pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: k_asiaczek » 06 lip 2010, 11:30

ola dobrego masz tego potwora (yes)

szkarolina niestety nasze społeczeństwo takie jest (dull ja tam do dzieci nic nie mam ale zawsze mówię że lubię te cudze i to na chwilę (giggle kiedyś jak zostawałam z moim chrześniakiem (którego baaardzo kocham) na parę godzin to mi się dziecka odechciewało na wieki (thinking kiedyś pewnie będę mieć swoje ale w ogóle teraz o tym nie myślę (shake tak samo jest jak się człowiek zaręczy to co chwila tylko słyszę: a kiedy ślub (smirk po ślubie pewnie będzie co chwilę: a kiedy dziecko (smirk mam wrażenie, że niektórzy to by chcieli człowiekowi życie ułożyć po swojemu (thinking
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 06 lip 2010, 11:33

(wait No,no bez jajów no, ja poważna kobita jestem (angel (rofl Potwora zrzucę jak mi się zepsuję (giggle

Szkarolina ja Cię doskonale rozumiem, ja co prawda chcę mieć dziecko, ale wynika to z mojej potrzeby, ale nie każdy taką musi mieć, co kompletnie jest dla mnie obojętne, bowiem nie każdy musi mieć chęć posiadania potomka i uśmiechać się na drodzę do każdego napotkanego dziecka. Ja sama mam dość, jak ciągle słyszę, Wy już rok po ślubie, a dziecka ani widu, ani słychu, a ja wtedy zachowuję się jak diabeł tasmański i nie przebieram w słowach, ponieważ mam dość ingerowania we własne życie. Po pierwsze to osobista sprawa każdego i nikomu nic do tego!!!!!!!!!!!

A powiedz będziesz musiała tam jeszcze iść, czy wizyta została oficjalnie odbębniona mówiąc kolokwialnie i masz spokój, czy może czeka Cię jeszcze jakaś??? I jestem za wuwuzelą, rodzice się wykończą od tej afrykańskiej trąbki (giggle (giggle (giggle
Następnym razem jak Cię zaproszą, to powiedz, że UFO Cię porwało, albo że lecisz do Afganistanu na misję pokojową (clin

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 06 lip 2010, 11:44

Kasiaczek no dokladnie chyba to jest wlasnie problemem, ze ludzie chca innym ukladac zycie po swojemu. Zupelnie nie potrafie tego zrozumiec. Ja zawsze powtarzalam jak bardzo fajne jest to, ze ludzie sa inni, ze ubieraja sie inaczej, ze interesuja sie innymi rzeczami, ze preferuja inny styl zycia. Bylibysmy cholernie znudzeni gdyby wszyscy byli tacy sami, szkoda ze nie wszyscy to rozumieja.

Olu wiesz co w tym wszytkim bylo najgorsze? Ze to nie rodzice tego dziecka robili mi takie pranie mozgu tylko raczej pozostali goscie. Rodzice sa dosyc wyluzowani z temacie dzieci i oprocz tego, ze od grudnia dzieci pojawiaja sie z wiekszosci rozmow z nimi, to wlasciwie nie mam do nich zarzutow. Zreszta jestem w stanie zrozumiec, ze narodziny dziecka to duza sprawa dla ludzi i naturalne jest, ze chca o niej porozmawiac. Natomiast zachowania pozostalych gosci zrozumiec w stanie nie jestem. Nachalne wmawianie mi, ze tak naprawde nie wiem czego chce i sugerowanie, ze cos jest ze mna nie tak poniewaz nie caluje stopek obcego dziecka jest moim zdaniem nie na miejscu.

