Co byście pomyśleli??

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Libby
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Libby » 04 paź 2005, 21:46

Calimero pisze:A ja zazdroszcze takim dziewczynom odwagi i poczucia wlasnego stylu. Zazdroszcze im ze potrafia biegac po sklepach w 10cm, bo ja wiekszosc zakupow robie w dzinsach i adidasach. Cenie sobie wygode wiec moze dlatego, tylko czasem tak sobie mysle ze trzeba byc niesamowita kobieta zeby zawsze i wszedzie wygladac super i miec ogolnie w dupie cale to towarzystwo ktore czasem z braku wlasnego stylu czy zwyklej zazdrosci komentuje to czy tamto.

to chyba nie tak trudno mieć w dupie całe to towarzystwo bez własnego stylu jeśłi sie czuje, ze wygląda się super...

Awatar użytkownika
Calimero
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Calimero » 05 paź 2005, 07:53

Wiesz co, to chyba zalezy od kobiety, bo mnie przerazaja zlosliwe komentarze, chociaz pewnie nie powinny. I mimo tego ze byc moze mam niezle warunki zeby ubrac sie tak jak mam ochote, zazwyczaj koncze w czyms skromnym i nie rzucajacym sie zbytnio w oczy tylko po to zeby sobie oszczedzic sprosnych uwag grupy szczeniakow pijacych piwo na osiedlowych lawkach.. nie mowiac juz jak nienawidze przechodzic obok budowy. I wlasnie dlatego napisalam ze podziwiam takie kobiety ktore nei dosc ze przejda to jeszcze stana i odpowiedza na zaczepki:)
Calimero

basiq
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: basiq » 05 paź 2005, 20:10

diabeł tkwi w szczególach.. to co na jednej dziewczynie wygląda super, nie musi budzic zachwytu na innej i nie chodzi tu tylko o figurę, ale o styl, osobowosc, sposob zachowania sie, poruszania..
chyba wszystko zalezy tez od tego jakie te kozaki z panterki-czy wygladaja kiczowato, czy widac w nich porzadną klasyke z nutka ekstawagancji:)
ja tez do takich kozakow włozyłabym cos bardzo ascetycznego na gore + jeden jakis "drapiezny"element nawiazujacy np kolczyk, cos na szyje czy reke-ale tylko jedna z tych rzeczy. Lepiej mniej, niz wiecej...

Awatar użytkownika
Libby
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Libby » 06 paź 2005, 18:58

zgadzam sie. sama panterka w sobie nie jest zła. wazna jest jakość i styl. np niektore sklepiki maja tanie tandetne ciuchy i kupiona tam panterka wyglada wulgarnie i kiczowato, ale są rzeczy naprawde z klasą i wtedy panterka jest seksi albo calkiem zabawna jak ogromna torba mojej znajomej z polarku panterkowego :-)

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 09 paź 2005, 20:01

a teraz z innej beczki...a propos tego "co byscie pomysleli"...jade dzis autobusem..a wiadomo wybory to i mnostwo ludzi wypelzlo w taka pogode...i idzie kobieta...nie powiem ladnie ubrana...ale moze zwrocilyscie czasem uwage..ze roznia sie dziewczyny ladnie ubrane od "ladnie ubranych"??chodzi o zachowanie w takim stroju....jedna idzie naturalnie, lekko...przychodzi jej to z wdziekiem jest pewna siebie..i owszem wie ze ją sie "oglada"ale jakos nie stara sie "zwrocic"innych uwagi swoim zachowaniem (poruszaniem)...natomiast druga( i taka spotkalam) idzac az kole w oczy patrzcie na mnie!!! przesadnie sie wypina chód jest sztuczny, co minute spojrzenie czy wszystko idealnie lezy i ta zadarta glowa...znacie to???

Dodano po 2 minutach:
troche mi sie to kojarzy jakby ubrala cudze ubranie...adnie sie prezentujace ale jakby sie sztucznie czula...ja np chyba bym ciagle myslala ze wszyscy na mnie patrza i czula bym sie jak diotka..nie chodzi o to ze byla brzydko ubrana..ale to nie moj styl wiec ubierajac cos przeciw sobie bym sie zle i glupio czula...
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 09 paź 2005, 21:48

no i wlasnie takie panny sprawiaja wrazenie, jakby czuly sie boginiami a panny skromniej ubrane miala za szare gesi. Kiedys jechalam autobusem i wsiadla taka dziewucha - twarz bardzo przecietna, ale wiadomo, ,,zrobiona" na maksa, solara, tipsy, farbowane wlosy na modna ostatnio czern - majestatycznie zajela miejsce, co chwila spogladala na swoje paznokcie i charakterystycznie dla takich panien co kilka min poprawiala wlosy, przejezdzajac reka kolo twarzy i zadzierajac leb.

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 09 paź 2005, 21:59

aaa mialam idento dzis taka sytuacje...laska dlugie ciemne wlosy i piekny dekolt..i tak poprawiala te wlosy ze myslalam ze je sobie wszystkie powyrywa :twisted: po czym przechodzac kolo dziewczyny na sportowo ubranej tak sie ogladala(nie przetajac glaskac tych wlosow) i dobre 3 min za nia patrzyla....

czego to si czlowiek napatrzy perzez okno autobusowe stojac w korku...

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 10 paź 2005, 23:28

Często w grę wchodzi tylko zazdrość. Te laski co uważają się za niewaiadomo co potarfią mierzyć każdą i na pewno w głębi duszy każdej coś zazdroszczą, bo wiedzą, że one jakby nie miały solarki, makijażu itd udosonaleń nie potrafiłyby zwrocić na siebie uwagi.
Chociaż mnie się też wydaję, że "pies co dużo szczeka, nie gryzie" tak to chyba było. I nie każdy laska jest pusta

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 11 paź 2005, 08:53

Michitka pisze:Chociaż mnie się też wydaję, że "pies co dużo szczeka, nie gryzie" tak to chyba było. I nie każdy laska jest pusta
popieram!!!sama mam 2 takie psiapsiolki..ja styl luzacki i bardziej sportowy, druga typowa elegantka z klasa i sexowna ,trzecia typowa hmm sztuczna i sexowna...jedna z nich..fenomenalny umysl swietna praca itd...druga..hm..no z umyslem troche gorzej...za to swietny gust a ja przecietniak miedzy nimi...za to dogadujemy sie swietnie..czasem im zazdroszcze ze ja miedzy nimi ide tak..byle jak ubrana:Dale wtedy byc moze to ja zwracam uwage bo ubiorem od nich troche"odstaje" :wink:

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 11 paź 2005, 16:13

Ale wiecie co, tak patrząc na różnorakie laski czy to na ulicy czy wypadach można stwierdzić że niektóre wulgaryzm, prostotę mają wypisaną na twarzy że od razu kojarzy się z taką dziw***. A niektóre potrafią być ubrane wyzywająco a nadal są subtelne

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”