ŻONACI FACECI

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 11 paź 2005, 22:55

blondi 222 pisze:Masz racje Angelika , napewno mniej bedzie cierpiał jesli " tatusia" nie bedzie od poczatku, pozatym ma wspaniała mame :wink:
Najgorzej jest jak dziecko pozna tate pokocha , a potem musi tesknic i zastanawiac sie dlaczego tata nie przychodzi ... straszna trauma :(
ja pamietam agus jak jego starszy syn z 1 maz..powiedzial jak poznal ta gosie..i kolejna ciocia... to warczenie tatusia bo mu snek w spotkaniach przeszkadzal....zabilabym teraz jakby to alexowi zrobil..czy wydrapala i zabila...az mi sie cisnienie podnosi... :evil:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 11 paź 2005, 23:25

Angelika , ty jestes naprawde dobra mama za co cie podziwiam :D

Ale szlak mnie trafia jak sobie pomysle o tych wszystkich kobietach dla ktorych facet jest wazniejszy od dziecka :evil: Takie dziecko jest juz wtedy zupełnie samo .

ojejku az mnie poniosło ale niestety znam to z autopsji ...

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 11 paź 2005, 23:30

Przepraszam za stwierdzenie, ale takich "tatuśków" powinno się poddawać kastracji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak się kurde nie potrafi taki zainteresować swoim dzieckiem, to po cholerę jaką ma płodzić inne dzieci????????????Niech się najpierw nauczy gówniarz odpowiedzialności jakiejś!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: :evil: :evil: Alez się wkurzyłam :evil: :evil: Wykastrować takiego!!!!!!!!!
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 11 paź 2005, 23:32

No tez jestem - za :evil:

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 11 paź 2005, 23:38

Facet lubi odmienność, odbić się od codzienności, a jeżeli wie że czeka na niego żona to może sobie pozwolić na jeszcze jedną kobietę. Kochankę chyba się lepiej traktuje niż żoną, kochankę można poprosić o takie rzeczy o jakie żony by nie poprosił, ale tez z kochanki nigdy by swojej żony nie zrobił. Kochanka a zona to zupełnia jak ognień i woda

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 11 paź 2005, 23:40

Tak, tylko dlaczego zona jest zawsze na straconej pozycji? :?

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 12 paź 2005, 08:57

gracja pisze:Przepraszam za stwierdzenie, ale takich "tatuśków" powinno się poddawać kastracji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak się kurde nie potrafi taki zainteresować swoim dzieckiem, to po cholerę jaką ma płodzić inne dzieci????????????Niech się najpierw nauczy gówniarz odpowiedzialności jakiejś!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: :evil: :evil: Alez się wkurzyłam :evil: :evil: Wykastrować takiego!!!!!!!!!
ale wiecie co...ja radzilabym wsadzic takiemu TO miedzy deski i poskakac..wtedy juz by go zadna nie chciala...a dla tary alexa jakby mu nie brykal to bylaby najgorsza kara:twisted:

Dodano po 8 minutach:
Michitka pisze:Facet lubi odmienność, odbić się od codzienności, a jeżeli wie że czeka na niego żona to może sobie pozwolić na jeszcze jedną kobietę. Kochankę chyba się lepiej traktuje niż żoną, kochankę można poprosić o takie rzeczy o jakie żony by nie poprosił, ale tez z kochanki nigdy by swojej żony nie zrobił. Kochanka a zona to zupełnia jak ognień i woda
wiesz Michitka..tu w jednym masz racje...ale nasze zycie nie bylo jakies..nudne...chodzlismy na imprezy rzadko bo rzadko ale byly czasem wypad do kona...sex...chyba mu bylo niezle ..co najmiej 2 razy na dzien...oboje wielkie teperamenty i dobralismy sie pod tym wzgledem...ale..no wlasnie..to potem wyszlo...ze on jest erotmanem i sexocholikiem ogrmnm...no i ze nie nadaje sie do zycia w rodzinie...wazniejsze bylo podrywanie lasek na necie niz zajecie sie synem...jak sie rozstalismy i jeszcze utrzymywalismy kontakt to kiedys jak poprosilam go o popilnowanie malego (po swietach) to wazniejsze bylo przegladniecie mojego kompa z kim nie daj boze ja sie spotykam...skonczylo sie na tym ze alex wyladowal w szpitalu bo tatus tak zajety byl ze maly pochlonal bombke z choinki..a siedzial z nim 3 godz..i zamist bawic sie z synkiem ..grzebal mi po kompie...
i jak sam mi powidzial..jest egoista i chce sie wybawic i wyszalec...najbardziej mnie wlasnie to zabolalo...co ja maialam powiedziec synkowi...tatus na imprezy co 2 dzien cie zamienil???bo woli piwo wypic od zabawy z toba???
..wiecie..nawet go nie nienawidze...jest mi obojetny...
wiem ze to sie odbije na nim...ma 34 lata..ale bedzie coraz starszy..kolejne laski co pol roku odchodza od niego..w trakcie odkad my sie poznalismy (lacznie ze zdradami i wyprowadzeniem sie) mial juz 3 teraz poznal 4...ja mam 1:)...co pol roku nowa ciocia..tego alexowi tez chce oszczedzic....tak zyc sie nie da....w koncu straci swoj urok...i zostanie sam....a wtedy jak sobie przypomni o synku mam nadzieje ze alex ladnie sie tatusiowi odwdzieczy..

Dodano po 3 minutach:
acha..nie mowie o nim nic...nic obrego i nic zlego...ale wiedzac jakie on ma gadane i jakb kiedys mogl alexa przekonac jaki on byl dobry a ja nie mam wszystkie jogo maile i smsy z grozbami i wyzwiskami po czym po 10 min dostawalam o zapewnieniach milosci..(bo i do tego dochodzilo jak dowiedzial sie ze z kims jestem mimo ze mial swoja panienke to wygrazal mojemu lubemu, wystawal do 3 rano pod moim oknem itd...)..niech ma pelny obraz tatusia...lacznie z jego slowami NIE CHCE WAS NIGDY WIDZIEC..

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 12 paź 2005, 10:16

Angelika to jakiś psychol!!!!!!!!!!! :shock: Wystawanie przed oknami i grożenie??????????? :shock: Znam paru takich egoistów- niby macho a każda laska po jakims czasie odchodzi, bo zdaje sobie sprawę, że to nie jest gość godny jej uczuć. Obudzi się za kilka lat i stwierdzi, że nie ma nic, że jest sam jak palec, że nawet przyjaciół nie ma, bo są oni zajęci własnymi dziećmi i rodzinami. I wtedy będzie żałował tego, że sobie balował całe życie i miał dzieci w nosie. Ale wtedy może być już za późno.
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 12 paź 2005, 10:40

i wlasnie dlatego trzymam te maile....zeby nie chcial sie stac marnotrawnym tatusiem i nie balamucil synkowi w glowie...wtedy mu pokaze jak go tatus kochal...ale to strasznie przykre...

Awatar użytkownika
joanna2828
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: joanna2828 » 12 paź 2005, 17:05

hmmmm....takich facetów nie powinno sie jednak zabijac :twisted:
trzeba ich kastrowac ! :twisted: :twisted: poprostu kastrowac...bo takie zwierzęta nie myślą głową tylko tym co mają między nogami !
to jest ich centrum dowodzenia
to jest poprostu obrzydliwe ! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
zreszta tego nie da określic się słowami :( :evil:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”