pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: shandapanda » 10 sie 2010, 00:34

Ewa, nasz byly lokator to kolega spotkany po 2och latach. Zawsze sie lubilismy, z charakteru naprawde pozytywna osoba..niestety jesli chodzi o czystosc .. (headbang mogl zarosnac w brudzie i by mu to nie przeszkadzalo!
Sama nawet musialam mu przypominac,ze ma sprzatnac SWOJ pokoj!!!
PO kapaniu NIGDY nie splukiwal wanny - po prostu nigdy. Mozna bylo mowic, prosic, a w przypadku mojego TZ - drzec sie i robic awantury- nie pomagalo.
Kibel zawsze dookola obsikany jakby z zamknietymi oczami lal!
Prosilam tez aby po kapaniu otwieral drzwi od lazienki bo od pary/wilgoci narobi 'gowna'.. (wentalyzacja ciezko to ogarnia)..takze jak sie mu przypomnialo to je otwieral, a tak to zawsze zapominal. Potem wlazilo sie do lazienki a tam papier toaletowy mokry itp historie (envy
Szok tez przezylam jak sie wyprowadzil..odsunelam lozko a pod nim ok 5cm brudu.kurzu itp... myslalam,ze padne, przez rok czasu nawet nie odkurzal pod lozkiem!

Istna tragedia, naprawde fajny,sympatyczny osobnik ale taki syfiasz,ze nikomu nie zycze takowego na swojej domowej drodze!

Dodam jeszcze,ze jak z nami mieszkal to w jego pokoju nie szlo nogi postawic...5 tysiecy siatek pelnych smieci dookola lozka, pelno talerzy, widelcy na kazdej szafce..normalnie smrod i brud!!!!
Na poczatku tak nie bylo, czul respekt czy cos i sie pilnowal ale pod koniec to jak dziadowski bicz sie rozpuscil..no i nie pomieszkal dlugo (sun Wyprowadzil sie sam odbierajac nam ta przyjemnosc poinformowania go z naszej strony,ze ma robic WYPAD (sun

Jak JEGO znajomy przyszedl mu pomoc w przeprowadzce i wszedl do jego pokoju to oczy mial jak 5 zl... z pewnoscia pozalowal na wstepie kogo do siebie przyjmuje (giggle (rofl
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 10 sie 2010, 00:43

no to rzeczywscie ...
musieliscie go wyprosic czy sam sie wyniosl?

nie gram prawie nigdy w lotto ... jutro jest niewielka wygrana jak na ta gre bo o 2000000, ale jakos tak szlam i budka mnie zawolala (giggle
nie znam osobiscie nikogo kto by wygral w totka ... czasem nawet mysle ze to wielka mistyfikacja ... ale milo sobie powyobrazac (angel pierwsze byloby wlasne mieszkanko
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 10 sie 2010, 00:53

Wrocilismy z TZ z urlopu i uzgodnilismy,ze odrazu pierwszego dnia mowimy mu ,ze ma sie wyprowadzic ( bo oboje bylismy juz na skraju wytrzymalosci..) no i mila niespodzianka, bo nas uprzedzil,ze razem z dwoma kolegami znalazl domek i sie wyprowadza (sun Wkurzyl mnie tylko tym,ze mial zostac 2 tygodnie i odmieszkac to co wplacil, a nie ze zazadal zwrotu kasy (thinking

Ogolem od tamtej pory mam na niego alergie, jak tylko go widze to mi niedobrze (puke
Nie zal mi 'przyjazni', nie byl to nasz stary znajomy tylko osoba poznana w DB.. fajny czlowiek, ale jak wyzej- przejadl mi sie i nie chce go ogladac.

W lotto to ja nigdy nie wygralam (oprocz 3ki (giggle ).. ale np moich sasiadow rodzina trafila szostke,
Jak to w zyciu bywa, moja sasiadka miala sklep obuwniczy oraz spozywke wiec wiele lat tamtej swojej rodzinie pomagala.
Zawsze dostawali buty na nowy rok szkolny, zawozila im jedzenie itp..ponoc sie im nie przelewalo.
Oczywiscie jak wygrali w lotka, tak sluch po nich zaginal (giggle Zrobili sie bardzo niemili, wrecz chamscy.. no ale to chyba czesty przypadek,ze nagle czlowiek tak szybko zapomina o czyjejs pomocy (thinking (devil

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 10 sie 2010, 00:58

a rzeczywiscie, pamietam, ze pisalas o tej wyprowadzce ... pal go licho, dobrze ze zniknal, razem ze swoimi klakami i sikami ...

no wiec gdybym od wtorku wieczorem zniknela albo zrobila sie niemila i chamska ... (giggle (clin

czyli ze jednak jacys normalni ludzie w to wygrywaja czasem. w sensie ze to nie fikcja ... (thinking
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 10 sie 2010, 01:05

Pewnie,ze sa co wygrywaja ;)

