ola bandelora
jezeli chodzi o ubior obu pan, to jezeli mialabym wybierac miedzy tym a infantylnymi spodniczkami Dodzi to jednak mimo wszystko wolalabym stroj ktorejs z pan :)
Moderator: Zespół I

Powiem tak, ja nigdy nie słyszałam żeby ktoś się zachwycał figurą Dodykalina1108 pisze:marryme dokladnie to samo pomyslalam sobie o nogach Dody ale nie napisalam wczesniej zeby nie bylo ze zlosliwa jestem lub zazdrosnaw ogole nie rozumiem tego zachwytu nad figura dody.
ola bandelora
jezeli chodzi o ubior obu pan, to jezeli mialabym wybierac miedzy tym a infantylnymi spodniczkami Dodzi to jednak mimo wszystko wolalabym stroj ktorejs z pan :)

no a chocby tutaj: http://kobieta.wp.pl/kat,63034,title,No ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;ola banderola pisze:
Powiem tak, ja nigdy nie słyszałam żeby ktoś się zachwycał figurą Dodynie wiem skąd Wy bierzecie takie informacje
![]()
![]()
![]()

marryme pisze:To nie jest przypadkiem spódniczka Adidasa?Bo ja tam widzę charakterystyczny trójkąt.
Aaaaa,teraz dopatrzyłamola banderola pisze:Marryme mi chodziło o te spódniczki, które trzyma Doda, o tą pomarańczową i białą, a nie o tą, która ma na sobie