Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Poza tym dziewczynki: photoshop. photoshop.....
Wyobrazacie sobie szczegolnie tego typu magazyn, gdzie sesje zdjeciowe nie sa obrabiane w photoshopie? bo ja nie....
Nie no, ona ma tak "przerobiona" buzie wg mnie, ze tego to juz sie nie da ukryc, choc nie wiem jak bardzo probowalaby wygladac naturalnie. Przeciez to widac na kilometr.
Ona nosi maske, a nie twarz.
Ale tylka to jej tylko pozazdroscic :) mniam mniam
A slyszaliscie o Britney Spears? Podobno jej ochroniarz oskarzył ja "o molestowanie " , podbno chodzila i obnażała sie przed nim .... i specjalnie go prowokowała.... hahaha jak facet moze z czyms takim isc do sądu ? chyba tylko po to zeby wykorzystac do ze ona miala juz romans z 2 ochroniarzami i tak naprawde to on sie doaga odszkodowania.... ale czy sad cos takiego uzna??
Ja tez tego nie rozumiem
Koles ,zamiast cieszyc sie i "korzystac" za przeproszeniem ile wlezie, to kobiecine do sadu ciagnie Nie no, ten swiat to sie do gory nogami wywraca. Masakra.
A o co chodzi? tylko o pieniadze. O nic innego. Tragedia