pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: ewawawa » 08 lip 2010, 17:19

Szkarolina, pan K tez ma swira na punkcie wlosow i wrecz prosil mnie kilka razy zebym nie scinala jak zapowiedzialam ze musze cholerstwo podciac z 5-10 cm. sciachalam 15-20 i jest zachwycony.
natomiast pedicure zawsze widzi bo stopy to jego prawie-fetysz (giggle

tak poza tym to wlasnie wrocilam ze spotkania o prace i moze bede miala dodatkowa a jak zazre, to w ogole moze zmienie
jesli ktos zna sie na dopingu i dzialaniach antydopingowych - to wszelkie sugestie stron w necie ktore powinnam przejrzec zeby sie podszkolic (od zera) mile widziane. prawie juz obiecalam poprowadzic jeden projekt ... (nerd

tak sobie mysle ze wogole chyba porozgladam sie za praca, czas cos zmienic (giggle
no moze jeszcze nie zmieniac ale warto byc rozeznanym a i inaczej sie z ludzmi rozmawia bez presji ze trzeba cos koniecznie natychmiast ...
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 08 lip 2010, 18:37

Szkarolina moj potwor to poza Call of duty 4 swiata nie widzi-tylko gra i sie wydziera do tego telewizora jak glupi (giggle a zielony i niebieski to tez u nas odwieczny problem (giggle ci faceci....
hmmm...ja mam dwie sasiadki na dzielnicy, ktore skolei tak sie zakochaly w mojej kotce, ze mi raz jedna, raz druga u siebie w domu ja przetrzymywaly-ja sie z poczatku dziwilam co ta moja mala nic nie je jak wraca z dworu do domu a ona jeszcze dwa inne domy obskakiwala. Pozniej po oknach wyczailam kto mi ja uprowadza i jednej i drugiej poszlam powiedziec, ze kotka ma obroze na szyji i nie jest bezdomna, wiec prosze jej nie karmic ani tym bardziej wpuszczac do siebie do domu (raz jedna wpuscila kota do domu, ja wracam z pracy a moja kicia biega u siasiadki od okna do okna, zeby ja wypuscic, a tej malpy nie ma w domu-no wtedy to juz myslalam, ze zatluke te babe!!!). Ani do jednej, ani do drugiej nie dotarlo i z moim manem juz awantury robilismy i jednej i drugiej az wkoncu tej z naprzeciwka maz kupil szczeniaczka i sie odczepila od mojej kici a z babcia rozprawila sie policja (giggle jej syn-ok 40lat, zapowiedzial, ze jezeli jeszcze raz ktos od nas przyjdzie tu w sprawie kota, to on odwiedzi nastepnym razem nas i sam sprawe zalatwi, no to ja cyk nastepnego dnia na policje, ze mi kradna kota a facet mi grozi i przyjechalo dwoch przystojnych panow, wysluchali mojej historii jeszcze raz u mnie w domu, a ze bylam akurat sama i to bylo juz pod wieczor i za oknem ciemno itp to wklepali sobie moj nr domowy w jakies urzadzenie, ze jak tylko bede wybierala nr policji to im sie wyswietli i patrol w 1 sekundzie tutaj bedzie itp, jakiegos mediatora sasiedzkiego chcieli mi tu wysylac itp. Pozniej poszli do babci i jej syna a po tygodniu sami zadzwonili zapytac czy wszystko w porzadku itp Po czym babcia zniknela na jakies 2,5-3 miesiace i stwierdzilismy, ze chyba wykonczylismy babcie i po prostu zeszla z tego swiata, ale jakies 2 tygodnie temu wrocila, wiec jednak nie mamy jej na sumieniu (giggle

Ewa
chcesz zmienic prace (wow ?? sadzilam, ze lubisz swoje zajecie...??

Ola taki potwor to isnty skarb (giggle ja bym sie usmiala do lez na tej silce chyba (giggle
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 08 lip 2010, 18:48

Lubka,
bo lubie, ale jakos przestalam sie w niej rozwijac ... (thinking .. czasem wydaje mi sie ze wrecz sie cofam (thinking

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 08 lip 2010, 18:52

Ewa, na temat dopingu itp moglabys porozmawiac z moim TZtem. Co prawda nie bral tego ale pisal prace na ten temat, startowal rowniez w zawodach kulturystycznych, prowadzil go indywidualny trener itp takze wie doslownie wszystko :D
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 08 lip 2010, 19:02

Shanda, ta praca jest moze opublikowana w necie? jakis skrot z niej?
moglabys go zapytac o jakas dobra stronke, gdzie ktos poki co niekumaty moglby poczytac o sprawie w zarysie?