Ja np nigdy nie wierzylam w reklamy typu na stacjach benzynowych czy telefonii komorkowych a jednak oba przypadki sa prawdziwe ;)
U mnie w rodzinnym miescie 2 osoby wygraly BMW ( konkurs SMS sieci ORANGE) a mojego TZta kuzynka wraz z chlopakiem wygrala na stacji benzynowej Orlen wycieczke do Barcelolny na 3 dni ( full oplacone spanie, jedzenie, zwiedzanie) plus 1.000euro na wydatki (happy Byli,zobaczyli, wrocili zadowoleni ;)

Takze faktycznie jest w tym jakas prawda, skoro sama znam 'namacalne' przypadki wygranych (rofl

Mimo tego nie gram bo wiem,ze jestem pechowcem (punch

Dodam,ze tutaj w DB w sklepie SuperValue moj TZ stal za kolesiem,ktory wygral 30.000e (happy Polak (giggle

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 10 sie 2010, 09:41

Shanda tabletki bierze się od pierwszego dnia krwawienia

Ja też mam taki etap, że czuję się okropnie, brzydko itp...najchętniej to bym na ulice nie wychodziła
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 10 sie 2010, 13:59

ja kiedyś trafiłam 5 w totka (clapping (clapping nie powiem,że tą okropną 15 której nie miałam na kuponie zapamiętam do końca życia (giggle

shanda tabletka pierwszego dnia okresu ale z tego co kojarzę to jak chcesz sobie przesunąć okres to możesz później jak nie dojdą tylko że wtedy one nie będą zabezpieczać przez ciążą ale okres możesz przesunąć (rire
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 10 sie 2010, 14:53

k_asiaczek pisze:ja kiedyś trafiłam 5 w totka (clapping (clapping nie powiem,że tą okropną 15 której nie miałam na kuponie zapamiętam do końca życia (giggle

shanda tabletka pierwszego dnia okresu ale z tego co kojarzę to jak chcesz sobie przesunąć okres to możesz później jak nie dojdą tylko że wtedy one nie będą zabezpieczać przez ciążą ale okres możesz przesunąć (rire

Super, dziekuje za odp! :*

Michi- ja na dzien dzisiejszy czuje sie jak wyjeta z tylka.. czyli gorzej byc nie moze (angel
Powiedzialam wczoraj tacie to co Wam,ze bede najbrzydsza turystka, to mnie zrabal i powiedzial,ze chyba oszalalam (sun Oczywiscie ja i tak wiem swoje, (puke na swoj obecny widok (bronze

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 10 sie 2010, 23:29

Shanda
Mam do Ciebie takie pytanie-ile trzeba zarabiać w Dublinie,żeby utrzymać się SAMEMU na normalnym poziomie?
Wynająć samodzielnie małe mieszkanko/kawalerkę/studio,kupić żarełko,jakieś fatałaszki czasami,gdzieś wyjechać,itd.
Bo mam dość tymczasowo mojego miasta i pracy,chciałabym ,,odpocząć '' od mojego środowiska.
Wyjechać na pół roku,na rok.Zobaczyć i przeżyć coś nowego,po prostu przewietrzyć swoje d.u.p.s.k.o (clin (clin (clin
Nie zależy mi na odkładaniu kasy ,,na powrót do Polski'',tylko na fajnym życiu na miejscu.
Na razie bardziej obstawiam Londyn,bo chyba więcej się tam dzieje,ale jeszcze sama nie wiem.
A jak z pracą obecnie,trudno znaleźć?Zwracają uwagę na polskie dyplomy czy raczej tylko praca fizyczna wchodzi w grę(bo ja akurat mam mało doświadczenia jeszcze)? (thinking .

Ewa
Znam starszą kobietę,która kilka lat temu wygrała samochód Alfa Romeo.
Wysłała smsa w jakimś konkursie audiotele w TVP.
Akurat to biedna osoba,ma niepełnosprawnego syna,ciągle się nim opiekuje i brak jej (cash (cash (cash .
Sprzedała auto,za te pieniądze zafundowała synowi rehabilitację,jakieś wspólne wakacje a reszta poszła na codzienne życie.Bardzo dobry człowiek i ciesze się,że tak jej się udało. (yes)
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 11 sie 2010, 09:21

Da się wygrać da:) ja wygrałam w tamtym tygodniu książkę i wycieczkę do Hiszpanii :) jadę we wrześniu (rofl (rofl (rofl .
Poza tym kiedyś wygrałam jeszcze keyboarda czy jak to się pisze:D zestaw walizek, jakieś płyty cd, koncert EMA, bony do Empiku za 200zł, zestaw kinowy- bilety, taxi do domu, ksiazki, cd, puzzle.
Teraz poluje na jakieś agd/rtv:D a moja mama wygrała kiedyś w audiotele auto i powiedziała, ze nie grała.. do tej pory za nią to łazi.. i szczerze to nie wiemy czy faktycznie wygrała (giggle czy ktoś sobie zażartował.
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”