pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: ola banderola » 15 cze 2010, 18:51

Szkarolina, no to teraz będziesz nam w wątku : Mieć styl - prezentować swoje biznesowe stylówki (makeup (clin Ty, to jesteś bestia w jenasach i to jeszcze potarganych do pracy (giggle (yes) dobre!
Przetarłaś szlaki i powinni Cię byli na rękach nosić, bo ja znam niewiele osób, które lubią każdego dnia wbijać się w służbowy mundurek (angel

Ja mam tyle prasowania, że chyba mnie trafi (whew (envy jest jakaś ochotniczka (mdr

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 15 cze 2010, 22:39

Olcia, ja Ci mogę tylko wspólne prasowanie zaproponować, bo na mnie też cała sterta czeka, a we dwójkę zawsze raźniej (rofl
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 15 cze 2010, 23:45

a ja nie prasuje nic po praniu tylko jak potrzebuje zalozyc, to wtedy i zadne sterty prasowania mnie w domu nie strasza (giggle

co do mojej szamponiastej wspollokatorki, to sprawa wyglada tak, ze albo ona sobie przetestowala co chciala i i jej nie odpowiadaja jednak te kosmetyki (giggle , albo cos podejrzewam, ze dla unikniecia mega awantury wraz z wyrzucaniem walizek za drzwi ;) moj Luby ja sprowadzil na ziemie, bo od piatku nic a nic nawet na milimetr nie drgnelo-zupelnie nic!!! Tak wlasnie mysle, ze to on zadzialal w zwiazku z tym, ze to dziewczyna brata a on taki zakochany i nie chcial przez te pinde sklocic sie z bratem...tak podejrzewam, bo dziwne to ze nagle wszystko co do milimetra sie zgadza....tak wiec awantury nie robilam ale nadal wszystko mam pod kontrola ;)
Ewa pytalas, czy one sie przesuwaly, czy ubywalo-na 100% sie przemieszczaly, ale czy ubywalo to przez te kilka dni ciezko mi powiedziec zwlaszcza, ze glowny kosmetyk calego zamieszania to szampon 1500ml ;), ale pompka za kazdym razem oczyszczana po mnie i kontrolowana na wszelki wypadek ;)

Szkarolina gratuluje nowej pracy-ja to bym sobie chetnie znow pobiegala w kancikach i koszulach tak dla odmiany bo obecnie smigam raczej w bojowkach i topach do pracy co bylo dla mnie mega radocha po wczesniejszym "koszularstwie", ale jak widac mi ciezko dogodzic-jak to mowia-zawsze dobrze tam, gdzie nas nie ma czy jakos tak (giggle
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 16 cze 2010, 02:22

szkarolina pisze:Shanda a czemu tylko pomarzyc?
dokladnie to samo sobie pomyslalam ... czemu tylko pomarzyc? sami sobie los kujemy ... ect itp itd ... (happy
trzeba w swoje rece brac (happy

p.s. ja tez prasowanie tylko pod sciana (giggle
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 16 cze 2010, 08:09

lil sexy pisze:Olcia, ja Ci mogę tylko wspólne prasowanie zaproponować, bo na mnie też cała sterta czeka, a we dwójkę zawsze raźniej (rofl
To przyleć Kochana, przyleć, spotkają się dwie Oleńki (clapping (kiss

Lubka ja na wczasy, do walizki prasowałam wiesz, a i tak biorę żelazko, bo nie wyobrażam sobie nie wyprasować tego jeszcze raz,ale jak mówią postukanych nie brakuje (blush (mdr
No i proszę lokatorka się uspokoiła (yes)

Shanda zgadzam się z dziewczynami (nod (clin

A ja dziś nie przespałam ani chwilusi, tak mi alergia dała w kość (tongueout (worried jestem jak zombie... (yawn

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 16 cze 2010, 09:18

szkarolina gratuluje nowej pracy (clapping

Ewa świetna fota (wow Masz super usta. Ile wstrzykalas?

