A gdzie robiła Doda? cz.II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kalina1108
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Re: A gdzie robiła Doda? cz.II

Post autor: kalina1108 » 25 lip 2010, 20:57

marryme dokladnie to samo pomyslalam sobie o nogach Dody ale nie napisalam wczesniej zeby nie bylo ze zlosliwa jestem lub zazdrosna (giggle w ogole nie rozumiem tego zachwytu nad figura dody. jak dla mnie to zaprzeczenie kobiecosci: szerokie bary, brak wciecia w talii, meskie waskie biodra no i te nozki, wcale nie za dlugie i lekko krzywane

ola bandelora
jezeli chodzi o ubior obu pan, to jezeli mialabym wybierac miedzy tym a infantylnymi spodniczkami Dodzi to jednak mimo wszystko wolalabym stroj ktorejs z pan :)

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 25 lip 2010, 21:06

kalina1108 pisze:marryme dokladnie to samo pomyslalam sobie o nogach Dody ale nie napisalam wczesniej zeby nie bylo ze zlosliwa jestem lub zazdrosna (giggle w ogole nie rozumiem tego zachwytu nad figura dody.

ola bandelora
jezeli chodzi o ubior obu pan, to jezeli mialabym wybierac miedzy tym a infantylnymi spodniczkami Dodzi to jednak mimo wszystko wolalabym stroj ktorejs z pan :)
Powiem tak, ja nigdy nie słyszałam żeby ktoś się zachwycał figurą Dody (giggle nie wiem skąd Wy bierzecie takie informacje (rofl (rofl (rofl

A, co do stroju tych pań, czy Dody, to ja żadnego bym nie wybrała, Doda wygląda jakby w tenisa skończyła grać tuż przed chwilą, a te dwie koleżanki trochę jak z kółka różańcowego (angel zwłaszca ta w białych butach z zapięciem wokól kosti (giggle Natomiast, co do spódniczek, nad którymi gdybała Doda - to ja dziękuję,ale już nie ten przediał wiekowy (giggle A nogi Dody, jak nogi...Co ona może zrobic, że ma takie (wondering

Awatar użytkownika
kalina1108
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: kalina1108 » 25 lip 2010, 21:24

ola banderola pisze:
Powiem tak, ja nigdy nie słyszałam żeby ktoś się zachwycał figurą Dody (giggle nie wiem skąd Wy bierzecie takie informacje (rofl (rofl (rofl
no a chocby tutaj: http://kobieta.wp.pl/kat,63034,title,No ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
to jeden z artykulow wyszykanych na szybko w necie, mysle ze jest ich duzo wiecej, ale nie o to chodzi aby teraz wyszukiwas jakies felietony o niej..
jak sama powiedzialas ma takie nogi jak ma i nie ma na to wiekszego wplywu.i zgadzam sie z tym. ja tylko wyrazilam swoje zdanie na temat jej rzekomej zgrabnej sylwetki, ale oczywiscie jest to moja opinia i wcale nie mowie ze jedyna sluszna :)

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 25 lip 2010, 21:28

Wydaje mi sie,ze nie sa to spodniczki tylko szorty, byly takie w Zarze w 3 kolorach (nod Jakby nie bylo, sama sie w nich nie widze (happy ale Dodzia lubi takie back to basic (rofl

Bardzo niekorzystnie wyglada w plaskich butach, ale zdrowie wazniejsze wiec dobrze robi,ze odstawia szpile choc na troche (nod
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 25 lip 2010, 21:31

To nie jest przypadkiem spódniczka Adidasa?Bo ja tam widzę charakterystyczny trójkąt. (thinking
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 25 lip 2010, 21:38

Marryme mi chodziło o te spódniczki, które trzyma Doda, o tą pomarańczową i białą, a nie o tą, która ma na sobie (giggle

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 25 lip 2010, 21:38

marryme pisze:To nie jest przypadkiem spódniczka Adidasa?Bo ja tam widzę charakterystyczny trójkąt. (thinking

Ta co ma ubrane na sobie to chyba adidas, tez mi tak wyglada (happy
Faktycznie wyglada jakby prosto z tenisa na zakupy popedzila (giggle
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 25 lip 2010, 21:42

ola banderola pisze:Marryme mi chodziło o te spódniczki, które trzyma Doda, o tą pomarańczową i białą, a nie o tą, która ma na sobie (giggle
Aaaaa,teraz dopatrzyłam (giggle (giggle (giggle
No tak,to nie mój przedział wiekowy również.

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 25 lip 2010, 22:46

Ola a ja właśnie gdzieś przeczytałam (chyba w "Życie na szczycie" u babci (rofl ) że ta pani to jest taka 2w1 asystentka i stylistka sprowadzona prosto z Londynu (giggle

jeśli chodzi o figurę Dody to zależy kto co lubi. mi się np. podoba, bo po 1) lubię wysportowane sylwetki, a Dodzia i biceps i nogę ma fajne, po 2) na żywo nawet na płaskim i w zwykłych ciuchach prezentuje się dużo lepiej niż na zdjęciach i te jej nogi wcale się takie krótkie nie wydają, tylko są proporcjonalne bo Dodzia do wysokich zaliczać się nie może.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 25 lip 2010, 22:51

Lil
Moim zdaniem jej sylwetka nie jest proporcjonalna.
Ma bardzo długi korpus i nisko osadzony tyłek i nogi.

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”