Czy czeka mnie jeszcze duzo takich wizyt? Pewnie nie, poniewaz jak sie wyniose do Londynu to watpie abysmy mieli duzo czasu na spotkania towarzyskie jak bede przylatywac w odwiedziny do Polski.
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 06 lip 2010, 14:36

Szkarolina, ja Cie w calej rozciaglosci rozumiem.
jak ktos mialby Cie linczowac, to mnie bardzo prosze tez (giggle

od czasu jak moj brat sie rozmnozyl, zdarza mi sie przebywac w towarzystwie mini dzieciakow i to jest ok (raczej krotko, bo szybko mnie to meczy). uwielbiam swojego bratanka i bratanice i pewnie im beda wieksze i bardziej komunikatywne - tym bedzie fajniej.
ale sa takie dwie brata kolezanki - mlode nawiedzone matki i z uporem maniaka dopytuja sie kiedy ja i traktuja mnie jak uposledzona z powodu braku wlasnego dziecka w MOIM wieku, zadaja glupie pytania czemu tak i siak zachowuje sie w stosunku do mojego bratanka i bratanicy, malo tego, mowia mi jak POWINNAM sie zachowywac. nie. nie. nie.
gdyby nie to, ze wiem ze walnieta mamuska jest stara dobra przyjaciolka mojego brata ze studiow to normalnie bym jej odpowiedziala po swojemu a tak gryze sie w jezyk i staram sie wybrnac jakos zartobliwie z sytuacji.

rozumiem, ze dla rodzicow dzieci sa absolutnym centrum swiata ale mnie osobiscie nie obchodzi kolor kupek, firmy od zupek ani najnowsze trendy pieluchowe. NIC A NIC.

a moj bratanek i tak mnie uwielbia. jak podrosnie - naucze go grac na jakims instrumencie (happy
uwazam ze fajnie jest miec szalona ciotke zamiast takiej mamusiowatej rozhisteryzowanej ciu ciu ciu ...

jesli mam okazje pomagam wyniesc wozek z autobusu, moge na chwile popilnowac komus malucha, kolezance w ciazy skocze do sklepu, lubie dawac dzieciakom male prezenciki, widziec jak sie ciesza i absolutnie nie jestem przeciwko dzieciom.
tyle ze ja ich nie chce miec ani nie chce byc zmuszana do ciu ciu ciania.
zyj i pozwol zyc innym.
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 06 lip 2010, 15:13

Ola widzę że mamy takie same pomysły. Jak przeczytałam że coś jeszcze chcesz zrzucić ze schodów to od razu pomyślałam że najlepiej zrzucić siebie i do remontu, a później doczytałam że napisałaś dokładnie to samo (giggle (kiss
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 06 lip 2010, 15:41

lil sexy pisze:Ola widzę że mamy takie same pomysły. Jak przeczytałam że coś jeszcze chcesz zrzucić ze schodów to od razu pomyślałam że najlepiej zrzucić siebie i do remontu, a później doczytałam że napisałaś dokładnie to samo (giggle (kiss

(kiss no, bo Ty Olcia jesteś (clin aż strach pomysleć, co byśmy wyprawiały na różowym zlocie (giggle (angel

Ewa - i to jest to: Żyj i pozwól żyć innym (clapping (yes)

A przypomniało mi się, że mój potwór wraca wczoraj (później niż herbatnik (happy ) i śmieje się już w drzwiach, a ja :co się stało, no co??? A on: No, myślałem, że umrę ze śmiechu jak zobaczyłem naszą sąsiadke (giggle
Nasza sąsiadka jest azjatką, taka malutka, pocieszna, nazywa się Kiti Kata (nazwisko ma takie) i do pracy śmiga na hulajnodze i on ją widział jak wracała właśnie, na plecach miała plecak,a z plecaka wystawał jej podobno ogromny por i mój ze łzami w oczach mówi, no jak samuraj wyglądała, no jak samuraj (rofl (rofl i to na hulajnodze!!! Boże i mnie to ominęło (mdr Muszę na nią zapolować teraz (evilgrin
Też macie takich zajebiaszczych sąsiadów (happy Ciekawe jak z nas się napiepszają (giggle

