Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Post autor: Sabrina » 24 cze 2010, 17:55

P5241423 [iPhone].JPG
Śpi biedulka cały dzień,widać ze chory. Zapytam lekarza o ten plyn.On mi cos dał.Taki różowy szampon,ale nie ma naklejki z nazwą. Zapytam o tego adwokata.
Klapniete uszko ma prawie całkiem wyliniałe,koło oczek i na mordce też.Dopiero w dzien to widać,wczoraj tego nie widziałam!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 24 cze 2010, 17:58

Nie dam rade wysłac dwóch zdjec w jednym poscie nie wiem czemu? a inne nie chce sie wkleic bo podobno rozmiar za duzy a przeciez jest taki samo jak poprzednie!! moze cos pokabinuje

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 24 cze 2010, 18:51

Obraz 042 [].jpg
Och Sabrina ale Ty musisz kochać pieski. Taki kudlacz to jak linieje lepiej nie mysleć. No ale jak ma byc w ogrodzie to co innego. Ja nie przepadam za owczarkami / boję sie ich/ choć wiem,ze sa bardzo madre. Siostra miała Maxsa takiego wielkiego ponad 50 kg i zdechł na raka prostaty. Miał chyba 12 lat. Płakali strasznie, pochowali go na psim cmentarzu i podobno nawet maja dać mu pomnik zrobic. Ja tez swoja pochowam na takim cmentarzu jak kiedys oczka zamknie. No ma już 12 lat a to boserka, teraz już siwa biedna koło pyszczka i nie biega już tak szybko jak kiedyś. No starzeje sie jak jej pani (giggle (giggle (giggle
IMG_0133 (Kopiowanie).JPG

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 24 cze 2010, 19:51

piesek 026 [iPhone].jpg
Kwiatuszku,ale kochany ten Twój piesiulek!! Jaka mordka kochana!! (clapping
Moje słonko pobawiło sie i spi,ale juz zmeczył mnie ten piesek,ale tak psychiczne.ciagle myje ręce,no bo przeciez muszę go czasem pogłaskać.Przed chwilą przetarłam podłogi i dywany domestosem,ale boje sie czy jednak na ubraniu nie przeniesiemy do sypialni. Cały dzień dzis strasznie leje bo bym go troszke na dworze potrzymała.
Dzis w nocy spał z nami na górze w swoim łóżeczku ale w nocy wlazł córce do łózka i razem spali!! Dzis jak wiem ze to świerzb,to bedzie musiał spać na dole i juz czuje jak bedzie sie darł!! (headbang
Bede liczyła dni kiedy bedzie mógł juz spać w budzie. (smirk
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 24 cze 2010, 21:25

Sliczny ten Twoj klapouch , biedny smutas , jak go wyleczysz bedzie radosc a on tez juz nie bedzie sie meczyl.
Kwiatuszku tez lubie boksery mimo ze nigdy nie mialam , u mnie to zawsze kudlacze biegaja po domu .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 24 cze 2010, 22:07

Śliczne te Wasze pociechy, a Ty Sabrina nic się nie bój , będzie dobrze, tylko kup ten preparat jak ci pisałam, a do dezynfekcji mieszkania możesz kupić coś u weterynarza. Kurcze jutro o piątej mam wyjechać na wczasy, a pogoda nie pewna, ale mam nadzieję, że się poprawi. Za tydzień jak przyjadę to mam nadzieję, że po tym świerzbie nie będzie śladu (speechless .
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 24 cze 2010, 22:36

Sabrina, to walnij mu na Allegro odpowiedni komentarz. Napisał, że pieski z książeczkami zdrowia itd. prawda pewnie taka, że każe suni rodzić dwa razy do roku i nie dba o zwierzę...Liczy tylko na kasę.
Dobrze, że piesek trafił do Ciebie, bo będzie miał godne życie.
Moja pochowana w ogrodzie.Mąż ją zakopał w białym prześcieradle, z jej zabawkami i zdjęciem {w butelce}. Na pogrzebie duchownego nie było (giggle .Ma też płytę! Tzn taki płaski , okrągły kamień {żeby kosiarka przejechała}

upload/1277411166_1258.jpg
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 25 cze 2010, 18:04

Ten preparat adwokat jest za słaby dla mojego.Pchły,kleszcze i owszem ale świerzba drążącego tylko zastrzykami.Dzis dal mu jeszcze cos przeciw draoaniu i widze ze jest o niebo lepiej,do tego codzienna kąpiel w jakimś płynie i za 17 dni następny zastrzyk.
Babina to tego piesiulka z fotki pochowałaś? Boze jaki sliczny!Jaki wielki!!
Ja juz dzies zaryzykowałam i wypusciłam moje 3 psiaki z łazienki i maja kontakt z tym chorym. Weterynarz powiedział,ze raczej sie nie zarażą,chyba ze sa schorowane,albo maja gdzies rane.Suka kundelek która ma 10 lat warczy na niego i do siebie go nie dopuszcza,wiec raczej sie nie zarazi.York 6 lat wskoczył na swoje miejsce na kanapę i warczy jak maluszek zblizy sie do niego na 1.5 metra haha wiec raczej tez sie nie zarazi. z młodym bawi sie mój 3 piesek 1.5 roczny kundelek córcia po tej najstarszej,ale jest zdrowa,silna,młoda wiec chyba tez sie nie zarazi.
Dziewczyny pogoda mnie dobija!! (headbang Tak lubie lato,słońce,tyle sie na to czeka a tu leje od kwietnia prawie codziennie!! (rain) (punch

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 01 lip 2010, 16:18

Sabrina mam nadzieje ze piesek jest wyleczony lub prawie , a moze i pogoda sie poprawila i swieci (sun ?
Bo u mnie upal nie do wytrzymania . Poniewaz nie dorobilam sie zewnetrznego termometra nie wiem ile jest stopni na dworzu , jedynie w samochodzie do sprawdzenia , w domu w najchlodniejszym pomieszczeniu mam 26° (whew a w pokojach dzieci pod dachem chyba dochodzi do wrzenia :roll: (headbang . Zapowiadaja burze , czuje sie to ten zaduch , ciezkie powietrze . A co u was , nikt sie nie odzywa , czyzby wakacje i wyjazdy sie zaczely ?
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 01 lip 2010, 19:15

Pieseczek juz prawie sie nie drapie.Serśc ma co raz ładniejszą i powoli wychodzi na ludzi haha.
U nas pogoda cudowna!! W cieniu 30 st.Uwilbiam jak jest cieplo (rofl (sun (sun (sun

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”