Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Post autor: Kwiatuszek* » 02 lip 2010, 22:41

No a w planach Krynica Zdroj, tam raczej imprezowo bedzie (giggle , chociaz Muflon zapowiedziała,ze przegoni mnie po szlaku / bodajże do Czarnego Potoku/. Chyba dam rade.

Fantastycznie,ze rozwineła sie tak nasza znajomośc. A teraz sobie jezdzimy razem i jest świetnie. Niech żałuja te co nie jezdza z nami (wait

Sopot piekny, Gdańsk rowniez zwłaszcza,ze nie było jeszcze takiego tłoku.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 02 lip 2010, 23:18

Jade sobie podniesc poliki.
no wlasnie niech zaluja te co siedza w domu, ale jak ktos lubi siedziec no to znaczy ze tez mu dobrze jest i taki jego wybor ,a kazdy robi to co lubi,
Dobrze ze mu tu sie troche dobralysmy wedrowniczki.,

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 03 lip 2010, 07:41

A co tam na Tobie i Animie zobaczymy? Wam i bez nici wiele nie można zarzucić. Ale jak za rok stwierdzicie, że to daje efekty to na pewno pójdziemy waszym śladem. ja na razie przymierzam się do tłuszczu. Chyba, że lekarka zaproponuje mi coś innego.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 03 lip 2010, 12:08

O kurcze Ullrike to porób zdjecia z przed i po!!!
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 10 lip 2010, 20:40

Skoro nic specjalnego sie nie dzieje w tym watku, to j pokaże wam jak pieknie zakwitły mi w tym roku lilie. A jak ktoraś jest milośniczką działki i kwiatków to niech sobie obejrzy moją działeczkę w promieniach zachodzącego słońca. Nic tam specjalnego ale troche roslinek rosnie. Ja tam lubię dzialke, mam ją zresztą blisko 6 km od domu i zawsze to jakaś odskocznia. Ale nie jestem niewolnica działki, co to to nie. Lubie podrózować i to bardzo.

http://picasaweb.google.pl/migotka83/Os ... goTz3sCNEw#" onclick="window.open(this.href);return false;
Obraz 003 (Kopiowanie).jpg

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 10 lip 2010, 23:29

no slicznie!!!A na zdjęciu nr 38 , co to za drzewko? Chyba nie magnolia....Wygląda jak gigantyczna konwalia..... U mnie same iglaki, a kwiaty tylko jednoroczne w donicach.
Jestem smutna, bo mam jedną czereśnię o pysznych owocach i każdego roku mam "tony" czereśni. Rozdaje workami znajomym , a sama przez tydzień żyje tylko czereśniami. W tym roku nawet kilo nie ma (triste .Dlatego takie drogie.Nie obrodziły przez te deszcze majowe. Kwiatki też mam marne....
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 11 lip 2010, 11:45

Sliczna ta działeczka (yes) i podziwiam cie Kwiatuszku,ze masz zapła żeby o nia dbać.
Zazdroszcze ludziom którzxy lubia robić w ogrodzie,bo to jest darmowy super relaks. Nigdzie nie trzaba jezdzic,wydawać pieniedzy,bo masz hobby pod nosem,albo działka,albo ogród przed domem].
Ja zrobiłam to co konieczne zeby pastwiska koło domu nie mieć,ale nie ma mowy o plewieniu,wyrywaniu.Wszytko samo rosnie,kosi chłopaczek,ja tylko kostke pryskam jak trawa zaczyna sie pokazywac i juz mnie szlak trafia ze nawet to musze robic (headbang
P6020703 [iPhone].JPG
P6020709 [iPhone].JPG
P6020700 [iPhone].JPG
P6020701 [iPhone].JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 11 lip 2010, 13:06

Sabrina no przeciez masz pięknie. Koło domu to juz całkiem inna bajka. Warto robić piekne chodniczki, tarasy w ogole. U mnie to taka działeczka w ogrodkach dzialkowych. Jak mi sie nie będzie chciało sprzedam i tyle. Domek tez taki tam byle jaki ale my tam wcale nie nocujemy bo blisko domu to wolę jechac na noc do domu. Teraz syn pobudowal dom i urzadzaja ogrod. Ja dziękuję ile tam pracy z samym nasadzaniem roslin, nawadnianie i w ogole. Wiecie co ja bym wcale nie chciala. Praca i jeszcze raz praca na okragło. A ja wolę robic to na co mam ochotę. Jak mnie wkurzy wyjezdzam zostawiam. Zawsze ktos tam z sąsiadow podleje. No a dom zostawic to już ktos raczej w nim musi zostać, bo złodzieje, mogą okraść a poza tym przy domu wciaz praca nie wspomne o sprzataniu wewnątrz. Te tarasy myć wszystko porozrzucane, a to po to leć do gory a to owo. Na schodach dwie bramki,zeby mała nie lazła na schody bo może spaść. Więc ja musze przez te bramki jak jestem przełazić. Czasem tak z 10 razy w ciagu dnia. Wszystko ma dobre i złe strony niestety. Wiec trochę wam zazdrosczę tych salonow a trochę nie. (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 11 lip 2010, 14:15

Jak bym nie miala rodziny,to tylko mieszkanie w bloku na fajnym osiedlu. Żadnych ogrodów,tarasów,dupasów (giggle
Na górze 4 pokoje łazienka,balkon przedpokój,na dole kuchnia,jadalnia,salon,i jeszcze jeden pokój imprezowy z duzym stołem własciwie tylko w wigilie uzywan,przedpokój,wc i garderoba i wielki taras i można sie zarąbać przy sprzątaniu!!! Do tego 3 psy w domu,wiec kudłów co niemiara i trzeba by co drugi dzień odkurzać ale mam to w nosie i sprzątanie mam raz w tygodniu. (angry Mąz w zyciu nie poszedł by do bloków,a ja tak. Chciała bym mieć 3 pokoje i balkon.
Proszę jakie fajne osiedle WISLANE TARASY inne mi sie nie podobają,bo takie molochy
http://noweosiedla.prv.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://osiedlevisavis.pl/content.php?dz ... ow&lang=pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Na wsi do sklepu jade autem,bo daleko,do apteki autem bo daleko i tylko auto i auto człowiek nie ma w ogóle ruchu.
kolezanka tez mieszka na wsi i u niej za domami ludzie maja pla,łąki ciagna sie kilometrami a potem las.U mnie jak ktos ma pole to najwyzej ma ono z 200m i jak sie konczy to jest ulica.Nie ma gdzie spacerować i gdzie chodzic a ja tak lubie (sun wczoraj juz nie wytrzymałam i poszłam na nogach srodkiem wsi po loda do sklepu,to ludzie patrzyli na mnie jak by środkiem wsi kosmita szedł i juz dzis nie ide po loda.
Na osiedlach wszyscy na nogach chodza i jest super.człowiek zmuszony jest do ruchu.Mieszkałam kiedys na osiedlu i wiem jak jest fajnie (rire

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 11 lip 2010, 14:25

Ja mieszkam w bloku ale za to na pieknym osiedlu. 100 m od bloku las gdzie rosną prawdziwki i podgrzybki.Piękne sciezki rowerowe, rowniez w lesie. I to jest nagroda za mieszkanie w betonie. Ale gdybym była juz bogata taka,że mogłabym sobie kupic mieszkanie to tylko w apartamentowcu, wsrod zieleni bo u mnie na osiedlu zieloniutko i kolorowo ale blok z betonu niestety.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”