Witam w ten kolejny piękny i gorący dzień
Wchodzę i już na dzień dobry mam banana na twarzy
Marryme - powinnaś napisać książkę, o tych swoich perypetiach z facetami
Nie, no tego 30 - latka, to miałaś boskiego

Fenomen normalnie
Lil Kochana - pewnie się w końcu jakaś ciekawa twarz pojawi, może Gerard wpadnie na wybielanie
No
Lubka - już jest posiadaczką cycochów, ciekawe jaki rozmiar ostatecznie wybrała
Co do facetów, to najlepsze historie, ma moja Sis

Pewnego razu będąc nad naszym pięknym, ciepłym morzem poznała takiego jednego gościa i zakochała się na amen. Tak wcieło kobietę, że nawet rzuciła pracę, spakowała się i przeniosła do jednej z nadmorskich miejscowości

I co i lipa, na miejscu okazało się, że to jest totalny nieudacznik, mieszkał z rodzicami, mamusia mu śniadanie do łóżka podawała, prasowała ubranka i dawała pieniażki na przyjemności

Masakra!!! Jak szybko wyjechała, tak szybko wróciła
Następny był modelem

poznała go przez koleżankę i zaprosiła do siebie do Irlandii. Na początku było podobno, nawet, nawet,ale po paru dniach miała już kolesia dość, taki filozof - męczy dupa

i co najlepsze jak robili zakupy, to on mówił do tych pań w sklepie dziękuję i do zobaczenia

język obcy był mu faktycznie obcy. W końcu moja sis nie wytrzymała i powiedziała mu, że z tego nic nie będzie i że lepiej niech już wraca do siebie... Po tej ostrej rozmowie poszła pod prysznic, wchodzi do swojej sypialni, a tam na łóżku, leży ten borok w czerwonych stringach (koloru już nie jestem pewna) dupą do góry i czeka ..nie wiadomo, na co
A moja siostra jak to zobaczyła, to kolesia zabiła śmiechem, on myślał, że ona zmieni zdanie i na tą jego dupę

w stringersach poleci

Boże niektórzy, to mają ładne Halo
Dobrze, że ja nigdy takich na swojej drodzę nie spotkałam
No, to miłego