(sun (sun (sun (sun (sun (sun (sun (sun (sun (sun

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 06 lip 2010, 16:47

nie no padłam z tego samuraja na hulajnodze [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] twój mąż ma niezłą wyobraznie (giggle (giggle

ja mam różnych sąsiadów ale nie przypominam sobie nic ciekawego z nimi za to ze sobą tak (giggle (giggle

moje małe kochanie te najmłodsze (to taki mały szogunik ,który lubi uciekać z domu jak tylko zobaczy że są otwarte drzwi to zaraz znika) no więc pewnego dnia padało nie miłosiernie i akurat mała uciekła mi z domu a przed domkiem mamy drewniany podest ,który jak pada jest strasznie śliski (giggle (giggle więc jak za nią wydarłam to się wyłożyłam jak kłoda na tym podeście i tak sobie pomyślałam że jak jakiś sąsiad to widział to miał niezły ubaw (giggle (giggle dodam tylko że niezle mnie bolał (mooning (mooning po takim upadku (giggle (giggle
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 06 lip 2010, 19:43

Szkarolina oglaszam uroczyscie, ze zostaniesz w zwiazku z tym oficjalnie zlinczowana moim pancernikiem (giggle
a tak na serio to ja niby chce ale nie chce dziecka-sama nie wiem, wiec poki nie jestem pewna to nie mam napewno zamiaru pakowac sie w to na sile-tez co rusz slysze, a kiedy my?? a ze to juz najwyzsza pora itp, itd....moj potwor bez zadnego zajakniecia odpowiada, ze on dzieci nie chce miec i tyle. Moze kiedys sie zdecydujemy, moze nie-poki co jest ok i nie brakuje nam tego, ze nie mamy brzdaca-kiedys nawet sobie rozmawialismy ze znajomym, ktory ma 2,5letnia coreczke, ktora nawiasem mowiac jest cudowna-recytuje juz caly wierszyk o murzynku bambo i inne takie-jak dla mnie to jest bardzo kumata i strasznei smieszna, no ale sek w tym, ze ow tatus stwierdzil kiedys-kurde, jak ona juz podrosnie i bedzie miala te 7-10lat to juz nie bedzie to samo-bede tesknil za takim malym anioleczkiem moim-i tu sie zgodze-najfajniejsze sa dzieci w wieku 2-3lat, kiedy juz dobrze kontaktuja, mozna ich czegos nauczyc fajnego, posmiac sie itp a takie w wieku 6-10lat to powiem szczerze, ze mnie czesto po prostu wkurzaja...:/ zeby tak mozna bylo zatrzymac te dzieciaki w czasie, zeby nie rosly (giggle ....

Ola ty czubku (giggle szafe zrzuc ze schodow-z cala zawartoscia, bedzie pretekst do kolejnych zakupow ;)
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 06 lip 2010, 19:45

Martuś, to ja się przyznaję bez bicia, że śmiałabym się z takiego upadku (giggle bo ja zawsze pieje jak się ktoś przewraca, dopiero po tym jak się już dostatecznie wyśmieję, jestem w stanie udzielić pomocy (rofl (rofl

To u mnie z sąsiadami jest tak: nad nami jest ta japonka Hosana Kitikata (giggle ta od hulajnogi i wielkiego pora,
obok sąsiadka, która latem podlewa kwiaty na balkonie nagoooooooooo i jej partner, taki przymuł (tongueout
Pod nami rodzinka fajna, przystojniak, wysportowany i jeżdzący na motorach - pasjonata motoryzacji, jego żona, śmiga, wysoka, zgrabna i ładniutka i synek, no i jeszcze jest czarownica, mój mąż jak tak ochrzcił, bo uważa, że jest brzydka (evilgrin

Lubka (giggle ja czubek, no co Ty, co najwyżej psychopata (rofl (rofl (rofl Szafy sama nie wyciągne na korytarz i co więcej potwór zapyta się jak się tam znalazła i co mu powiem, że nóg dostała, albo że się chciała przewietrzyć (giggle (clin

Lubka ja też wolę takie mniejsze dzieci, potem to takie pyskuły rosną chociaż nie zawsze, czasem fajne są w tym wieku (clin

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 06 lip 2010, 19:46

Lubka pisze:Ola ty czubku (giggle szafe zrzuc ze schodow-z cala zawartoscia, bedzie pretekst do kolejnych zakupow ;)
i lodówke! (nod
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”