pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Mieć swój styl... cz.4

Post autor: shandapanda » 12 lip 2010, 15:18

Dziewczyny, a mnie az zazdrosc zzera,ze w PL taki upal a tam i moj TZ (thinking ...wsrod tych wszystkich opalonych lasek (envy A jeszcze jak wyjezdza tym swoim autkiem ztuningowanym to gowniary sie slinia (thinking Wystarczy przystojny facet plus dobre auto i takie zmanierowane 17stki sie przylepiaja..oczywiscie moj TZ to sie smieje z takich, w koncu powazny facet z niego :)
Wrrrrrr...chyba umre jak tak ciagle bede o tym myslec!!!! A jeszcze on nad morze jedzie (sun (dance a tam to dopiero wysyp plastikow i innych tego typu... wierny moj potwor strasznie ale sama mysl sprawia,ze sie poce w miejscu (whew

Sorry za off top, ale nie daje mi to spokoju (envy (devil
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 12 lip 2010, 15:45

Wiatrak nie pomaga,mam 2 włączone. (triste zaraz się roztopię (trans (trans (trans

shanda
A co Twój facet tak Cię sama zostawił?Nie mogłaś z nim jechać?
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 12 lip 2010, 15:53

marryme pisze:Wiatrak nie pomaga,mam 2 włączone. (triste zaraz się roztopię (trans (trans (trans

shanda
A co Twój facet tak Cię sama zostawił?Nie mogłaś z nim jechać?
No nie moglam bo ustalilismy,ze jedziemy osobno na urlopy gdyz nie mamy z kim zostawic naszego yorka. Nie chcielismy juz jej dawac do roznych znajomych bo bardzo zle to znosila.
Po drugie ja lece do Chorwacji na rodzinna wycieczke (thinking tj z rodzicami,ktorzy chca abysmy w trojke sie pobawili jak na rodzine przystalo..potwor tez oczywiscie mial leciec ale nie chcial..powiedzial,ze powinnam raz w zyciu spedzic czas z rodzicami, tym bardziej,ze tata po wylewie itd..

No wiec dzis przyszla jego kolej...a ja obgryzam juz paznokcie z nerwow (giggle

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: ewawawa » 12 lip 2010, 15:53

ja sie nie wypowiadam na temat takiej rozlaki, bo ja mam cala lake tylko dla siebie (clin i tak lubie
Shanda, wykorzystaj ten czas dla siebie na to na co normalnie czasu brak - czas szybko leci (kiss

trzymam od 50 minut kciuki za Lubke nasza, ktora lezy na stole i ja kroja, wkladaja implanty i szyja, oddychaja za nia, wtlaczaja przeciwbolowe, rozluzniajace i usypiajace substancje i pika ta cala aparatura kontrolna ... pewnie jeszcze troche ... oby wszystko wyszlo elegancko i slicznosciowo i dobrze sie goilo.
jutro odbieram Lubke kolo 15ej z kliniki i jade z nia do jej wypucowanego wlasnorecznie apartamentu, coby pomoc sie Matce Przelozonej wygodnie rozlokowac.
u Bromy bylam kiedys na konsultacji, rozmawialam z nim z pol godziny, wrazenie dobre na mnie zrobil a i biusty ktore wyszly spod jego reki widzialam i podobaly mi sie - powinno byc super.

normalnie chodze cala w nerwach od tej 15ej ...
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 12 lip 2010, 15:57

(rofl (rofl (rofl (rofl Ja widzę, że określenie POTWÓR jest już international i jest stosowane przez płeć piękną już w Irlandii, UK, DE, PL etc. (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl

No, co Ty Shanda ja na swojego potwora nie narzekam, to złoty facet i każdej kobicie życzę chociaż w połowie, tak db faceta (heart (heart (heart

No Lubka już pewnie jednego cycocha ma (happy (clin a teraz robią drugiego cycocha (giggle

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 12 lip 2010, 15:58

Ewa, no wlasnie zeby choc zakupy mnie cieszyly, czy ksiazka dobra...ale jakos nie umiem (no)

Jejku, Lubus biedny na stole lezy (heart Na pewno bedzie wszystko ok! Az sie nie moge doczekac jej nowych bimbalkow (rofl (inlove

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 12 lip 2010, 16:00

To,prawda,mnie kręcą faceci z takimi typowo technicznymi zawodami. (rofl
Ale nie mogę na takiego trafić,zawsze jakaś dupa wołowa albo nieudacznik się do mnie przystawia. (envy
W każdym razie obiecałam sobie/wiem,że to może chamskie i przedmiotowe/że mój ukochany będzie dobrze wykształcony i takiego szukam.

Shanda
Głowa do góry,wytrzymasz! (yes)
Dlaczego nie mogliście zabrać pieska do Polski?Czy to jest wielki problem?
Ile w ogóle kosztuje bilet lotniczy dla psa/kota?
Pytam,bo jeśli zdecyduję się na wyjazd z Pl,to tez będą miała problem w postaci moich kotów. (emo
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 12 lip 2010, 16:05

Shanda, ja sie zapewne wogole nie powinnam wypowiadac na ten temat a jednak ... co Ci powiem, to Ci powiem, ale Ci powiem (clin
skup sie Kochana na sobie, tam na nic nie masz wplywu, skoro w niego wierzysz to dobrze a tymczasem zrob cos na co nigdy nie masz czasu, moze idz na kilkudniowy kurs tanca, wizazu, stworz cos, zrob babska impreze z kolezankami, poplyn statkiem, nie wiem co - to Ty wiesz. wykorzystaj te chwile ktore masz tylko dla siebie!

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 12 lip 2010, 16:05

Marryme idź w bikini do pracy, jestem pewna, że szef się nie obrazi (rofl (rofl (rofl (rofl

E... Shandzia, kto by się takimi laskami przejmował, takie blachary, to zostawmy dresom, a nie poważnym potworom (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl

Ja jej to samo rzekłam Ewcia (happy (wait

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 12 lip 2010, 16:13

Shanda, bo zakupy i ksiazke masz na co dzien - nie oderwa Cie z tego co widze,
zapisz sie na 5-ciodniowy kurs woogie boogie, tanca na rurze albo co ci tam blizsze (dance

marryme, do mnie tez przewaznie same ciamajdy (giggle
taki los ... twardziele jakos nie wiedza jak zachowac przy mnie swoja twardzielowatosc i ich to peszy a ciapaki mysla chyba ze sie zaopiekuje (giggle

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”