Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Post autor: Michitka » 09 wrz 2010, 19:49

Sabrina zbieraj na tą Indonezję, boski kraj, mili ludzie, te ich świątynki no bo ta wilgotność przeplatana upałem...akurat na te nasze polskie deszcze
minus...długa podróż
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 09 wrz 2010, 22:15

No więc wociłam. Podbudowana na duchu, bo zebrałam kupę komplementow nie chwaląc sie .Nie schudłam ani nie przytyłam. Jedzenie było takie,że trzeba było uciekać ze stołówki bo oczy jadły a żoładek juz nie chciał. Zrezygnowałam z obiadow od pierwszego dnia bo bym napewno przytyła. Łaziłam codziennie całymi godzinami a wieczorami tańce i po południu basen ale nie codziennie bo jak na basen poszłam to juz na spacer nie i trzeba było wybierać. Wybawiłam sie totalnie, ale tak roznie czasami tylko w gronie koleżanek ale czasem trafił się jakiś super rodzynek. Tak poł na pół. Przyjechałm steskniona za domem, mężem i psem szczegolnie.
Dziewczyny polecam Wam taki wyjazd, poznałam nowe koleżanki ale im swoich tajemnic chirurgicznych nie zdradzałam oczywiscie. Tylko w drodze powrotnej jak powiedziałam kobitce, ktora obok mnie siedziała w autobusie ile mam faktycznie lat to ona mi zaraz. To chyba pani jakis lifting robiła albo co? A ja jak zwykle zwaliłam wszystko na genetyke i tyle.

Koleżanki forumowe mnie zawiodły,żadna nie przyjechała, niestety. Jakoś tak nie przypasowało. Trudno jakos przeżyłam. Ja gdzie sie obrocę zaraz mam znajomych, wiec sie nie nudziłam. Aż czasem byłam skonana ze zmeczenia bo tam wszedzie pod gorke. Acha no i napatrzyłam sie na tych z forum ekonomicznego. To inny swiat. Ludzie ubrani super a jakie auta. No i na poczatku był festiwal Kiepury, było rozrywek bez miary. Miałam jeszcze jechac na baseny na Słowacje i do Budapesztu ale ze wzgledu na pogode zrezygnowałam. To tyle relacji. Dla zaprzyjażnionych b eda fotki.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 10 wrz 2010, 08:32

wiodze sabrinko ze podobnie wygladamy
jak juz spada to w talii i wyzej nogi ciut choc niechetnie a najgorzej to zgubic te kilogramy w dupce a najszybciej sie tam odklada a ja jeszcze mam tzw bryczesy
to jest niesprawiedliwe
ty to chociaz masz wieksze bimbalki to kamufluja tylek bo ogolnie nie widac i jest harmonia a u mnie ramionka waziutkie, cycki male, a dupa wielka (rofl
ale nadal sie pilnuje zobaczymy na jak dlugo wystarczy mi samozaparcia bo mam jedna wielka wade - jestem niekonsekwentna zaczynam cos i nie koncze lub trudno mi skonczyc i tak jest z dietami kremami cwiczeniami masazami itd
na poczatku zapal a potem po 2-3 tygodniach juz mi sie nie chce (headbang
tak sobie kombinuje ze dwa razy w tygodniu bede robila protal dukana np w poniedzialek i srode a w sobote dyspensa- dzien uczty
dzis rano na wadze 54,4

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 10 wrz 2010, 17:07

Kwiatuszku no to super ze jestes zadowolona (rofl zazdroszcze Ci tych spacerów.boże jak ja kocham chodzic i nie mam gdzie (headbang
Marena ja juz sie nie odchudzam,bo nie mam na tyle silnej woli i jak próbuje,to guzik z tego mi wychodzi,a jak totalnie olewam co jem to chudnę. Teraz waże 56 kg wiec jest ok tylko ten tyłek mógł by byc ciut mniejszy.Jak jestem w ubraniu to fajnie wyglądam,ale jak sie rozbiore to juz nie tak fajnie.Widze jak skóra traci jedrność,widze celi i widze jaki ciało jest boskie jak uniose w dlonie udo i uniose w góre.
STAROŚCI JEST STRASZNA,PASKUDNA i beznadziejnie Bozia to wymysliła (headbang (angel
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 10 wrz 2010, 17:10

