Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Dziekuje Marena za dobre zyczenia, bedziemy Ciebie wspominać. Jeszcze z nami pobalujesz. Mam nadzieje,ze spotkamy sie jeszxze wiele razy.
U mnie remont prawie koniec. Bylby dzis skonczony ale wyobrazcie sobie,ze w jednej puszcze byla inna farba i fachowiec musi jutro przyjsc skonczyc. No a wczesniej isc po własciwy kolor farby. dodam,ze farba była zamawiana taka z maszyny komputerowo dorabiany kolor. Takie cuda sie dzieja. Niby wszystko jest a jak chce sie kupic to niestey trzeba zamowic i czekać. Nawet glupie listwy do wykladziny. Na ten własciwy kolor musze czekać do czwartku. Zmaowiłam dzis super firanke jak mi uszyja zrobie fotke i wstawie. Mnie sie podoba bardzo, ciekawe czy Wam bedzie sie też podobać. Lecę sprzątać.
oj, wiem coś o tym .Tamtego roku robilam w całym domu nowa podlogę "Merbau" .Chciałam bez progów ale w jednym miejscu trzeba bylo zrobic przerwę dylatacyjną i potrzebna byla listwa łącząca w tym kolorze. Pojechałam do sklepu , w którym kupowałam podlogę i....oczywiście listew nie trzymają. Trzeba zamawiać!!Podloga za ponad 100za metr kwadratowy, a sklepu nie stać na zainwestowanie aby mieć na stanie kilka listew .
Płytki polskie, też zamawiałam, a jak chciałam oddać ,bo mi zostało pare paczek, to okazało się, że można oddać dwa tygodnie od zakupu??!!Wiadomo, że materiał gromadzi sie wcześniej i remont trochę trwa.
Pod tym względem dobra jest Castorama. U nich można resztki oddawać nawet kilka lat od zakupu
A ja polubiłam makarony. Jakie to fajne! Najpierw kupilam oliwkowe, tak mi się spodobały, że dokupiłam waniliowe i bardzo fajnie to wygląda..Na środku te ciemne, a po bokach jasne. Wreszcie łatwo sie dostać do klamki okiennej http://www.allegro.pl/item1083730698_pa ... 0x240.html" onclick="window.open(this.href);return false;
babina7 pisze:
A ja polubiłam makarony. Jakie to fajne! Najpierw kupilam oliwkowe, tak mi się spodobały, że dokupiłam waniliowe
Ojjj babina,juz sie podjarałam,ze tez je kupie i SPRÓBUJE, a to firanki Myslałam ze jakieś nowe makarony do jedzenia,tylko zastanowiło mnie co ty tak nagle temat zmieniłaś.
Bardzo fajne te makarony,ciekawe jak to sie pierze,czy sie nie placzą te sznurki?
No, tez nie wiedzialam, dlaczego babina oliwkowy makaron je z waniliowym, i w ogole zastanawialam sie, czy w ogole mozna waniliowy makaron wyprodukowac, bo jak to smakuje???
to było do firanek Kwiatuszka
Makaronu sama nie robię, ale pierogi w kolorze oliwkowym owszem. Do ciasta dodaję trochę soku, który powstaje przy rozmrażaniu szpinaku.Smaku nie zmienia , a kolorek jest. Jednak jakoś mi nie podchodzi wzrokowo takie ciasto ,podobnie jak drinki w kolorze niebieskim .
Moje makarony kupowałam na Allegro w "Oknodekor" i te sa w dobrym gatunku. Koleżanka kupiła innej firmy i są za lekkie te nitki ,takie strasznie sztuczne.....Dobre są też w Biedronce Do kazdej paczki dają woreczek do prania.Są z koralikami, z cekinami...kupiłam gładkie, bo tak z nieśmiałościa podchodziłam do nich....Polecam Wam zaryzykujcie w ciemne, pięknie to wygląda.Moje waniliowe podpięłam, a środek oliwkowy zawiązałam w supeł .
Są różnej długości {można obcinać} .Mają tunel na drążek ale można normalnie żabkami upinać. Osobiście bardziej mi sie podobają niemarszczone...
i ja zyczę Wam samych przyjemnosci nad morzem , itp.
na kilka dni wyjezdazm w cieplejsze miejca
Dziewczyny w sierpniu bede w Polanicy (3 tyg) i poszukuję na tydzień fajnego pokoju dla 2 dorosłych + dzidzia, macie jakies sprawdzone miejsca?
pozdrawiam i ściskam wszystkie, bawcie sie dobrze.
Babina zr,ob fotkie okna i wstaw. Ja jeszcze potrzebuje tez firany do stołowego pokoju, to moze coś podejrze. makarony owszem znam ma moja synowa w polaczeniu z ekranami / to nowy wymysl modowy na okna/. Ty pewnie masz wielkie salony wiec firany masz do podłogi a ja mam stol pod oknem i wolalabym krotkie a długie tylko na okno balkonowe. Faktycznie te makarony tańsze sklejaja się,ale moze te cięższe są lepsze. Rzuć jakies propozycje kolorystyczne do pokoju w tonacji pomarańczowo-brazowato-kremowo. Chcialabym przełamać troche tę kolorystykę. Zupełnie nie ma pomysłu i narazie b edę chwilowo bez firan.
nie mam żadnych salonów.Największy pokój ma 25m kwadrat....Ale lubię przystrajać. Ostatnio duzo siedzę na "Deccorii" i tam sa moje galerie {chyba juz 8?}.Niestety nie bardzo widać okno.....Zapraszam do oglądania moich robótek.Jesienią zaczynam dekupażowanie .Teorie już opanowałam.
Wrzuć swoje fotki i dziewczyny Ci doradzą. Mi nawet kategorycznie nakazały przestawienie małego świecznika z kredensu
W sobotę będę w domciu to pstryknę aktualne, bo nabyłam nową , śliczną narzutę pasującą do tych makaronów.
Cześć dziewuszki też jestem po 40-stce, a dokładnie 42 skończyłam w styczniu od jakiegoś czasu śledzę wasz wątek, ale nie miałam odwagi się odezwać i włazić w buciorach, więc najpierw chcę się wam przedstawić jestem szczęśliwą żoną i matką 23 latka, gospodynią domowa, sprzątaczką, ogrodnikiem, a jak potrzeba to i hydraulikiem, w domu robię wszystko ale najbardziej to lubię piec sernik i dbać o rodzinkę
mam nadzieję, że mnie przyjmiecie