pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: szkarolina » 13 lip 2010, 19:01

Hej dziewczyny!

Ewa fajnie ze nam robisz Lubkowy update, super ze nie czuje sie najgorzej (yes) A o ktorej sie do niej wybierasz we czwartek na ta czekolade? (tongueout Bo tak sobie mysle, ze przy odrobinie szczescia moze i ja sie zalapie (giggle
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 13 lip 2010, 19:05

Szkarolina, w czwartek mam spotkanie wprowadzajace do nowej pracy o 15, ktore moze potrwac ze 3 h
wiec pewnie jakos na 19-20 bym mogla, ze wskazanie raczej na 20 niz 19.
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 13 lip 2010, 19:08

Ewciu to bosko bo ja nie wiem czy wczesniej zdazylabym wyrwac sie z pracy. Zaraz napisze Ci wiadomosc z moim numerem tel to sie jakos zdzwonimy we czwartek. Kurcze, juz sie nie moge doczekac (rire (rire (rire
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 13 lip 2010, 19:22

Widze, ze moje cycuchy byly jednymi z najbardziej wyczekiwanych tutaj na forum (giggle no to Brome albo sie teraz rozrekalmuje albo zbankrutuje jak wam tu wszystkim bede demonstrowac owoce jego pracy (giggle .
Na biezaco mniej wiecej jestescie dzieki Ewie, ktora robi nie tylkl na moja bodyguardke albe rzecznika parasowego (giggle i chwala jej za to, bo sama nie jestem w stanie wiele napisac bo doskwiera mi upal strasznie-wiecej nfo macie w moim watku: viewtopic.php?f=37&t=12659&start=30" onclick="window.open(this.href);return false;
dzieki za ten ogrom zainteresowania i troski (kiss jestescie kochane (kiss (kiss (kiss
przy takim dopingu z waszej strony musza wyjsc piekne ;)
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 13 lip 2010, 19:24

Nie, no to faktycznie cyborg z tej Naszej Tubki (mdr a nie lata już czasem po Złotych Tarasach za nowymi staniorami, bo jakoś by mnie, to nie zdziwiło (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl

Pozdrowienia Tubko (kiss

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 13 lip 2010, 19:28

Lubka witaj kochana! (kiss (kiss (kiss

Super ze dobrze sie czujesz po operacji! (yes) Lacze sie w bolu jesli chodzi o upaly...tez mi doskwieraja choc pewnie nie tak jak Tobie, biedaku. Mam nadzieje, ze masz chociaz klimatyzacje w tym swoim apartamencie albo chociaz jakis dobry wiatrak.

Jesli nie masz nic przeciwko to zabiore sie z Ewa w ten czwartek i wpadniemy na czekolade (giggle Kuruj sie i nabieraj sil! (kiss

06/10/08 - dr Stanczyk

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 13 lip 2010, 20:40

Lubka dzielna z Ciebie kobitka :D Teraz bedzie juz z górki. Dobrze, ze ma sie Tobą kto opiekowac, ba! I tonie byle kto (giggle Taka grupa wsparcia jest potrzebna (rofl

A moim żelkom stuknął roczek (party (party (drink (beer (dance

Ola mało niespadłam z krzesła czytając Twoje opowiesci o siostrze i jej facetach (giggle
Ja na szczęscie też nigdy nie miałam takich ceregieli (rofl
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 13 lip 2010, 20:51

Lubka witaj w gronie cycolinek i cyborgów (giggle super że wszystko dobrze idzie, zaraz skaczę do drugiego wątku obejrzeć robotę doktora
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 16 lip 2010, 13:53

lubka też bardzo ci gratuluje i życze szybkiej rekonwalescencji .... (flower)
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 16 lip 2010, 15:19

Dziewczyny help (headbang jakiego ja mam adoratora w pracy, no taki Rysiu Męczy Dupa, no (middlefinger Przyniósł mi dzisiaj bombonierke, bo niby jest dzisiaj dzień wszystkich pięknych kobiet (smoke i jakby tego było mało ma głos jakby sobie cały czas na jajkach siedział (headbang Bogu dzięki, że idzie weekend, bo 2 dni mam spokoju, no chyba, że pozna mój adres i będzie mi wystawał pod oknami, a nie tfu,tfu bo jeszcze wykracze (wait (tongueout

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”