Michitka pisze:Sabrina zbieraj na tą Indonezję, boski kraj, mili ludzie, te ich świątynki no bo ta wilgotność przeplatana upałem...akurat na te nasze polskie deszcze
minus...długa podróż
Mój brat tam był i jak usłyszałam ile leciał to mi sie odechciało,ale jak oglądałam ten filmi to JA TAM CHCE LECIEEEEEĆ!!!Są to Maladiwy i Dubaj,ale Indonezja jest taka sama[chodzi mi o plaże]
BRAT LECI DO DUBAJU ZA TYDZIEŃ (pleure ale mu zazdroszcze.
http://www.youtube.com/watch?v=-I04SmbqQ-s" onclick="window.open(this.href);return false;

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 10 wrz 2010, 20:59

Marena i Sabrina. Nie marudzcie , niejedna wiele by dała żeby wygladac tak jak Wy. Powiem Wam tak jak mowi zawsze moja mama. Nie narzekaj, nie narzekaj, bo bedzie gorzej i tez trzeba bedzie żyć.
A ja jestem od Was starsza i grubsza jeszcze (giggle (giggle wiele osób mowiło. O jaka figurka. No i dowartosciowalam się jak poszłam na basen. Jak zobaczyłam jak kobiety brzydko tyją. Nogi cienkie, tyłka nie ma a opona w pasie straszna i plecy otłuszczone jak hipopotam. Wiec ja jesem też pulpecik ale rowno. Wszystko jest takie sobie. No i przestałam sie tak bardzo przejmować.

Wiecie co kobietę szpeci najbardziej. Wystajacy brzuch albo wielka opona w pasie. chude kobiety sa jak wysuszone dynie. Wy jestescie piekne i zgrabne, zapewniam Was.

Stare to Wy dopiero bedziecie po 80-tce i tez bedziecie musiały zyć. Ja o sobie też bede mówiła "stara"jak bedę miała 80 lat. Jak wczesniej umrę, znaczy,że umrę młodo. (giggle (giggle (giggle (giggle

I co Wy na to?????????????????

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 11 wrz 2010, 09:24

Kwiatuszku masz racje z tym brzydkim tyciem.Lepszy jest wielki tyłek niz wielki brzuch i ogromne plecy,ramiona.
Ja juz bym nie chciała schudnąć,bo w pewnym wieku kobieta juz nie chudnie tylko sie zasusza jak mumia.Mogła bym juz taka zostać,nawet z tym tylkiem 98cm ale zeby było bardzoj ubite,a jestem len i nie chce mi sie zapisać na silownie czy nawet w domu na bieżni pochodzić. my kobiety to juz w genach mamy marudzenie haha. Wiesz Wiesia jak to jest,tu by sie chciało podnieść ,tam podciągnąć i znów wyglądać na 30 lat,wiadomo ze to jest nieosiągalne,to sobie chociaz ponarzekamy,powywalamy to z siebie,pooglądamy te gorzej zbudowane i jest nam juz lepiej (rofl
zupełnie inaczej wyglada sie w wieku 30 lat za wagą 53 kg a zupełnie inaczej w wieku 50 lat i tez 53 kg.Dziwne to niby jest bo powinno wygladać sie podobnie no ale nie stety tak nie jest.Ja sie sobie podobam jak jestem szczupła,ale jak patrze na wychudzone babeczki kolo 60 tki,albo po,to koszmarnie to wyglada,wiec nie doąże juz do mniejszej wagi.Musze sie tylko jakos do bieżni zmobilizowac.
Nooo to tyle z marudzenia.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 11 wrz 2010, 19:37

Sabrina, napisałaś sama najprawdziwszą prawdę i tego sie trzymajmy (clapping (clapping (clapping (clapping (clapping

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 11 wrz 2010, 23:44

Dziewczyny to znaczy, że jak jajbka ma 98w tyłku to otyła i nie może się podobać??? Słucham opinii??

A plaże w Indonezji to ja w ZEA, ale nie jak na Malediwach...
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 12 wrz 2010, 11:28

Michitka pisze:Dziewczyny to znaczy, że jak jajbka ma 98w tyłku to otyła i nie może się podobać??? Słucham opinii??
Nie za bardzo rozumie? jajbka-kto to? (shake Chyba ze to oznacza jak babka
Ja mam 98 i jestem laseczka i sie podobam (rofl

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”