Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Piękne te Wasze zwierzątka .
Mi się podoba kotka Meyd... i sama bym taką chciała, no może co do charakteru- chciałabym nieco bardziej łagodną...
I tu apel do Meyd: proszę o więcej fotek kici... Mało ich dalaś... .
Diament- kawałek węgla, który zdołał zmienić swe Marzenia w Rzeczywistość... Pilnie zamienię się na wcześniejszy termin konsultacji u dr Szczyta!!! Moja- październik 2014
Meyd... dziękuję Ci pięknie- od razu mi się humor poprawił...
Jestem w trakcie "załatwiania" sobie takiej samej kociny...
Diament- kawałek węgla, który zdołał zmienić swe Marzenia w Rzeczywistość... Pilnie zamienię się na wcześniejszy termin konsultacji u dr Szczyta!!! Moja- październik 2014
Hah, malutkie kociątko, Kochane...
Chcę je sama "wychować"...
Teraz jeszcze siedzi w brzuszku u mamy... . Zastanawiam się nad imieniem, bo wezmę kotkę .