pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: Michitka » 26 lip 2010, 18:19

Dzisiaj znalazłam ogłoszenie o pracę w moim zadwodzie, waham się czy wysłać cv, bo tak:
-pracuję na pełen etat, ale mam sporo czasu by jeszcze drugą pracę załapać
-nie wiem czy pogodzę jedną pracę z drugą, bo tu mam pracę o stłych godzinach
-wysyłać cv i martwić się później????
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

klaudia1936
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: klaudia1936 » 26 lip 2010, 18:33

oczywiście ,
wysyłaj, działaj,
a o wszystkim pomyślisz później i jestem pewna ,że ogarniesz (rire

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 26 lip 2010, 18:35

Michi wysylaj - samo wyslanie cv jeszcze do niczego Cie nie zobowiazuje, rozmowa kwalifikacyjna tez nie ..
a moze znajdziesz lepsza prace?

Dziewczyny, do wlascicielki mieszkania wrocil po 4 ech latach z zagranicy jej brat (thinking podobno nagle i niespodziewanie i stad nagla decyzja o wymowieniu. mam czas do konca sierpnia, zeby sie wyprowadzic.
kredytu niekoniecznie. kupowac wlasne mieszkanie niekoniecznie. nie w tym momencie na pewno.
a nowa prace narazie mam niejako na probe, na umowe zlecenie. ze stara chce sie pozegnac ale nie zrobie tego dopoki nie sprobuje swojej nowej funkcji i sie jej nie naucze - przyda mi sie takie doswiadczenie na wypadek wlasnego klubu kiedys moze ...
w Warszawie kawalerka w srodmiesciu od 1500zl w gore. ale jak sie czlowiek dobrze porozglada i uruchomi wszystkie znajomosci to znajduja sie i perelki za mniejsza kwote albo za wieksza ale wieksze mieszkania ... kolezanka wynajmuje za 1200 na rynku starego miasta kawalerke-studio na poddaszu - ta to miala farta.
mi sie od paru lat czyli od powrotu z berlina udawalo zamykac w kwotach ponizej 1000zl - samodzielnie lub dzielac wieksza kwote na pol... w znakomitej wiekszosci po znajomosci a nie z gazety ...
kurde mol, jako jedyna w mojej licznej rodzinie nie mam wlasnego mieszkania, ktore samo sie zjawilo ... nie mysle o tym normalnie - tylko w takich sytuacjach jak obecna i wtedy mnie to wkurza ale jeszcze nie na tyle zeby brac kredyt ... (giggle

Lubka, jak da rade to sobie na noc kairu pomaluje kolejne sciany (giggle
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

klaudia1936
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: klaudia1936 » 26 lip 2010, 18:56

ewa
sytuacja trudna, ale wierzę, że dasz radę.
zacznij myśleć pozytywnie, nastaw się na działanie (rire
nie myśl o tym ,że tylko Ty jedna w rodzinie..., bo to pogłębia jakiś żal i smutek
jest jak jest ...
ja sama przechodziłam przez różne sytuacje i trzeba najpierw się pożalić, popłakać, a później się ogarnąć i
ciągle iść do przodu (rire
trzymam kciuki

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 26 lip 2010, 18:57

Pracuję niby na 3zmiany, ale i tak mam mnóstwo czasu, tyle aby zgrać z inną pracą może być problem...qrcze...choć bardzo bym chciała. A szef będzie się pewnie burzył, jak go znam

Z mieszkaniami to jest ogólnie kosmos....ceny też sobie wymyślają...Jak ktoś ma mieszkanie na właśność ma naprawdę szczęscie, bo potem wynajmuje je za przysłowiowe kokosy
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 26 lip 2010, 19:14

dzieki Klaudia (flower)
alez ja mysle pozytywnie i juz zaczelam dzialac (happy
o zadnym plakaniu, zalu, smutku mowy nie ma - to nie ja
a pogadac na babe i sytuacje musialam, bo mnie obie wczoraj wkurzyly z deka (wondering (clin
a ogarne to ja sie na starosc (giggle ... chyba

klaudia1936
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: klaudia1936 » 26 lip 2010, 19:19

ewa i tak trzymaj to mi się podoba,
(clapping
dzielna dziewczyna!!!

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 26 lip 2010, 19:22

(wow (happy Ciocia? (clapping

(giggle (giggle przepraszam, nie moglam sie powstrzymac, tak zawsze mowila do mnie moja ciotka (rofl (rofl (rofl

ostatnim razem dostalam caly tydzien na przeprowadzke razem z meblami, do tego deadline w miesiecznikach w pracy i egzaminy semestralne w najblizszy weekend. zastanawialam sie czy postawic na wyrobienie sie w pracy czy na egzaminy to mi doszlo znalezienie nowego i zacnego lokum dla mebli i siebie za rozsadna cene, przygotowanie miejsca, spakowanie wszystkiego z calego mieszkania, zalatwienie transportu i przewiezienie w ciagu dni 7-miu ... to byla dopiero jazda, uczylam sie w podczas transportu po zimowej warszawie siedzac na sofie na pace samochodu a telefony odbieralam wiercac dziury w scianach - yehaw! (party (giggle

p.s. no dobra, troche przekoloryzowalam z tymi telefonami (clin (giggle

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 26 lip 2010, 19:23

Michitka bierz i wysyłaj, a później się pomyśli (happy (yes)

Ewa - ja wiem, że będzie db, bo drugiej tak mądrej babki, to poszukać, trzymam kciuki za pozytywne zakończenie sprawy mieszkaniowej (kiss

klaudia1936
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: klaudia1936 » 26 lip 2010, 19:26

(mdr (mdr (mdr

nie ciocia, z całą pewnoscią nie....

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”