pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: lil sexy » 12 lip 2010, 17:15

Teraz Lubka już ma cały komplet nowych piersi i dochodzi do siebie. Ciekawe co u niej słychać. Na pewno jest dobrze jak tu zbiorowo kciuki wszystkie trzymałyśmy.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 12 lip 2010, 17:42

moze jej wysle smsa z buziakami od naszego zakonu? czy cos?

ja jak mialam operacje o 15 to chyba obudzilam sie kolo 19-20-ej jakos ... ale bylam mega delikatnym przypadkiem, moze Lubka szybciej
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 12 lip 2010, 19:39

Buziaki dla Lubki

Qrcze dziewczyny chyba muszę się leczyć....ostatnio kupiłam dwa staniki...wczoraj znowu dwa...a dzisiaj dostałam linka ze sklepu, gdzie dość często kupuję no i same fajne modele...no i znowu mnie kuszą... (punch
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 12 lip 2010, 19:59

Ewa pozdrów ją ode mnie też!!

Ja jak mialam op kolo 15 to sie do 20stej nie wybudzilam (giggle To moze juz wstala? I biedna cierpi?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 12 lip 2010, 21:00

A tam cierpi, Lubka już pewnie obczaia staniory na necie (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl
Na bank jest db, Lubka pierwszy stanior powinien być w kolorze pink (giggle (giggle (giggle (giggle

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Mieć swój styl... cz.4

Post autor: Michitka » 12 lip 2010, 21:08

Dziewczynki w tej jakże upalny dzień powędrowałam do pracy w szortach..ecru..materiałowych...szef nic nie powiedział...a by próbował (giggle

a kupiłą kolejne 3staniki... a przedwczoraj 2... z torbami pójdę... ale szczerze mówiąc wolę kupować bieliznę niż ubrania
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 12 lip 2010, 21:21

Michitka i prawidłowo (yes) (nod Tylę, że szef się pewnie nie mógł skupić (giggle biedaczysko (rofl

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 12 lip 2010, 21:25

ola banderola pisze:Michitka i prawidłowo (yes) (nod Tylę, że szef się pewnie nie mógł skupić (giggle biedaczysko (rofl

Widziałam ukratkiem jak zerkał jak niby odwrócona byłam...więc może działa (giggle

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 12 lip 2010, 21:29

Michitka pisze:
ola banderola pisze:Michitka i prawidłowo (yes) (nod Tylę, że szef się pewnie nie mógł skupić (giggle biedaczysko (rofl

Widziałam ukratkiem jak zerkał jak niby odwrócona byłam...więc może działa (giggle
Faceci, to są jednak jedyni na świecie (rofl (rofl (rofl i może jakaś podwyżka będzie Michitka, kurde to ja chyba też jutro pójdę w szortach (rofl

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 12 lip 2010, 21:32

ola banderola pisze:
Michitka pisze:

Faceci, to są jednak jedyni na świecie (rofl (rofl (rofl i może jakaś podwyżka będzie Michitka, kurde to ja chyba też jutro pójdę w szortach (rofl

Ola pewie idż (giggle
Jakby od tego była podwyżka to normalnie przy tych minus 27bym chodziła w szortach (giggle

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”