Dziewczyny, jakie piekne zdjecia!
Niesamowicie Wam zazdroszcze tych wakacji! Bawcie sie dobrze i robcie duzo zdjec bo uwielbiam ogladac wakacyjne zdjecia
Jak tam
Lubka i jej szamponowa historia? Wlasnie przeczytalam kilka ostatnich stron watku i jestem ciekawa jak poszla rozmowa z ta dziewczyna. Generalnie zgadzam sie z Waszym zdaniem, nie mozna sobie na takie cos pozwalac bo dziewczyna sie rozhula i bedzie tylko gorzej...
Oprocz tego mam swoj wlasny problem i to dosc duzy

Dostalam dzisiaj propozycje pracy, bardzo dobrej pracy...takiej o ktorej marzylam od dawna. A problem taki ze nie wiem czy ja wziac bo praca jest w Warszawie

Jak wspominalam zamierzam sie przeprowadzic do Londynu w okolicach konca roku i teraz nie wiem czy jest sens zmieniac prace tylko na kilka miesiecy. Z drugiej strony zarabialabym ponad 2 razy wiecej niz teraz i moglabym odlozyc wiecej pieniedzy, ktore przydalyby mi sie na poczatku w Anglii. No i firma jest miedzynarodowa wiec moze bylaby jakas szansa na ewentualne przeniesienie sie do siedziby w Anglii...moze bylaby jesli pracowadca nie dostanie szalu jak mu po kilku miesiacach oswiadcze, ze ja juz dziekuje...Cholercia, strasznie duzo tych pytan, od kilku godzin siedze i drapie sie po glowie i rozmyslam i im wiecej rozmyslam tym mniej wiem. Macie moze jakies pomysly? Musze posluchac kogos, kto trzezwo spojrzy na ta sytuacje.