Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
ja też jej życzę jak najlepiej bo sama mam problemy z kręgosłupem...
i to tak przeszkadza w byciu normalnym
no nie idzie z bólem głowy wytrzymałabym prędzej niż z moim obolałym kręgosłupem
Hahaha, dobre .
Jakiś dziwny nosek, tzn. dziwnie wyszedł, tak nie Dodowato .
Chyba ma obsesję, że zwracam uwagę u wszystkich na nosek i doszukuję się jakichś "przeróbek" .
Diament- kawałek węgla, który zdołał zmienić swe Marzenia w Rzeczywistość... Pilnie zamienię się na wcześniejszy termin konsultacji u dr Szczyta!!! Moja- październik 2014
Hmm... a ja nie śmiałam się- g woli wyjaśnienia- z powodu przyjmowania przez nią hormonów...
Nie zauważyłam tego postu nad moim... a rozbawił mnie ten nonszalancki wałek .
Z twarzą właśnie coś jest nie tak... Jakoś inaczej wygląda- bynajmniej tutaj...
Diament- kawałek węgla, który zdołał zmienić swe Marzenia w Rzeczywistość... Pilnie zamienię się na wcześniejszy termin konsultacji u dr Szczyta!!! Moja- październik 2014
A ja odniosłam wrażenie, że wygląda inaczej przez makijaż, bowiem przywykliśmy raczej oglądać ją w bardziej mocniejszym wydaniu,a tu jest jakoś blado i tak bez wyrazu i może dlatego jej twarz wydaje się nam inna
Nie wiem, nie wydaje mi się...ale może...?
Coś innego się stało z jej twarzą... W sensie że inaczej wygląda... Nie wiem, może to wina "ujęcia"?