Moderator: Zespół I

Viki, bardzo Ci dziekuje za rade. Oczywiscie nie chce go absolutnie przekreslac dlatego, ze ma dziecko. Najwiekszy problem to, to ze obydwoje sie czegos boimy. On prawdopodobnie tego, ze byc moze dla mnie to tylko zabawa (a przysiegam ze nie !!!) Ja tego ze nie wiem dokladnie w jakich relacjach jest on z matka dziecka. Obydwoje nie potrafimy sie przed soba otworzyc. To dopiero poczatek i Boze, tak bardzo bym chciala zeby nam sie udalo. Musze dodac, ze moim kolejnym problemem jest fakt, ze nie umiem byc zwiazku. Jak do tej pory byly to tylko dluzsze lub krotsze romanse i nigdy nic naprawde. Tym razem bardzo mi zalezy i BARDZO nie chcialabym go stracic.viki pisze:Ulsy, spróbuj. Może zastanów się co by było w odwrotnej sytuacji? Czy chciałabyś aby ktoś skreślił ciebie tylko dlatego , ze masz dziecko z poprzedniego związku? Wazne jest to jakimi jesteśmy ludźmi, czy chcecie być razem? ponieważ ma dziecko z poprzedniego ziązku i nie uchyla się od jegowychowywania to będzie czaes musiał spotkać jego matkę. Zaufaj mu. 'ona jest matką jgo dziecka ale on chce być z tobą. Pomysl czy to cos dla ciebie znaczy...
Trzymam kciuki