Szkarolina moj potwor to poza Call of duty 4 swiata nie widzi-tylko gra i sie wydziera do tego telewizora jak glupi

a zielony i niebieski to tez u nas odwieczny problem

ci faceci....
hmmm...ja mam dwie sasiadki na dzielnicy, ktore skolei tak sie zakochaly w mojej kotce, ze mi raz jedna, raz druga u siebie w domu ja przetrzymywaly-ja sie z poczatku dziwilam co ta moja mala nic nie je jak wraca z dworu do domu a ona jeszcze dwa inne domy obskakiwala. Pozniej po oknach wyczailam kto mi ja uprowadza i jednej i drugiej poszlam powiedziec, ze kotka ma obroze na szyji i nie jest bezdomna, wiec prosze jej nie karmic ani tym bardziej wpuszczac do siebie do domu (raz jedna wpuscila kota do domu, ja wracam z pracy a moja kicia biega u siasiadki od okna do okna, zeby ja wypuscic, a tej malpy nie ma w domu-no wtedy to juz myslalam, ze zatluke te babe!!!). Ani do jednej, ani do drugiej nie dotarlo i z moim manem juz awantury robilismy i jednej i drugiej az wkoncu tej z naprzeciwka maz kupil szczeniaczka i sie odczepila od mojej kici a z babcia rozprawila sie policja

jej syn-ok 40lat, zapowiedzial, ze jezeli jeszcze raz ktos od nas przyjdzie tu w sprawie kota, to on odwiedzi nastepnym razem nas i sam sprawe zalatwi, no to ja cyk nastepnego dnia na policje, ze mi kradna kota a facet mi grozi i przyjechalo dwoch przystojnych panow, wysluchali mojej historii jeszcze raz u mnie w domu, a ze bylam akurat sama i to bylo juz pod wieczor i za oknem ciemno itp to wklepali sobie moj nr domowy w jakies urzadzenie, ze jak tylko bede wybierala nr policji to im sie wyswietli i patrol w 1 sekundzie tutaj bedzie itp, jakiegos mediatora sasiedzkiego chcieli mi tu wysylac itp. Pozniej poszli do babci i jej syna a po tygodniu sami zadzwonili zapytac czy wszystko w porzadku itp Po czym babcia zniknela na jakies 2,5-3 miesiace i stwierdzilismy, ze chyba wykonczylismy babcie i po prostu zeszla z tego swiata, ale jakies 2 tygodnie temu wrocila, wiec jednak nie mamy jej na sumieniu
Ewa chcesz zmienic prace

?? sadzilam, ze lubisz swoje zajecie...??
Ola taki potwor to isnty skarb

ja bym sie usmiala do lez na tej silce chyba