach to wpraszam się na projekcję (giggle
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 15 wrz 2010, 08:42

lil sexy pisze:To ja uroczyście zapowiadam, że jak będę kiedyś w DE w Twoich okolicach to wpraszam się na projekcję (giggle
Zapraszam, zapraszam ugoszczę Cię, jak tylko potrafię najlepiej (kiss

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 15 wrz 2010, 09:03

ola banderola pisze:Karolka póki, co to potwór jej w posiadaniu mojego nagrania, kiedy to wypiłam za dużo Carlo Rossi i śpiewałam pszczółkę Maje i miałam nawet czułki zrobione, więc ja muszę uważać (angel (blush (tongueout
Ja chce to zobaczyc!!!!!!!!!!!!! (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl Juz mi sie buzia cieszy do monitora (mdr

Co do obrączek to tak zrobię, thank you (flower)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 15 wrz 2010, 09:07

Ja tez sie pisze na ogladanie Ryskowego recitalu (giggle (rofl (giggle (rofl

Jezu jaka dzisiaj jest paskudna pogoda, leje jak z cebra, szaro, buro i ponuro...cos mi sie wydaje, ze dzisiaj wylezie ze mnie Rysiek Meczydupa (tongueout
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”