Ola myslalam o jakims rudym wlasnie czy cos bo ona tez blond i fajnie jakby sie wylonila z lazienki taka soczysta marchewa

, ale szampony koloryzujace to trzeba ok 20min trzymac i pewnie by nie chwycilo, wiec moze poszukam jakiegos sklepu ze smiesznymi gadzetami i tego na swedzenie
Ewa no jasne, ze bede miala ochote na Twoje wizyty

tylko ze ja kurde smiac sie nie bede mogla wiec ja nie wiem czy to oby napewno dobry pomysl, bo jeszcze mi szwy puszcza czy cos

. Tak wiec jestemy umowione na odbior, na lody na sniadanie (ja tez spioch jestem, wiec spoko-beda na sniadanie pewnie

) i mam nadzieje, ze na botox jednak tez

. A chleb "Grzybki" to ile ma waznosci tak zazwyczaj

??? Bo ja sie tyle naczytalam, ze ja musze i grzybkowego chleba zjesc i ze sliwka tez i barbakana odwiedzic. Obym tylko szybko doszla do siebie i mogla sobie chociaz spacerowac bo nie mowie to o jakichs bardziej ruchliwych atrakcjach.
Swoja droga ile czasu PO nie wolno pic alkoholu???
Ewa no moja zarabista wspollokatorka wprowadzila sie w zasadzie bezterminowo-sadzilimy, ze skoro to babsztyl brata to bedzie jakos ok, ale widac zero szacunku do nas ma to dziewuszysko...no i mielismy sobie tak po prostu mieszkac-nie bylo mowione na ile. Brat z pewnoscia zostanie poinformowany, ale tuz przed rozmowa, zeby dac mu mozliwosc obserwowania miny jego ukochanej jak jej wygarne-jaka bedzie jej reakcja i w ogole. No bo wiadomo, ze on to tak troche bedzie w samym srodku-moje slowa przeciwko jej. Wiec niech sobie chociaz zobaczy pierwsza reakcje i sam wysnuje wnioski.
A zla, niedobra i ogolnie feeeeeeeeee to on wie, ze ja jestem bo jego tez musialam nieraz ustawiac do pionu bo takie niezyciowe to bylo na poczatku....ale chlop sie nauczyl, ze jak trzyma sie pewnych zasad to i spokoj w domu ma

.