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 08 lip 2010, 19:06

Ewus, to bylo 12 lat temu i pisal ja recznie (nie na kompie) (thinking
Co do stronek to podobnie jak wyzej, nie siedzi juz w tym kupe czasu wiec ciezko byloby cos Tobie podsunac.
Zna te wszystkie lekarstwa/skladniki itd zastosowanie, skutki uboczne itd..ale tak jak mowie , najlepiej jest z nim porozmawiac bo jak juz sie zacznie gadke to nie ma konca (thinking Nie raz musialam tego wszystkiego sluchac (giggle

Moze jak po prostu bedziesz miala jakies pytania to mi napisz, no bo nie wiem jak tu by inaczej pomoc (thinking
On w necie nie siedzi, dla niego isteniej tylko skype i to wszystko (angel

Mozecie na skypie sobie pogadac (sun
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 08 lip 2010, 19:27

ok, to jak bede miala konkretne pytania, to dam znac - dzieki (nod (kiss
narazie musze sie jakos w temat od podstaw wprowadzic ... i nie chodzi mi o biologiczne podstawy bo to sobie znajde biegiem, raczej o historie i wszystkie mozliwe zwiazane z antydopingiem instytucje, jednostki, srodowiska ...

i jeszcze tak sobie mysle czy by sie na boogie woogie nie zapisac (thinking

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 08 lip 2010, 19:29

Lubka pisze:Ola taki potwor to isnty skarb (giggle ja bym sie usmiala do lez na tej silce chyba (giggle
No Skarb, no Skarb, ale przekichane mam no (giggle i dzisiaj znowu... (angel Ja po pracy biegnę na 17:30 na konwersacje z niemieckiego, bo chcę zdać egzamin i mieć papierek i mam zajęcia na parterze i mój potwór podrzucił mnie do sprachschule i powiedział, iż zostawia samochód pod szkoła, bo on się idzie przejść po mieście... (happy
I patrzę dochodzi 19 zajęcia się kończą, a mój potwór dumnie maszeruje z reklamówkami z Peeka (headbang (giggle
Ja się uczę, a potwór się rozkupuje (wait (nod (clin i gdzie tu jest sprawiedliwość, no gdzie???????? (itwasntme

Szkarolina no nie, z tym zielonym to db (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl i mój też kocha tą strzelaninę, tą masakrę (tongueout

Ewa zawsze fajnie jest coś w życiu zmienić, taka odmiana zawsze db robi, nowe środowisko, nowe obowiązki, taki powiew świeżości w życiu (yes) (sun

Lubka jak się czujesz Słońce przed opi (happy jak tam samopoczucie Kochana (kiss

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 08 lip 2010, 19:34

oj Ola lepiej nie pytaj bo juz dzis czuje, ze caly jutrzejszy dzien to w toalecie spedze z nerwow... (giggle
zapomnialam dzis kupic sobie jakies ziolowe uspokajacze a by sie przydaly...jutro to zaraz po pracy lece do apteki bo oszaleje (giggle
i nadal nie wiem jakie wkladki bede miec, bo co rusz to nowa koncepcja i sama nie wiem-tzn wiem jak chce, zeby wygladaly, ale nie wiem jakim implantem to wyczarowac, bo jednym to z takich, innym z takich wychodzi itp...a sledze generalnie fotki lasek z podobnymi wyjsciowkami do mojej, wiec juz calkiem zglupilam-Bromek nie bedzie mial latwego zadania... (giggle
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 08 lip 2010, 19:41

Oj Bidulko (kiss pomyśl, że z każdym dniem będzie lepiej i później będziesz sexy Pamela, a Twój Cię zamknię w domu, a dokładnie w sypialni i zameczy, już mi Cię szkoda (giggle
Będzie db zobaczysz (happy (yes) A cycuchy powiedz Bromie, że mają być najpiękniejsze w jego karierze, bo jak nie to Herbatnik się zjawi i (wait no i........lepiej nie mówić (happy (clin

Dobra szpadam posłuchać: Chciałem być marynarzem (dance (music (tongueout

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”