pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
jsia
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Kontakt:

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: jsia » 07 lip 2010, 10:13

Dzięki szkarolina, mam teraz, o czym myśleć, chciałabym bardzo, ale nie wiem, czy dam radę tak jeździć przez trzy lata, szkoda, że w Poznaniu nie mają psychologii.
Zapraszamy do odwiedzenia naszego portalu oraz profilu na Facebooku:

http://beautywpolsce.com

https://m.facebook.com/portalbeautywpol ... ale2=pl_PL

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 07 lip 2010, 10:18

Jsiu nie ma sprawy. To jest dosc wazna informacja poniewaz ja tez rozwazalam latanie na te studia dla magistrow z Londynu. Jednak wiadomo jak to jest, nie na kazdy zjazd bym dotarla. Na moich dotychczasowych studiach bylo tak samo - czasami mialam do wykorzystania tylko 1 nieobecnosc na danych zajeciach podczas calego semestru. Mieszkajac w Warszawie to nie byl taki problem, ale dla ludzi ktorzy dojezdzali badz dolatywali to czasami bardzo utrudnialo zycie.

Wiem, ze nie w kazdej szkole tak jest. Moja kolezanka studiuje na Kozminskim - tam mozna sie nie pojawiac nawet caly semestr, jesli oczywiscie jest sie na tyle genialnym ze pozniej zaliczy sie wszystkie egz bez notatek (giggle
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

zielony_kwiatuszek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: zielony_kwiatuszek » 07 lip 2010, 10:56

jsia pisze:Dzięki, ja właśnie też napaliłam się na psychologię dla magistrów, zawsze marzyłam o psychologii,tylko, że kiedy wybierałam się na pierwsze studia, to w moim mieście nie było tego kierunku, a o wyjeździe do innego miasta nie mogłam wtedy myśleć, a później stwierdziłam, że pięć lat studiować, żeby przed czterdziestką skończyć to bez sensu, ale trzy lata to brzmi zdecydowanie lepiej.

A skąd jesteś? Ja ze Szczecina, więc kawałek drogi, rozważam też filię w Sopocie, ale w sumie to niewiele bliżej, a kadra pewnie lepsza w Warszawie.

Jestem z Kielc....i również marzyłam o psychologii....a życie troszkę inaczej się potoczyło. Ale uzbierałam pieniądze i jeśli studia dla magistrów ruszą (będzie nabór)....to zaczynam od października (nod .
03.08.2010 nosek - dr Łątkowski
05.07.2011 poprawka - dr Łątkowski

Awatar użytkownika
jsia
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Kontakt:

Post autor: jsia » 07 lip 2010, 11:03

No to może się spotkamy (happy

Chociaż raczej ja w tym roku nie zdążę, mam jeszcze rok podyplomówki do skończenia.

A jak wygląda rekrutacja? Wiozłaś tam dokumenty czy wysyłałaś pocztą? I kiedy będzie wiadomo czy ruszają?
Zapraszamy do odwiedzenia naszego portalu oraz profilu na Facebooku:

http://beautywpolsce.com

https://m.facebook.com/portalbeautywpol ... ale2=pl_PL

zielony_kwiatuszek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: zielony_kwiatuszek » 07 lip 2010, 12:46

Wysłałam internetowo formularz zgłoszeniowy.....na razie reszty dokumentów nie przesyłałam czekam do września. Opłata za rekrutację to 300 zł, więc najpierw zadzwonię i zorientuję się czy są chętni i ile osób.....bo nie chcę zapłacić a potem usłyszeć, że studia się jednak nie rozpoczną (giggle .
Dokumenty będę wysyłała pocztą.
Pozdrawiam.
03.08.2010 nosek - dr Łątkowski
05.07.2011 poprawka - dr Łątkowski

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 08 lip 2010, 11:09

Ja tęż chcę sąsiadkę samuraja!!!!!!!!!!!!! U mnie się nic ciekawego nie dzieje. Na dole kawiarnia i pierożki, nade mną jacyś cicho-ciemni, których nawet nie znam, a jedyną rozrywką (głównie dla moich gości bo ja już się przyzwyczaiłam) jest sąsiad z którym mieszkamy okno w okno i on prawie non stop w samych slipkach łazi i w takim stroju też gotuje obiady, ze swoim wielkim brzuchem na wierzchu (headbang
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 08 lip 2010, 13:12

