pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: ola banderola » 13 lip 2010, 08:38

(bow Witam w ten kolejny piękny i gorący dzień (sun (whew (flower)

Wchodzę i już na dzień dobry mam banana na twarzy (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl

Marryme - powinnaś napisać książkę, o tych swoich perypetiach z facetami (rofl (rofl (rofl
Nie, no tego 30 - latka, to miałaś boskiego (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl Fenomen normalnie (giggle

Lil Kochana - pewnie się w końcu jakaś ciekawa twarz pojawi, może Gerard wpadnie na wybielanie (rofl

No Lubka - już jest posiadaczką cycochów, ciekawe jaki rozmiar ostatecznie wybrała (wondering (clin

Co do facetów, to najlepsze historie, ma moja Sis (giggle Pewnego razu będąc nad naszym pięknym, ciepłym morzem poznała takiego jednego gościa i zakochała się na amen. Tak wcieło kobietę, że nawet rzuciła pracę, spakowała się i przeniosła do jednej z nadmorskich miejscowości (tongueout I co i lipa, na miejscu okazało się, że to jest totalny nieudacznik, mieszkał z rodzicami, mamusia mu śniadanie do łóżka podawała, prasowała ubranka i dawała pieniażki na przyjemności (wow (tongueout (envy Masakra!!! Jak szybko wyjechała, tak szybko wróciła (rofl

Następny był modelem (emo (clin poznała go przez koleżankę i zaprosiła do siebie do Irlandii. Na początku było podobno, nawet, nawet,ale po paru dniach miała już kolesia dość, taki filozof - męczy dupa (giggle i co najlepsze jak robili zakupy, to on mówił do tych pań w sklepie dziękuję i do zobaczenia (rofl (rofl (rofl (rofl język obcy był mu faktycznie obcy. W końcu moja sis nie wytrzymała i powiedziała mu, że z tego nic nie będzie i że lepiej niech już wraca do siebie... Po tej ostrej rozmowie poszła pod prysznic, wchodzi do swojej sypialni, a tam na łóżku, leży ten borok w czerwonych stringach (koloru już nie jestem pewna) dupą do góry i czeka ..nie wiadomo, na co (giggle
A moja siostra jak to zobaczyła, to kolesia zabiła śmiechem, on myślał, że ona zmieni zdanie i na tą jego dupę (mooning w stringersach poleci (rofl (rofl (rofl Boże niektórzy, to mają ładne Halo (giggle (giggle

Dobrze, że ja nigdy takich na swojej drodzę nie spotkałam (mdr (mdr (mdr (mdr

No, to miłego (clin

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 13 lip 2010, 09:43

karolka, ewa to dobre jesteście, ja też się obudziłam o 20 z tym,że operacje miałam o 10 (smirk

marryme no siedze i sikam po nogach (dobrze że mam spódnice to za bardzo nie zmocze ubrania (giggle ), ja dzięki Bogu trafiałam na normalnych facetów (smirk

wracając jeszcze do rozstań z facetami to jak Potwór mój pojechał to ja akurat siedziałam dni i noce nad pracą licencjacką, potem zaczęłam pracować w Zarze więc jakoś nie miałam czasu myśleć i się martwić, poza tym rozmawialiśmy na gg no i dzwonił-miał aż 5min na rozmowę ze mną (speechless

kaca mam dziś takiego a do tego jeszcze upał no chyba umrę za chwilę (worried
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 13 lip 2010, 10:12

k_asiaczek pisze:
kaca mam dziś takiego a do tego jeszcze upał no chyba umrę za chwilę (worried
to witaj w klubie... (giggle
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 13 lip 2010, 10:15

a u mnie remontuja od miesiaca fasade kamienicy naprzeciwko i stukaja i pukaja od jakiejs 6 rano - chcac nie chcac mam pobudke czy pojde spac o 2 czy o 4 to od 6 stuku puku - wstawaj wacpanna, czasem mam naprawde ochote wstac i zrobic im cos zlego (envy
po jakiejs godzinie sie przyzwyczajam, zasypiam i spie od poczatku a potem nie moge sie obudzic o planowanym czasie (thinking
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 13 lip 2010, 10:26

Michi masz jakieś sposoby na kaca? bo już nie wiem co mam zrobić żeby się klapka z gęby pozbyć (worried

ewa skąd ja to znam (dull jak mi remontowali blok to zawsze jak chciałam dłużej pospać to od 6 rano pracowali a raczej darli się na pół osiedla: Heeeenieeeeek, chodź no tu kur.., a jak musiałam wcześniej wstać i liczyłam na to że mnie obudzą to cisza jak makiem zasiał (lipssealed pomijam już ich zachowanie, ja mieszkam na takim niskim parterze i nie miałam jeszcze wtedy rolet tylko zasłony i to jeszcze nie na całe okno, 7 rano spię, okno mam uchylone i słysze dwóch kolesi jak gadają, przyszli czyścić okna z farby rozpuszczalnikiem i cały czas jakieś teksty: o zobacz jak pani śpi itd. nie mogłam spać jak tak gadali ale smród rozpuszczalnika co chwilę mnie usypiał (giggle

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 13 lip 2010, 10:55

starozytni grecy i rzymianie na klapka zuli ziarna kardamonu
masz takie Kasiaczek?
to dziala, brat mnie nauczyl (giggle

ja na kaca to:
1. kefir
lub
2. ciepla zupe
lub
3. lody
oraz
duzo plynow + fruktoza z miodu + witamina c np z czarnej porzeczki
albo sok z ogorkow
jeszcze zalezy czy zoladek w porzadku, bo jak nie, to tych kwasnych lepiej unikac a wlac w siebie maalox czy inny zobojetniacz i ciepla zupe

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 13 lip 2010, 11:37

ewa jesteś boska (kiss niestety póki co zostaje mi woda, maślanka, jogurty i klima, reszta jak dotrę do domu (time

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 13 lip 2010, 12:28

Kasiaczek, woda, maslanka i klima tez sa ok (clin

Rozowa Bando,
Lubka napisala smsa o 11ej ze po zdjeciu bandazy i ubraniu pancernika czuje sie zdecydowanie lepiej aczkolwiek wciaz slaba. i "pozdrowienia dla calej rozowej bandy"

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 13 lip 2010, 12:32

czytam "różowa bando Lubka" i myślę: o Lubka ma nowe przezwisko od tego, że ma różowy bandaż,ale jej fajnie że dali jej taki kolorowy (rofl (rofl chwila namysłu czy takie w ogóle robią ale jak doszłam do końca posta to dopiero zrozumiałam (rofl

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 13 lip 2010, 13:06

ok, dorzucialm przecinek (nerd