plotki,ploteczki cz.2

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

basiq
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: basiq » 08 paź 2005, 12:34

patrzac na te dwa ostanie zdjecia wyglada jakby miała robione powieki,
calkiem inaczej oczy wygladaja
ale i tak stawiam na tych specy od zdjec-widac, ze to zdjecie z m jak miłosc to takie "normalne", a te drugie wyrezyserowane.

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 08 paź 2005, 12:51

Mnie osobiscie Rosati sie nie podoba, aczkolwiek dla niej korzystna zmiana :wink: Glownie zasluga stylistow, zmiana fryzury, makijaz i ubior.
Usta hmmmm owszem lepsze niz byly, ale cos jest nie tak :roll:

Patrze na to tak: jakbym wziela swoje fotki z liceum, a teraz.....dosyc ze jestem nie do poznania (dwie rozne osoby), jeszcze zmiana na korzysc i obrot o 180 :shock: :lol:

Mysle, ze wiele osob przeszlo taka metamorfoze (ja bardzo) :D
Czasami mysle ze z brzydkiego kaczatka w labedzia lub z gasienicy w motyla :D :shock:
I tu nie mowie o tym, ze "ja" lub "ktos" jest super piekny, tu chodzi o to ze nastapila wielka, zauwazalna zmiana na korzysc :wink:

pozdrawiam Kamila :)
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 08 paź 2005, 15:00

DorAga pisze:
paula pisze:mi osobiście nie podobają się jej usta :? wolę takie bardziej serduszkowate :D
mi tez sie nie podobaja.A najlepszy byl moj tata, ktory akurat podszedl do komputera jak ogladalam jej zdjecia.Cytuje: O jejku! Co jej sie stalo? to straszne! :lol:
Dziwni ci faceci :roll: mój mężczyzna powiedział to samo :roll:

Dodano po 2 minutach:
Kamila, coś w tym jest ;) my już mamy obsesję i wydaje nam się, że każdy coś robił :lol:

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 09 paź 2005, 03:21

mysle ze powieki sa takie same tylko mocno wymalowane co je mocno rozszerzylo, musiala zeszczuplec bo kosci policzkowe jej sie uwydatnily i tez mocno sa zarysowane makijazem co do us to napewno ma powiekszane to widac. czego jej zazdroszcze to tych wlosow no chyba ze ma pogeszczane i przedluzane.

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 09 paź 2005, 09:34

no podobno ma :)

Awatar użytkownika
halina
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: halina » 09 paź 2005, 09:40

A ja wczoraj widziałam w Wola Park Dode myślałam że ona jest taka pulchna okazało się że nie że jest szczuplusieńka i ten jej biuścik wcale nie wyglądał na D.Kamery jednak dodają troche kiologramów.Głos to ona ma.Swietnie wyglądała.
operacja 9-12-2005 a mo¿e wcze¶niej

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 09 paź 2005, 13:05

w tv i na zdjeciach jej piersi wygladaja jak dwa sztuczne balony :roll: ile ona ma wzrostu?

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 09 paź 2005, 15:01

co do Rosatiii
ile ona miała operacji?bo chyba nie jedną..nie można aż tak się zmienic przez makijaż.. :?
przed http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=530" onclick="window.open(this.href);return false;

1 dzień po - dr Kasprzyk, 06.06.2013 anatomiczne Silmed Natural - 410XH
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=380" onclick="window.open(this.href);return false;

7 miesięcy http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 72#p809172" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 09 paź 2005, 15:37

Odejdę troszkę od tematu. Przepraszam z góry. Chciałam poruszyć kwestię prezenterki VIVA. Od jakiegoś czasu "natykam" sie na nią w telewizji i muszę stwierdzić, że babkę podziwiam. Ma malutkie piersi, a chyba nie widziałam jej ani razu w staniku!!!!!!!!!!!!Jak na nią trafiam, to jest bez stanika. Niesamowite jest to, że skoro śmiga bez cyckonosza to musi akceptować w pełni swoje małe piersi. Czyli okazuje się, że chyba jednak można żyć z małymi cyckami. Gdyby chciała sobie powiększyć to już dawno by to zrobiła, bo kasę ma na pewno. Co wy o tym myślicie??Znacie może jakieś inne osoby publiczne, które akceptują siebie w pełni???
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ard010.jpg
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 09 paź 2005, 15:50

dzizas, mam na nia alergie... nie ma drugiej tak odpychajacej wizualnie prezenterki w telewizji. wyglada jak facet i do tego tak fafluni, ze komplentie nie rozumiem co mowi.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”