pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: marryme » 26 lip 2010, 19:41

Ewa
Może zbajeruj jakiegoś pana po 90-tce,z pięknym mieszkaniem,gdzieś na starówce.Pogłaszczesz dzidzia po kolanku ze 3 razy,ugotujesz parę razy obiadek,potem dziadzio kopnie w kalendarz i będzie lokum na własność. (giggle (clin

To taki żarcik.... (mdr Ale ja naprawdę miałam taką propozycje w tamtym roku. (emo (giggle
Dziadek 94-letni chciał się ze mną żenić,przyniósł mi nawet kwiatki do pracy.Chyba nie muszę mówić jakiej siary mi narobił.Wyszłam na jakąś łowczynię cudzych majątków. (bronze
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 26 lip 2010, 20:22

Michi wyślij CV, jak Cię zaproszą na rozmowę to zawsze możesz iść, pogadać i zobaczyć jak to wszystko będzie wyglądało. Przecież to do niczego nie zobowiązuje.

Marryme niezłą miałaś przygodę, ciekawe ile dziadzi serducho by przy Tobie wytrzymało (giggle

Ola w kosza nigdy nie grałam, za młodu siatkę trenowałam, ale niestety wszystkie koleżanki z drużyny urosły, a ja zatrzymałam się na 158 cm. Na przyjęciu nie chciałam grać, bo zawsze grałam w ataku, więc trzeba było tą przygodę skończyć i przerzucić się na tenisa. Miałam przerwę różnymi rzeczami spowodowaną, ale już niedługo wracam na kort z jedyną w PL rakietą w barwach forum (rofl
Przyjeżdżaj do Łodzi, przewodnika już masz.

Ewa rzeczywiście niezłe cen w Warszawie macie. Jednak ja mam na to radę. Ty też przyjedź do Łodzi. (clapping Ja za swoje 2 pokoje w kamienicy w samym sercu Piotrkowskiej płacę 400 + TV i gaz.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 26 lip 2010, 20:31

Marryme dawaj tu tą historię z dziadkiem, bo ja skonam ze śmiechu, kobito pisz ksiazkę, bo Twoje historię, to jest niezły kosmos. Ja pieję jak nawiedzona, jak je czytam!!!!!!!!!!!! Oplułam monitor przez Ciebie!!!!!

Mi raz gościu spiewał pod oknami 0 2 nad ranem i spiewał imię i nazwisko ku...a jego mać, bo jak by wyspiewał tylko imię, to jeszcze 3 inne Ole mieszkały, a tak to każdy wiedział, o kogo bangla (headbang

Lil Ty, to musisz mieć jakiegoś sportowca (muscle Lil trzyam Cię Słońce za słowo z tym przewodnikiem (kiss

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 26 lip 2010, 20:42

Hahaha, też miałam kiedyś śpiewającego osobnika pod oknem, ale u mnie niestety żadnej innej Oli nie ma, więc od razu było wiadomo.

Ola zgadzam się z tym sportowcem, czasami mi się wydaje że może jednak niekoniecznie, ale szybko zmieniam zdanie. Nie musi uprawiać sportu zawodowo, ale amatorsko jak najbardziej tak. Inaczej sobie tego nie wyobrażam. Ostatnio siedziałam 3 dni na turnieju tenisowym w Łodzi i doszłam do wniosku że coś się znajdzie. (giggle
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 26 lip 2010, 20:45

Ty, to jesteś prawdziwy maniak sportowy (muscle (giggle jak nie siatkówka, to koszykówka, a jak nie, to i to to tenis (rofl Ło Matko jestem pod wrażeniem (sun

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 26 lip 2010, 20:52

Dorzuć do tego jeszcze piłkę nożną (a to wszystko przez Gerarda (devil ), sporty zimowe, boks i mma, a będzie Ola w całej okazałości. No i oczywiście biegam na siłownię, fikam na fitnessie i trzęsę tyłkiem na ragga dance (rofl
MD

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 27 lip 2010, 02:14

marryme pisze:Ewa
Może zbajeruj jakiegoś pana po 90-tce,z pięknym mieszkaniem,gdzieś na starówce.Pogłaszczesz dzidzia po kolanku ze 3 razy,ugotujesz parę razy obiadek,potem dziadzio kopnie w kalendarz i będzie lokum na własność. (giggle (clin
ze niby od tego obiadku? (wondering (clin (giggle
lil sexy pisze:Ewa rzeczywiście niezłe cen w Warszawie macie. Jednak ja mam na to radę. Ty też przyjedź do Łodzi. (clapping Ja za swoje 2 pokoje w kamienicy w samym sercu Piotrkowskiej płacę 400 + TV i gaz.
jakto tez? a kto juz przyjechal? kurna, jaka fajna cena! ja tez tak chce (nod
a jak sie zarabia w lodzi? i co ja bym tam mogla robic? (thinking co sie oplaca robic w lodzi? odziez?

Ola, lil, ja tez mialam kiedys spiewaka pod oknem (giggle (giggle (giggle
troche falszowal (giggle
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 27 lip 2010, 08:19

Lil ty Ty być szcześciara z tą ceną za lokum (angel (clapping
W mieście, w którym mieszkam ceny są wysokieeeeee i to bardzo (whew no,ale my z Potworem mieszczuchy jesteśmy i raczej się nie przeniesiemy na jakies peryferie (shake (clin i co zrobić...trzeba płacić (cash

Ewa - i jak poszukiwania kozackiego kwadratu już trwają (giggle (happy (clin (mdr

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 27 lip 2010, 08:57

U nas tez z cenami szaleją (wow I czesto cena jest nieadekwatna (wow do lokum (wondering Trzeba sie nacwiczyc, zeby znaleźć cos fajnego (thinking

Własnie ogladalam program o 9-10 letnich dziewczynkach, które są na diecie i ćwiczą, bo uważaja, że są grube (wow Za wszelką cenę, chcą się wciskać w ubrania dla 5-6 latek. Bosh to jest już chore !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 27 lip 2010, 09:04

Karolka, co Ty za patologie oglądasz (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl

W De jest teraz afera (giggle bo żoną jednego znanego piłkarza dowaliła mu rogi, na oczach wszystkich (whew
Powiedziała mu, że ma sesję zdjęciową bla,bla,bla a paparazzi przyłapali ją jak się mizgała z jakimś makaronem na jachcie i teraz strasznie płacze w tv....ha pewnie dlatego, że ni hu hu kasy nie dostanie, bo będzie z jej winy, a ona z tych łowczyn posagu właśnie (giggle (giggle (giggle (giggle

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”