pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: ewawawa » 28 lip 2010, 19:36

dokladnie, ciesze sie ze myslisz tak jak ja, a moze ja tak jak Ty. no ze nie ja jedna tak uwazam w kazdym razie (happy

cholercia, wlasnie polknelam porzeczki z cala galazka (wow dziwne uczucie w przelyku (thinking
zajelam sie czyms i jakos zapomnialam, ze jeszcze ich nie sciagnelam zebami z tej galazki i ze wciaz mam ja w ustach (thinking
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
missP
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: missP » 28 lip 2010, 21:06

Ewa manager klubu, gruba sprawa (clapping . Trzymam kciuki (yes)
wrzesień 2010->nosek

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 28 lip 2010, 21:23

oj tam, oj tam (giggle

dziekuje missP

tyle ze ja nie umre bez tej pracy, mam ciagle moja stara + rozgladam sie naokolo i poszukuje, dodatkowo z tego co robie teraz na zlecenie - moze zawiazac mi sie stala wspolpraca zima ...

natomiast z tego co sie zorientowalam - ten nowy klub nie ma na obecna chwile lepszego kandydata a nie majac dobrego menago z kazdym miesiacem traca kase ... maja duzo wiekszy problem niz ja (clin

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 28 lip 2010, 21:26

JA dzisiaj mam przybity humor...bo jakiś cep podaje się za mnie, podaje mail, jakieś fotki i ogłoszenie zrobił bez słow...a ja teraz uganiam się za nieprawdziwym ogłoszeniem

Ale wiecie, że ludziom naprawdę chce się cośa takiego robić...szkoda słów
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 28 lip 2010, 21:53

To powiem Ci Ewcia, że masz ich w garści, skoro każdy dzień bez menadzera, to dzień stracony (happy

Michitka - Matko jakie ogłoszenie (wow i co to za baran (tongueout

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 28 lip 2010, 21:55

ola banderola pisze:Michitka - Matko jakie ogłoszenie (wow i co to za baran (tongueout
Szkoda słów, ale dzień mam dzisiaj spieprzony przez kogoś takiego
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 28 lip 2010, 22:18

Ewa to ja myślę tak samo jak Ty i Isaura. Nie zgadzaj się na pracę bez umowy i poniżej swoich wymagań bo jak raz się nagniesz to później cały czas będą próbować. No i uważałabym na tego właściciela jak taki łasy na kasę, nie chce dużo płacić, ale wynik finansowy ma być na wypasie. Mój znajomy był menagerem u faceta podobnego do tego o którym Ty piszesz i skończyło się wielką awanturą i on w końcu odszedł, ponieważ ma swój interes i klubem zajmował się dodatkowo. Koleś chciał zarabiać nie wiadomo ile kasy i cały czas twierdził że ten mój znajomy go okrada.

Michi niestety, debili na tym świecie nie brakuje, a czasem nawet mam wrażenie że są w przewadze.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 28 lip 2010, 22:22

lil, tez tak pomyslalam, dzieki za rade (kiss

utwierdzilyscie mnie w przekonaniu ze mam racje i nie wymagam nie-wiadomo-czego, Dziewczyny, dzieki

Isaura? (happy (giggle czemu Isaura? (giggle

Michi, jakie ogloszenie?

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 28 lip 2010, 22:26

Ewa ja uważam, że najważniejsze jest spełnienie zawodowe, byś w tym się czuła i się nie zmarnowała, a to gdzie będzie Tobie najlepiej sama wyczujesz.
Z tego co wiem masz spore doświdczenie, wiesz co robisz i lubisz, więc uważam, że zasługujesz na jakiś poziom na początku u nowego pracodawcy,a nie jak jakiś laik

No ogłosznie w necie...

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 28 lip 2010, 22:33

Herbatnik w stylowym wątku napisała że potwór nie za bardzo chce ją samą do siostry do Irlandii puścić, ale ona i tak pojedzie bo nie jest niewolnicą Isaurą (giggle
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”