Lil pociesze Cie kochana, ze u mnie z sasiadami nie lepiej. Mieszkam w kamienicy gdzie srednia wieku wynosi 160lat, a pode mna mieszka wariatka ktora sklada na mnie donosy w spoldzielni poniewaz rzekono daje moim kotom ciezkie, metalowe przedmioty do zabawy w srodku nocy. Koty bawia sie tymi kowadlami i podkowami, ktore im rzucam i budza te biedaczke (giggle (giggle Poza tym sasiadka twierdzi, ze koty tupia i u niej nie mozna w tego powodu nawet tv ogladac...no mowie Wam jaja jak berety (giggle Ja kiedys poszlam do niej wkurzona i powiedzialam jej, ze jak sie kurna nie uspokoi to jak wyjade do Anglii to wynajme swoje mieszkanie jakims rozrywkowym studentom politechniki i dopiero wtedy zobaczy jak moze byc glosno (dance

Z atrakcji mam jeszcze rodzine nudystow mieszkajaca w kamienicy naprzeciwko mojej. Wszyscy chodza nago od malego do duzego, zima czy latem. Znajomi sie ekscytuja, ja juz nie.

Abstrahujac od sasiadow, scielam dzisiaj rano chyba z 10 albo 15 cm swoich wlosow i czuje sie jakbym byla lysa (speechless Potwor jak to zobaczy to mnie chyba ukatrupi...mam jeszcze 2 tygodnie, moze troche odrosna.
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 08 lip 2010, 13:40

szkarolina tak na pewno odrosną (giggle ja też ostatnio ścięła jakieś 10cm i swierdzam że mogłyby być jeszcze troszkę krótsze (smirk

lil ciesz się, że masz tak spokojnych sąsiadów, ja mam taką patologię, że szkoda gadać (dull
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 08 lip 2010, 15:17

(giggle (giggle (giggle wchodzę i co, i co już się micha cieszy (rofl (rofl (rofl (rofl

Szkarolina - no to zajebiaszczą masz sąsiadkę, lubię takie wariatki (giggle te Twoje kociaki, to dużo siły mają, że tak te kowadła i podkowy rzucają (rofl (rofl (clin
Dużo włosków obciełaś, ale i tak jest pewnie pięknie, a potworem się nie przejmuj, pewnie nawet nie zauważy, jak to facet (rofl (rofl (rofl

Kasiaczek - to opisują tą patologię (happy

Lil zapakuję Ci sąsiadkę samuraja i prześlę priorytetem (giggle (clin

A ja Wam oficjalnie oswiadczam, iż zamorduję, ukatrupię swojego potwora. Od wczoraj znowu śmigam z nim na siłkę i dzień wcześniej, kiedy ja przygotowywałam obiad, to on się zadeklarowała, że zrzuci nam muzę na mp3
(na siłkę) no i ja oczywiście wyraziłam aprobatę, gdyż byłam zajęta... No i wczoraj ćwiczę na bieżni, leci sobie muza (music (music i zaczyna się utwór nr 5, a tam co (wow (wow (wow ...Chciałem być marynarzem i Krzysztof Krawczyk (smoke no ja pitole, potwór zobaczył moją zmrużone brwi i już wiedział, o co bangla, po czym piał ze śmiechu (mdr a mi ręcę opadły, bo ja nie mam dnia spokoju (tongueout
Ja żyję jednak Tym, że zemsta bywa słodka i już obmyślam plan działania, wszelkie sugestię mile widziane (clin

Pozdrawiam Kochane (kiss (kiss (kiss

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 08 lip 2010, 15:41

Chcialem byc marynarzem i Krzysio Krawczyk hahaha (rofl (rofl (rofl Alez ten Twoj Potwor ma pomysly (clapping Zastanowie sie nad zemsta i jesli przyjdzie mi cos wyjatkowo wrednego do glowy to nie omieszkam sie podzielic na forum (clin

No wlosy niestety troche za duzo scielam...zagalopowalam sie deczko. A Potwor niestety na pewno zauwazy, ma swira na punkcie moich wlosow. Ale jak mam swiezo zrobiony pedicure to oczywiscie nigdy nie widzi, slepota (tongueout Apropo slepoty to pamietam jak kiedys usmialam sie z powodu ulomnosci G. Szlismy gdzies na kolacje, oczywiscie wystroilam sie jak pies na szczepienie, siedzialam chyba ze 2 godziny w lazience po czym wchodze do salonu gdzie moj ukochany oczywiscie unicestwia cala ludzkosc grajac w "Call of Duty" na konsoli Playstation - G obraca sie w moja strone i mowi "Kochanie, slicznie wygladasz w tej sukience. W ogole slicznie wygladasz we wszystkim co jest zielone"....i w tym momencie dostalam histerycznego ataku smiechu. Sukienka byla niebieska, a G jest daltonista (clin

06/10/08 - dr Stanczyk

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”