Komentarze do naszych fotek 4 cz.VIII

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ainik89
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Re: Komentarze do naszych fotek 4 cz.VIII

Post autor: ainik89 » 19 lip 2010, 13:39

Mój pierwszy komentarz w tym dziale (giggle Meyd, powalasz! Poważnie, jesteś jedną z najpiękniejszych dziewczyn, jakie tu widziałam! Nie masz urody słodkiej ślicznej laleczki Barbie, tylko jesteś tak interesująco naturalnie piękna w stylu Angeliny Jolie (która nie jest tak naturalnie piękna nawiasem mówiać, oceniam ten efekt już po licznych operacjach (mdr ). A jakbyś miała taki sztab ludzi dbających o Twój wygląd to nawet nie chce wiedziec, co by sie dzialo (giggle No super po prostu, zazdroszczę strasznie, tym bardziej, że jestem Twoją rówieśniczką(albo rok starsza, ja jestem rocznik 89).No i też mam za soba operację noska,ale dr Szczyt się bardziej spisał, bo u mnie efektu nie ma, choć szczerze mówiać, toTwój nos wyjściowy naprawdę nie był zły (nod . A gdzieś tam pisałas, że na studniówke miałaś profesjonalny makijaż, masz gdzieś zdjecia,bo strasznie ciekawa jestem :)? Buzka:*

Awatar użytkownika
OLAS2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: OLAS2 » 19 lip 2010, 13:56

Meyd zgadzam się z przedmówczynią w 100% Powalasz na kolana!!!!
Marta Ty również czekoladko!!!
1.03.2010- powiększenie piersi- 375 cc hp ES - JUŻ PO!!! Są CUDOOOWNE!:} - dr. Kubasik
01.06.2010 - usunięcie cc - już po wszystkim - oby ostatni raz

Awatar użytkownika
meyd
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: meyd » 19 lip 2010, 13:59

dziękuję ślicznie (blush chociaz z Angeliną Jolie to mnie chyba tylko i wyłacznie te duże usta łaczą.. no i ew.operacja noska (giggle
Co do studniówkowego makijażu - zdjęcia mam, ale tylko te wywołane .. skanów nie robiłam, zresztą myślę, że wcale tak super nie wyglądałam biorąc pod uwagę, ze miałam wtedy jeszcze stary nosek i nosiłam okulary (clin .
No i naprawdę nie za dobrze czułam się w takim pełnym makijażu - nawet mój ojciec jak mnie zobaczył to śmiał się, że wymalowali mnie jak laleczkę, aż strach było mnie dotknąć (tongueout .
zresztą osobiście chyba jestem zbyt wygodna, a może w jakimś sensie za mało kobieca (?) (wondering ale malować mocniej się nie lubię, jakaś taka brudna się wtedy czuję (giggle .
Oczka jednak staram się zawszę trochę podkreślić:), ale niestety przeważnie i tak o tym zapominam i często po powrocie do domu już cały rozmazany tusz mam, bo moje zwariowane łapy zawsze jakoś nie wiadomo po co do oczu dolecą a potem dziwię się przed lustrem dlaczego mam grudki tuszu w soczewkach (itwasntme .
3 grudzień 2009, Dr Szczyt - korekta noska - już po :roll:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Awatar użytkownika
ainik89
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ainik89 » 19 lip 2010, 15:09

Ale masz to szczęście, że się nie musisz malować, bo i bez tego zabijasz (yes) A co do zabrudzonych tuszem soczewek to tez tak mam, ale coś za coś, okularów nie cierpie i nie chce nigdy więcej nosić! Przejrzałam caly ostatni wątek ze zdjęciami i w oczy rzuciły mi się oprócz Meyd (heart :D jeszcze ewaewa( świetny rock'n'rollowy klimat zdjęc, az zatęsknilam za czasami gimnazjum i liceum, kiedy potrafilam spakować się w kilka minut i jechać na drugi koniec Polski na koncert albo festiwal, piękne czasy- poza tym Ewa jak na swój taki tryb życia, jaki prowadzisz, wyglądasz świetnie i najbardziej podoba mi się pierwsze zdjęcie częściowy dekamuflaż-A dr Łątkowski też się spisał!!), zdjecia marty- masz strasznie słodką urodę, wyglądasz jak laleczka i dobrze nawet w wałkach (giggle , drugiej Marty z nocy poslubnej, no ale one są już profesjonalne, wyglądają jak reklama bielizny z górnej półki, myśle, że sprawdziłabyś się w modelingu, no i Headie- zjawiskowo wyglądasz na tych fotkach, typowa słowiańska uroda w takim wydaniu dzisiaj to rzadkość;) No a zdjęcia mary mają w sobie coś magicznego, to sie po prostu nazywa talent:)Poza tym praktycznie wszystkie dziewczyny mają rewelacyjne figury;) Pozdrawiam serdecznie wszystkie (rire

Awatar użytkownika
meyd
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: meyd » 19 lip 2010, 15:58

no bez przesady - aż taka full natural nie jestem (giggle
a co do całego komentarza- chyba po prostu śliczne kobitki mamy tu na forum .. (sun beauty beauty ;)

katarzyna14
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: katarzyna14 » 19 lip 2010, 21:56

Meyd jestes slicznie naturalna gratuluje fajnej urody laseczko! (rofl Marcia ty czekoladko slicznie i jak cycuchy super wygladaja
Dr Kubasik- Jest 450vhp...i reszta... :)

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 19 lip 2010, 22:24

Dolacze do zachwytow nad Meyd (inlove (inlove (inlove
Masz piekne oczy i bardzo niewinna,naturalna urode (sun Kolor Twoich wlosow jest meeeega!
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
meyd
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: meyd » 19 lip 2010, 22:36

no ale farbowany, oczywiście (clin - to tak z zazdrości .. bo wszelkim naturalnym rudzielcom zawsze zazdrościłam kudełków (itwasntme (tongueout

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 19 lip 2010, 22:41

Aj tam, moze byc farbowany (giggle wazne,ze piekny (inlove i pasuje Tobie okropnie (sun
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
meyd
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: meyd » 19 lip 2010, 22:59

hehe a mój ukochany właśnie mnie namawia żebym wróciła do naturalnego brązu ;)
tyle, że mój brąz to zdecydowanie nie jest taki ładny brąz jak brąz Marty :( (clin
mój taki nijaki (thinking .. ale może i warto dać kudełkom trochę odpoczynku :)
no ale w każdym razie dzięki za miłe słowa (sun

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”