A gdzie robiła Doda? cz.II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mathilden
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: A gdzie robiła Doda? cz.II

Post autor: mathilden » 11 maja 2010, 11:25

no a taki ból ma tego kręgosłupa ponoć
chyba że ją szprycują przeciwbólowymi

nie wyobrażam sobie jej teraz cały czas na płaskim
doda nie doda

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 11 maja 2010, 12:12

z tego co wyczytałam to ponoć jedzie teraz cały czas na silnych tabletkach przeciwbólowych bo czasami nie wyrabia z bólu
ponoć lekarze zalecają jej dać sobie spokój z czynną karierą na rok
http://www.pudelek.pl/artykul/24648/lek ... re_na_rok/" onclick="window.open(this.href);return false;
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 11 maja 2010, 12:27

Na pewno się na to nie zgodzi, bo przez rok wszyscy by o niej zapomnieli.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 11 maja 2010, 20:05

tiaaaaaa...Doda kombiunuje jak kazdy Polak..sprawa sadowa w powietrzu to i Doda w szpitalu..coz za zbieg okolicznosci, w koncu groza jej 2 latka (angel
Moze i nie mam racji, taka juz jestem - we wszystkim wesze spisek (rofl (rofl

Jakby nie bylo,zycze zdrowka, w koncu nie ma nic wazniejszego od zdrowia (yes) (nod
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 12 maja 2010, 12:10

E tam, ja myślę, że ona się tej sprawy sądowej nie boi. Przecież ona nikogo nie obraziła, tylko powiedziała co myśli. Jakiś poseł szuka rozgłosu i tyle.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 12 maja 2010, 13:50

Jeśli Doda ma faktycznie chory kręgosłup,to jest maksymalnie głupia pipa.
Coś mi się nie wydaje,żeby po poważnej operacji była w stanie ustać w szpilkach.
Może ma jakieś dolegliwości,ale nie wiem czy są one tak bardzo poważne,skoro wychodzi bez problemu ze szpitala po kilku dniach i paraduje na obcasach.
Mam podstawy,do tego,żeby tak uważać.
Niestety obserwuję tragedię mojego brata,który ma złamany krąg.Niby niepozorny wypadek,a spędził w szpitalu 6 tyg.plackiem w łóżku.NIERUCHOMO...
Teraz 3 miesiąc siedzi w domu z gorsetem na pół ciała,nie może praktycznie nic robić poza leżeniem.Jakikolwiek wysiłek fizyczny odpada.
Dopiero czeka go operacja,po której będzie przechodził długą rehabilitację.

Więc nie rozumiem,jak Doda może z choroba kręgosłupa jeżdzić po programach tv i pozować w szpilkach.
Jak przy czymś takim,trudno się z bólu po (mooning podrapać.
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 12 maja 2010, 16:53

marryme pisze:Jeśli Doda ma faktycznie chory kręgosłup,to jest maksymalnie głupia pipa.
Coś mi się nie wydaje,żeby po poważnej operacji była w stanie ustać w szpilkach.
Może ma jakieś dolegliwości,ale nie wiem czy są one tak bardzo poważne,skoro wychodzi bez problemu ze szpitala po kilku dniach i paraduje na obcasach.
Mam podstawy,do tego,żeby tak uważać.
Niestety obserwuję tragedię mojego brata,który ma złamany krąg.Niby niepozorny wypadek,a spędził w szpitalu 6 tyg.plackiem w łóżku.NIERUCHOMO...
Teraz 3 miesiąc siedzi w domu z gorsetem na pół ciała,nie może praktycznie nic robić poza leżeniem.Jakikolwiek wysiłek fizyczny odpada.
Dopiero czeka go operacja,po której będzie przechodził długą rehabilitację.

Więc nie rozumiem,jak Doda może z choroba kręgosłupa jeżdzić po programach tv i pozować w szpilkach.
Jak przy czymś takim,trudno się z bólu po (mooning podrapać.

Wlasnie o to mi chodzi...troche to dziwne, bo niby mowi jaki to ogromny bol, a zaraz potem z balerin wskakuje w szpile (thinking chyba nie jest z nia az tak zle (yes)

Lil- baa, nasza Dodzina niczego sie nie boi, to ja wiem (rofl ale tak jak Lepper i s-ka chowa sie po szpitalach wlasnie wtedy kiedy ma sprawe (giggle
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 12 maja 2010, 17:22

Shanda
Nie twierdzę,że jest całkowicie zdrowa,ale to jej schorzenie na pewno nie jest tak tragiczne, jak to przedstawiają media.
Z kręgosłupem nie ma zabawy,gdyby była w poważnym stanie to żaden lekarz by jej nie wypuścił ze szpitala.Dziwne też ,że nie nosi gorsetu albo innego usztywniacza. (thinking

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 12 maja 2010, 21:34

Każdy inaczej dochodzi do siebie, nie nam oceniać co jej naprawdę jest. Moja babcia ostatnio miała wstawianą jakąś płytkę na miejsce kręgu i po 2 dniach wierciła się na łóżku na wszystkie strony, sama wstawała i chodziła, a 80-letni dziadek po tym jak spadł ze schodów, potrzaskał sobie cały kręgosłup i leżał 2 miesiące bez ruchu, właściwie po 3 miesiącach wrócił do normalnej sprawności. Doda chyba gdzieś mówiła, że to jest coś z czym musi żyć i czasami atakuje ze zdwojoną siłą, tak jak np. teraz.

Nie życzę nikomu choroby i chcę wierzyć że nie robi nic czego by jej lekarze zabronili i życzę aby jak najszybciej wróciła do zdrowia.
MD

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 13 maja 2010, 00:49

Życzę jej zdrowia,cokolwiek by jej nie dolegało,to niech się wyleczy.
Tylko,niech uważa z tymi szpilkami. (clin

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”