ostatnio ogladany film....cz2.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: ostatnio ogladany film....cz2.

Post autor: lil sexy » 10 cze 2010, 15:09

Miałam się wybrać na "Ondine", ale jeszcze nie słyszałam choćby jednej pozytywnej wypowiedzi na temat tego filmu. Moja koleżanka chyba ma to na kompie, więc zerknę z ciekawości żeby tą naszą "hollywoodzką gwiazdę" zobaczyć, ale do kina nie pójdę.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
magdalenka1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: magdalenka1 » 10 cze 2010, 15:30

Letters to Juliet - polecam (yes) (heart (heart (heart
-Perfection requires a touch of madness-

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 11 cze 2010, 02:48

"marsz pingwinow" luca jacqueta- dokument o pingwinach cesarskich, o sile instynktu, mrozie i pieknie zycia.
relaksujacy ale momentami straszny, piekne zdjecia ... orzezwiajacy podmuch spokoju i elegancji - akurat na upalna noc (giggle
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 13 cze 2010, 16:39

Ja dzisiaj oglądałam "Staying alive" z Travoltą i cały czas zadawałam sobie pytanie jak mogłam tego filmu wcześniej nie obejrzeć. Lubię czasem obejrzeć sobie dla relaksu jakiś tańcząco - śpiewający film dla relaksu, ale ten dziwnym trafem omijałam szerokim łukiem i to był błąd. John w tym filmie wygląda świetnie - jest pięknie umięśniony i przez większość czasu tańczy półnagi i spocony. Generalnie polecam na babskie wieczory, bez wątpienia jest na co popatrzeć.;
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 13 cze 2010, 18:45

lil sexy pisze:Ja dzisiaj oglądałam "Staying alive" z Travoltą i cały czas zadawałam sobie pytanie jak mogłam tego filmu wcześniej nie obejrzeć. Lubię czasem obejrzeć sobie dla relaksu jakiś tańcząco - śpiewający film dla relaksu, ale ten dziwnym trafem omijałam szerokim łukiem i to był błąd. John w tym filmie wygląda świetnie - jest pięknie umięśniony i przez większość czasu tańczy półnagi i spocony. Generalnie polecam na babskie wieczory, bez wątpienia jest na co popatrzeć.;
OMG to ja to muszęęęęęęęęęęęęęę zobaczyć, ja kocham Travolte (heart (heart (heart

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 13 cze 2010, 19:42

Jak go kochasz to koniecznie (heart ja już od kilku godzin pozostaję pod ogromnym wrażeniem (giggle nie wiem jak mogłam ten film tyle razy pominąć, a leciał często w tv (thinking

upload/1276450932_9316_large.jpg
MD

Awatar użytkownika
anja177
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: anja177 » 13 cze 2010, 23:15

'Painted veil' - opowieść o lekarzu i jego niewiernej żonie, osadzona w latach 20-tych... polecam (rire
:)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 14 cze 2010, 00:04

magdalenka1 pisze:Letters to Juliet - polecam (yes) (heart (heart (heart
wybieram sie, bo mam zaproszenia do atlanticu.
nic mi z ich repertuaru na najblizsze dni nie pasuje.
filmow typu druzyna a nie lubie a na wojne w iraku nie mam ochoty. pan i pani killer sa zawczesnie - poza tym za takim kinem tez nie przepadam. pozostaja listy do julii.
to mimo obaw ze jest to ckliwe letnie romansidlo - pojde i obejrze (happy
i dam znac czy mi tez sie podobalo (happy

no i bylam w veronie. jest przepiekna i milo bedzie poogladac znajome uliczki (heart
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
magdalenka1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: magdalenka1 » 14 cze 2010, 09:30

a ja wlasnie Verone przegapilam w ym roku ... (triste ale w nastepnym - nie podaruje (giggle (clapping (rofl
-Perfection requires a touch of madness-

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 14 cze 2010, 16:48

Ja ostatnio ogladalam "Metropie". Calkiem niezla animacja, chociaz nie powalala na kolana.

A tak troche z innej bajki to bylam wczoraj w Teatrze Nowym na sztuce "Apollonia" w rezyserii Warlikowskiego - dawno nie widzialam czegos tak dobrego! Wyszlam w teatru ze szczeka na ziemi i do tej pory jej z tej ziemi nie podnioslam...

http://www.nowyteatr.org/#/en/gallery/e ... llonia/151" onclick="window.open(this.href);return false;
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”