Najglupsza rzecz jaka zrobilas po %

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 12 paź 2005, 11:43

alkohol to ciezki temat! Ostatnio ciagle spadala mi sukienka... :( porazka.
ostanio pilam z moim nowym facetem i postanowilam sobie, ze zrobie dobre wrazenie.... pilismy wściekle psy.. a ja zawsze musze miec popite, niestety akurat nie bylo nic pod reka oprocz piwa... :lol:
Powiedzial ze pierwszy raz spotyka sie z przypadkiem kobiety ktora wodke popija piwem :shock: :oops: :oops: :oops: :oops:
Niestety nie dalo sie zrobic dobrego wrazenia!

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 12 paź 2005, 11:47

wściekłe psy mniam mniam...o ile sobie przypominam to kiedyś urwał mi się po nich film przy otwieraniu drzwi wejsciowych do domu i obudziłam się na wycieraczce :oops: (jeszcze w nocy)...a rano brat przyniósł mi torebkę do pokoju i pyta to czy moja bo leżała przed drzwiami wejściowymi... :roll: :oops:
najważniejsze to to żeby nie namieszać a ja chyba tego wiedczoru za bardzo namieszałam... :roll:
kika -> 08.2005/07.2006 op. noska - dr Latkowski 8-)

NIE MODERUJE JUZ FORUM od 02.12.07

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 12 paź 2005, 11:59

ja 2 razy sie tak zapilam ze film mi sie urwal....konczylo sie ogromnym kacem i struciem organizmu...za ostatnim razem rzygalam koszmarnie..wszystko kanapa dywany itd..i jak to doprac....potem mnie odrucalo od alkoholu...to byly 3 razy kiedy pilam wodke..i 3 moje ostatnie...po ciazy pierwszej wogole zero alkoholu..piwa nic nic nic...dopiero przed 2 ciaza zaczelam sie uczyc pic piwo..1 i stop..teraz wypije wiecej...ale sie nie upijam...:)http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... pijaki.gifhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... pijacy.gif
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Aleksandra
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aleksandra » 12 paź 2005, 12:01

ja generalnie pije rzadko, no ale kilka razy mi sie trafiło, i to tak na full :oops: ostatnio upiłam sie na imprezie (na szczęście we wałasnym domu) z żalu. pokłociłam się zmężem, i to było coś w stylu "na złość babci odmroże sobie uszy" :) Walnęło mnie niespodziewanie, ale humor mi sie poprawił błyskawicznie, i to do tego stopnia że wlazłam na stół i wykonałam taniec....połączony ze striptizem :lol: Do dziś wszyscy znajmoi wspominają imprezę jako wyyyyjątkowo udaną :D....aaaa, no i z mężem tez od razu sie pogodziliśmy :)
jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie chcesz znajdziesz powód
04.11.2005- Skupin, 325cc
23.02.2006-abdominoplastyka - Skupin

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 12 paź 2005, 12:22

Mąż był w tym czasie w domciu - na tej imprezie?

Awatar użytkownika
agusia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

agusia

Post autor: agusia » 12 paź 2005, 12:35

Ogólnie nie piję, ale kiedyś ...
Załatwiłam się z dwiema koleżankami winkiem. Wszystko by było pewnie dobrze, gdybym nie przegryzała przygotowanych na drugi dzień do obiadu pieczarek. Cały następny dzień haftowałam dalej niż widziałam, a że zaplanowałam sobie na ten dzień wizytę na cmentarzu, moralniaka miałam ogromnego.

Awatar użytkownika
Aleksandra
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aleksandra » 12 paź 2005, 13:22

Bella pisze:Mąż był w tym czasie w domciu - na tej imprezie?
tak, był:)))))) Dobrze że towarzystwo było nie za duże, i mocno sprawdzone, wszyscy starzy znajomi, a poza tym wszyscy tez już byli w stanie mocno wskazującym, więc jakoś nie uznali tego za coś bardzo nienormalnego:))))))
jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie chcesz znajdziesz powód
04.11.2005- Skupin, 325cc
23.02.2006-abdominoplastyka - Skupin

Awatar użytkownika
agusia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

agusia

Post autor: agusia » 12 paź 2005, 13:42

Aleksandra ... ja dwie godziny później uszy!!! :lol:

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 12 paź 2005, 13:44

Moi niektorzy znajomi to tez I liga, zawodowcy... ile potrafia w siebie wlać.. :shock: Moj byly narzeczony i jego koledzy whisky na litry, i to grube litry :lol: :lol: Lódi jechana tak 2 - 3 dni...

Awatar użytkownika
Lili
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Lili » 12 paź 2005, 14:06

Rzadko jestem tak prawdziwie narąbana, ale jak się kiedyś tak porządnie zalałam to ottanczyłam taniec go go przed moim byłym chłopakiem. Oczywiście nic nie pamietałam, ale jak usłyszałam relacje kuppeli na drugi dzień to byślałam ze spłonę :oops:
"....z utrat± piêkno¶ci - czymkolwiek ona jest - traci siê wszystko" Oscar Wilde

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”