MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Re: MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

Post autor: Natalele » 18 lis 2009, 12:07

Też tak uważam.
Dr Kubasik 20.11.09. McGhan 275 cc.

Awatar użytkownika
katelg
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katelg » 13 cze 2010, 00:41

Ja uważam że po wieku nie ma co oceniać, uważam że są 40 latkowie którzy mogli by mi przewrocić w głowie tak samo jak i 20 latkowie (rofl Wszystko zależy od charakteru i osobowości, starsi partnerzy zwykle rozkwitają przy mlodszych, młodzi dorośleją więc nie jest źle :) Dla mnie optymalna różnica to tak 8-10 lat
23 MARCA 2009 Dr Skwiercz anatomy mentor cpg333 545 i 485:)

W planach wymiana na okrągłe, nosek, usta i lipo :)

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 13 cze 2010, 13:31

Taaa,
moje zdanie jest takie: dla nas ( (giggle przedzial 30 lat-100 lat) faceci w kazdym wieku (ale -dziescia) sa odpowiedni.
Natomiast to, ze facet 30 letni, czyli raczej po okresie dojrzewania interesuje sie nastolatkami, to dziwaczne jest. Mam na tym polu pare przekladow z zycia wzietych i uwazam dokladnie tak samo: facet sam lubi sobie taka malolate podporzadkowac. Milo jest miec zachwycona dziewuszke wokol siebie, wskakujaca na kazde zawolanie do lozka, a jaka to ozdoba, kiedy pokazuje sie wsrod kolegow! jaka roznica w porownaniu z ich zonami!

Na szczescie tego typu zwiazki nie trwaja dlugo, najwyzej pare lat. Bo w koncu dziewuszka tez podrasta. I dostrzega, ze cos tu jest nie tak i konczy zwiazek. Wtedy taki pan, juz o pare lat starszy, zabiera sie ponownie do nastolatki. I tak w kolko. Efekt jest taki, ze "pan" jest coraz starszy, natomiast dziewuszki poostaja dziewuszkami. Nie wiem jeszcze, jak ta historia sie skonczy, bo sie tym gosciem nie interesuje. W kazdym razie kiedys kolo sie zamknie, bo taki ksiaze to to znowu tez nie jest, tyje i robi sie brzydki.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 13 cze 2010, 16:34

Maja to koło wcale nie musi się zamykać. Po prostu te romanse będą go coraz więcej kosztowały (giggle
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
kasiaziomalek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kasiaziomalek » 18 cze 2010, 17:59

Nigdy nie myslalam, ze mnie to spotka, ale zakochalam sie w facecie o 13 lat starszym. W sumie nie wiem, czy to zakochanie, czy zauroczenie, bo trwa to od niedawna. Ciagle w pracy wodze wzrokiem za Nim i mam wrazenie, ze on tez sie na mnie patrzy. Bardzo pociaga mnie w nim wlasnie to, ze jest taka duza roznica wieku i chcialabym zobaczyc jak to jest ze starszym facetem. Chociaz z drugiej strony zastanawiam sie, czemu nie ma kobiety mimo 35 lat... Jakos specjalnie z twarzy za ladny nie jest, ale cos mnie w nim kreci i sprawia, ze mysle o nim bez przerwy... Nie zastanawiam sie nad przyszloscia, bo to zbyt odlegle, chcialabym przezyc chociazby romans z takim facetem.

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 18 cze 2010, 20:27

Ja jakoś ostatnio tak obserwuję i sama się zastanawiam, że coraz wiecej właśnie nie żonatych facetów po 30jest.
Ciekawe czym to jest ustosunkowane? Może jednak granica się wydłuża...jak chodzi o śluby
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 22 cze 2010, 19:50

Na pewno granica się przesuwa i nie ma już ciśnienia społecznego na ślub w bardzo młodym wieku. Ja sama znam kilki facetów po 30, którzy np. poznali swoją pierwszą miłość na studiach i byli z nią bardzo długo, a jak się po kilku latach rozstali to teraz chcą poczuć trochę wolności i pokorzystać z życia i dlatego im się nie spieszy.

Kasia jak Cię ten facet kręci to śmiało (happy
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 30 cze 2010, 13:46

raz że na ślub w mlodym wieku nie ma juz takiego ciśnienia, dwa ze nie ktorzy mezczyzni jak i kobiety czekaja na swoje wymarzone polowki, zreszta teraz zauwazylam ze ludzie chca sie wybawic, poszalec, poznac a dopiero brac slub.
Pomiedzy moimi znajomymi jest 17 lat roznicy to sporo ale widac ze sie kochaja... a moze to tylko zauroczenie, jak by nie bylo jest im ze soba dobrze.
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 02 lip 2010, 15:29

http://phantom-of-the-monique.blog.onet ... 09399739,n" onclick="window.open(this.href);return false;
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
xxx0000000xxx
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: xxx0000000xxx » 27 lip 2010, 16:11

no włąsnie mi sie ostatnio zaczeli podobac faceci w wieku 40 lat ale to tyle lat roznicy ...
PLASTYKA BRZUCHA....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”