Ola szalona kobieto (giggle pewnie nawet teraz masz wszystko w szafie idealnie poukladane co (clapping
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 16 cze 2010, 10:30

Karolka, 2 ampluki w usta i potem jeszcze 0,6 w gorna + 0,4 w prawa bruzde nosowo-wargowa bo mnie wkurzala niemozebnie

wczoraj mialam niezwykle udany babski (giggle (beer (drink
no i dzis bede chyba odczuwala konsekwencje

poza tym zakupilam w koncu spodnie w zarze takie same jak poprzednie tylko ze 36.
przesiadlam sie na 36! koniec chudniecia! troche nie wiem jak to zrobic zeby juz nie chudnac ale tez nie przytyc ... (thinking

i odebralam stanik zwezony z 75E o 12 cm bialy weis manna - moze pstrykne potem fote ...

dzien dzisiejszy rozpoczelam dokarmieniem psa, jednym klikiem, nie wiem czy to cos pomaga ale w sumie co mi szkodzi:
http://szerlok.pl/nakarm_psa/" onclick="window.open(this.href);return false; - jakby ktos tez chcial pomoc psiakom
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 16 cze 2010, 12:17

Olu ja sie na prasowanie nie pisze...nienawidze wprost prasowac (headbang Generalnie robie wszystko zebym nie musiala tego robic. Kiedys w czasach "koszularstwa" nosilam koszule do pralni i odbieralam wyprasowane, przepuszczalam na to mase pieniedzy, ale wizja prasowania koszul doprowadza mnie do rozpaczy.

Lubka to w sumie dobrze, ze na razie afera szamponowa troche ucichla, ale dobrze ze trzymasz reke na pulsie. Informuj nas na biezaco, a w razie czego bedziemy podsuwac pomysly jak sie zemscic na szamponowej bzdziagwie (giggle Ach i dziekuje bardzo (kiss Troche sobie marudze, ze fajna praca i w ogole ale ja chcialabym taka sama w UK, a nie tutaj (tongueout

Karolka bardzo dziekuje (kiss

Ewa no no!!! Gratuluje Zary 36! (party Kochana to Ty jestes niesamowita laska! Ja w tej chwili w dalszym ciagu (czasami) nie jestem w stanie zmiescic swojego tylka w 38, a Ty juz sie na mniejszy przesiadlas...jestem pelna podziwu, dobra robota (handshake Weszlam na ta stronke, ale Twoj klik chyba byl taki powerfull, ze nakarmil wszystkie pieski...a przynajmniej tak mowi stronka (rire
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 16 cze 2010, 19:12

szkarolina gratuluje nowej pracy (nod (yes) (yes)

Pochwale sie Wam dziewczyny.
Zapisalam sie dzis na kurs jezyka hiszpanskiego od podstaw (clapping Zaczynam od pazdziernika (dance
ale sie ciesze (happy (clapping

No i za rok o tej porze chce aby moj angielski byl w pelni fluent (clapping

ostatnio dostalam ogromnego powera na nauke jezykow. Ludze sie ze ta procentuje (nod (wondering
a co Wy o tym sadzicie?

Zastanawialam sie nad francuskim lub hiszpanskim. Ostatecznie padl wybor na ten drugi. Mam nadzieje ze nie pozaluje.
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 16 cze 2010, 20:24

Vodia pisze:
Pochwale sie Wam dziewczyny.
Zapisalam sie dzis na kurs jezyka hiszpanskiego od podstaw (clapping Zaczynam od pazdziernika (dance
ale sie ciesze (happy (clapping

No i za rok o tej porze chce aby moj angielski byl w pelni fluent (clapping

ostatnio dostalam ogromnego powera na nauke jezykow. Ludze sie ze ta procentuje (nod (wondering
a co Wy o tym sadzicie?

Zastanawialam sie nad francuskim lub hiszpanskim. Ostatecznie padl wybor na ten drugi. Mam nadzieje ze nie pozaluje.

Wiesz Vodia, co tu dużo pisać, chyba każdy wie, iż brak znajomości jakiegokolweik języka obcego jest w dzisiejszych czasach kalectwem, więc jak dla mnie sprawa jest jasna...
Ja sama znam dwa języki obce i widzę, że to procentuje.

Dobra szpadam się pakować (evilgrin (whew

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”