dzieki
Ola za slowa otuchy. ja nie chcialabym dwoch rownych, ale troche wiecej gornej w stosunku do dolnej jeszcze by moglo byc. a jak sie okaze ze jeszcze z gory zejdzie opuchlizna a z dolu nie? w sumie w gabinecie caly czas patrzylam w luterko ale bylam strasznie skolowana i juz sama nie pamietam jak bylo i ciagle mi sie zmienialo.
chyba nastepnym razem zazycze sobie tylko znieczulenie emla, bo nic nie czuc i zero kontroli w tym dentystycznym.
i usta juz inaczej zaczely wygladac od samego tego znieczulenia, czulam jakbym miala taki ochranaicz na zebach normalnie, twarde miedzy nosem i ustami i goraca brode ..
Lubka, na botox sie umowilam 9.06. jacys chetni sie znalezli.
a jak po zejsciu opuchlizny z ust nie bede

, to najwyzej kaze sobie dostrzyknac ciupke juve w gorna warge jeszcze i tyle.
inne doswiadczenia pozytywne, szczegolnie mezoterapia i nie wiem czy nie poprawic jeszcze granicy posladkow przed plaza ...
no i oczywiscie znow sie nasmialysmy z moja doktorka. zaczelo sie od tego, ze przez 12h nie powinnnam teraz pic alkoholu ani sie calowac ani sexu. na co ja ze czemu sexu i czy chodzi o to zeby ust nie uzywac po prostu czy ze cisnienia tez nie powinno sie podnosic. i dopiero za chwile doszlo do mnie co ja powiedzialam
moja doktorka jest w moim wieku i strasznie fajnie mi sie z nia gada. dzis tez sie ze mna jak z jajkiem piescila z przejezyczeniem ze pieprzyla i znow nie moglam przestac sie chichrac ...
Ola odpowiadajac na posta z kuchni: sexu mozna, tylko bez calowania i ust nie uzywac zasadniczo
nie brac do nich niczego, niczego nie ssac - tylko cytowalam pania dr w celach popularno-naukowych